Cred ca ar trebui sa aflam si noi daca Romania este membra UE cu drepturi depline sau doar o colonie saraca care trebuie sa accepte un guvernator impus. Nu de alta dar sa nu ne mai facem iluzii

 

URSS - UE

Cred ca ar trebui sa aflam si noi daca Romania este membra UE cu drepturi depline sau doar o colonie saraca care trebuie sa accepte un guvernator impus. Nu de alta dar sa nu ne mai facem iluzii.

Se fac presiuni pentru numirea lui Daniel Morar in functia de procuror general.

Guvernul va solicita asistenta tehnica din partea Comisiei de la Venetia in procesul de revizuire a Constitutiei.

Foarte bine si daca ne cer sa il numim presedinte pe viata pe basescu traian? Este absurd veti spune. Absurd este tot ce s-a intamplat anul trecut dupa referendum.

Nu cred ca este bine, domnule prim-ministru.

Ma tem ca cei 7.4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui basescu traian la referendumul din 29 iulie 2012 nu sunt deloc multumiti de coabitare. Si voturile acestor romani sunt importante pentru USL. Deocamdata la alegerile din Romania voteaza cetatenii romani cu drept de vot si nu liderii UE .

Cu resentimentele lor cum ramane? Au fost umiliti. Votul lor a fost calcat in picioare de niste indivizi care vremelnic se afla in functii importante ale UE.

Cei 7.4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui basescu traian nu au aflat nici pana acum de ce a trebuit sa acceptam acel cvorum. Ca sa nu mai spun ca impresia multor romani este ca de fapt acel cvorum a fost indeplinit.

Cei 7.4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui basescu traian nu inteleg de ce Romania a platit acel pret.

De ce liderii UE au impus Romaniei pastrarea lui basescu traian in functia de presedinte al Romaniei desi romanii au votat intr-un procent covarsitor ca el sa plece?

Sunt romani care cred ca UE este mai rea decat fosta URSS. Exista riscul ca romanii sa devina anti-europeni. Romanii au vrut si vor sa fie membri ai UE dar vor drepturi egale. Nu au vrut sa intre in genunchi. Nu au vrut ca Romania sa aiba statutul de colonie saraca.

Cei care sunt acum liderii UE au impus ramanerea lui basescu traian in functia de presedinte al Romaniei (impotriva votului a  7.4 milioane de romani care au hotarat demiterea lui) si au folosit MCV pentru a justifica refuzul acceptarii României in Spatiul Schengen.

„Când am fost de acord să semnez acel Acord de colaborare instituţională, înseamnă că am realizat că mai pot să trăiesc un an şi jumătate cu domnul Băsescu …. Eu personal aş putea să devin mai popular dacă mâine mă apuc să îl suspend din nou pe domnul Băsescu. În mod sigur aş fi mai popular decât acum, când sunt acuzat că am căzut la pace cu preşedintele. Dar preţul pentru România este atât de mare… Aţi văzut ce s-a întâmplat anul trecut, am văzut cu toţii cât ne-a costat” a declarat prim-ministru Victor Ponta.

Publicitate

42 de gânduri despre „Cred ca ar trebui sa aflam si noi daca Romania este membra UE cu drepturi depline sau doar o colonie saraca care trebuie sa accepte un guvernator impus. Nu de alta dar sa nu ne mai facem iluzii

 1. Theo, deci pana la urma ai vazut si tu decalaratiile lui Ponta in care recunoaste ca „vara trecuta” a facut mai mult rau Romaniei pe plan extern, decat a crezut. Eu zic ca e la fel de importanat sa aflam ce inseamna apartanenta la UE pe ansamblu, cu INDATORIRI SI DREPTURI, nu doar cu drepturi. Ca sa benefeciezi 100% de drepturi, e necesar sa te achiti si de obligatii 100%. pana acum n-am auzit decat de ce drepturi avem sau nu, dar absolut nimeni n-a pus in discutie si INDATORIRILE. Pentru ca de primit de la UE, am primit destul. De facut n-am facut mai nimic. Vreau sa vad si eu ca vine un factor responsabil si zice: AM PRIMIT DE LA UE X MILIOANE DE EURO PENTRU TREABA Y SI BANII AU FOST DETURNATI DE XULESCU, SAU YGRECULEANU. Scurt, cuprinzator si fara balbaieli. Ce zici, ar fi normal? Si poate asa le-am demosntra si noi ca VREM sa fim normali si ca MERITAM sa fim priviti ca niste parteneri onesti si corecti.
  Ce ar fi sa aflam si noi DE CE costa ata de mult un KM de autostrada. care e traseul banilor, de la origini pana la turnarea asfaltului. cate firme sunt implicate, ale cui sunt si cum de se ajunge la noi ca un asfalt de proasta calitate costa mai scump ca ca asfaltul din DUBAI.

  1. @Rica Venturiano
   Ai inteles gresit … nu Ponta a facut rau Romaniei si nici poporul roman …. cei care au facut rau Romaniei sunt basescu traian, monica macovei si haita care ii inconjoara care s-au dus si au mintit la UE ca in Romania are loc lovitura de stat, ca s-au furat 2 milioane de voturi …. si ca in Constitutie nu exista posibilitatea demiterii presedintelui … basescu si haita lui sunt tradatori de neam si tara si vor plati pentru ce au facut … daca i-ar ajunge 10% din blestemele romanilor s-ar alege praful si pulberea de ei si de neamul lor

   1. Theo, era mai eficient sa procedeze altfel. Asa, a cazut EL pe locul doi, pentru ca a plecat la vanatoare fara pusca. Politica nu se face cu bata si cu lampasele minerilor. De ce nu ies la lumina faradelegile comise de TOTI vinovatii? Cine ii opreste sa arate CONCRET CE A FACUT X SAU Y.
    Cine il opreste ACUM sa ceara un recensamant? SA DEMONSTREZE CA MASJORITATEA A HOTARAT. Asa se opresc si speculatiile si tot. Fa domnule un recensaman acum, ca ai toate parghiile si institutiile capabile sa faca asta. PDL-ul nu te mai poate impiedica. Pentru ce exista servicul de evidenta elctronica a populatiei? Doar pentru a cheltui banii contribuabilor? Nu crezi ca ar fi bine-venit un astfel de recensamant? mai ales ca se apropie si prezidentialele. Si atunci, cu dovada in brate, le dai peste nas tuturor. Nu vorbe, acuze fara suport si speculatii. Cand acuzi, vino si cu dovezile. Nu poti acuza fara sa probezi.

    1. Primo,
     Theo, ce bani ce distractie? Trebuie doar centralizate niste date ce se afla deja in sistem. Nu are fiecare cetatean un CNP de cand e declarat la Oficul de evidenta a persoanelor? Cine si cum da CNP-ul ala? Nu existi cu CNP, inseamna ca n-ai nici buletin, deci ptr lege nu existi. Nu INS-ul e rsponsabil, ca nu vreau o statistica sau un „exitpoll”. Vreau date exacte, de la evidenta populatiei. Treaba care revine in sarcina ministerului condus de un om al USL-ului. Daca se vrea, se poate.

     Secundo.
     Bun, ai dovedit, ai probele, da drumul al urmarirea penala si la recuperarea pagubei. Scurt, legal, normal, democratic.

    2. Uite Theo, sa vezi ce simplu este, ca sa se lamureasca si „altii” 🙂 ca atunci cand afirm ceva o fac bazat pe date.
     Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti este institutie publica de interes municipal, cu personalitate juridica sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Buucresti.

     Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti s-a infiintat in temeiul art. 6 alin. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 84/2001, privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor aprobata prin Legea nr. 372/2002 si potrivit Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 255/2004.

     Regulamentul de organizare si functionare al Directiei Generale de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti este aprobat prin Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 175/2010.

     Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti are urmatoarele atributii principale:

     Actualizează Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor;
     Furnizează, în cadrul Sistemului Naţional Informatic de Evidenţă a populaţiei, date necesare pentru actualizarea Registrului Permanent de Evidenţă a Populaţiei;
     Utilizează şi valorifică Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor;
     Coordonează şi controlează metodologic activitatea serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor ale sectoarelor municipiului Bucureşti;
     coordonează şi controlează modul de gestionare şi de întocmire a registrelor de stare civilă;
     Asigură emiterea certificatelor de stare civilă, a cărţilor de identitate şi a cărţilor de alegător;
     Aprovizionează serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor ale sectoarelor municipiului Bucureşti cu imprimatele necesare activităţii de evidenţă a persoanelor şi stare civilă, distribuite de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date;
     Monitorizează şi controlează modul de respectare a prevederilor legale în domeniul asigurării protecţiei datelor referitoare la persoană;
     Gestionează resursele materiale şi de dotare necesare activităţii proprii;
     Ţine evidenţa şi păstrează registrele de stare civilă, exemplarul 2, şi efectuează menţiuni pe acestea, conform comunicărilor primite;
     Îndeplineşte şi alte atribuţii în domeniul său de activitate, dispuse de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în cadrul legal sau care decurg din actele normative în vigoare.
     Deci O EVIDENTA EXISTA, trebuie doar studiata. Nu degeaba ministrul de la vremea respectiva a zis ce a zis. Pentru ca CINEVA avea datele, dar le-a ignorat.
     Si pentru orice minte lucida, faptul ca nu se VREA elucidarea dilemei „AU FOST SAU NU MAJORITATRI” particpantii de la referendum, ridca niste semne de intrebare. Pentru ca nu stiu ce om cu scaun la cap si minte intre urechi prefra sa fie OBLIGAT in accepta o „majoritate” contrafacuta.
     Si centralizarea datelor de la TOATE DGEP judetene, nu implica costuri aditionale, pentru ca se face FOARTE USOR. Deci CHIAR NU COSTA!!!

  2. @Rica Venturiano Mon cher …ai vazut de …douazeci de ani incoace un singur ” factor responsabil ” care sa vina si sa spuna despre , cat s-a primit si mai ales de la cine ?De douazeci de ani incoace ai vazut bagat pe pe vreunul pentru 350 de ani in puscarie …un singur ” factor responsabil ” , unul singur ?Daca sti ceva in acest sens…spune-mi rogu-te si mie , nu de alta dar eu sincer…n-am vazut , n-am auzit .Apropo…sper ca nu-mi vei servii galusca cu Adrian Nastase ca…nu se-nghite . Si bine ca-mi adusei aminte : Victor Ponta n-a fost cumva Seful Corpului de Control al Primului Ministru….Adrian Nastase pe vremea cand se faceau ” contractele ” pentru autostrazi iar Km construit costa cat costa o autostrada de 100 de Km numai buna sa circuli pe ea cu 100 Km/h dar in….Austria ?Iar javra chioara de la Cotroceni…pai nu sub ministeriatul sau s-a instituit ” taxa de drum „, gologanii aia pe care-i dadeai in plus { si-i dai inca } la cumpararea benzinei…afara de rovigneta ? Daca ar fi sa-l condamne cineva pe Basescu…pai 5500 de ani de temnita grea…si tot este putin ! Din ceea ce spusesi matale mon cher,se poate trage o singura concluzie : corb la corb …nu-si scoate ochii ! Fireste este posibil sa gresesc insa…cui dracu-i pasa de nemultumirile unui om obisnuit ?! Nu i-a pasat lui Boc…lui MRU si vrei sa-i pese lui Ponta ?

   1. Mariane, am un singur raspuns, NU, n-am vazut. De aceea si tot latru eu pe aici, ca TOTI O APA SI-UN PAMANT!! N-au facut decat sa invrajbeasca romanii intre ei si atat. nascase a fost DOAR praf in ochi. Dovada este si eliberarea lui. Ai vazut sa i se confiste ceva? Si de el s-a spus ca exista neconcordante intre declaratiile de avere si venituri, iar „Ferma Lui De numarat OO” de la Cornu, e dezfecatata de mult, insa in hartii produce. Videanu a foat in gura presei de nenumarate ori cu faimoasele borduri SI?? L-ai vazut impiedicandu-se de vre-una?
    Nu conteaza cine e la carma si cine e vinovat, ca se spala si se scot intre ei, PENTRU CA TOTI SUNT MANJITI.

    1. @Rica Venturiano N-ai dreptate mon cher : a fost pus sa plateasca vreo…700.000 de E ce-i de colea ?! 😉 De ce n-am eu macar jumatate din gologanii astia ….

    2. Si a zis ca-i plateste IMEDIAT, pe loc. Eheee, matusa Tamara sa traiasca,asa moarta cum e ea, 🙂 :).
     Da’ i-a platit pana la urma? Ca a ramas ca’n tren. valva, circ, abureala si apoi … „SILANS”.
     Nici usturoi nu manca, nici gura nu-i mirosi.
     Si de unde pana la eliberare, toata lumea il astepta sa-si reia „ATRIBUTIILE” politice, acum, hop, respectam legea care spune ce spune.
     Dar sa nu disperam, ca urmeaza o amnistiere, in asa fel incat pana la alegeri sa poata sa-si intre in paine. Si mare minune daca nu-l vedem presedinte. Pai de ce NU?? Atata timp cat am avut unul penal, dara fara condamnare, de ce n-am avea si unul „cinstit”dar cu condamnare?? Adica. ce mi-e Rada Baba, ce mi-e Baba Rada

   2. Si pentru ca ai adus vorba de taxa de drum. Pai eu sunt de acord ca tot ce inseamna poluare, sosele, sa platesti in benzina/motorina. Pai nu consumi, nu poluezi, nu uzezi. Nu dupa vechimea, capacitatea sau marca masinii. Daca te bati cu caramida in piept ca vrei sa protejezi mediul de poluare, baga o taxa in carburant si ala care foloseste masina, deci polueaza s-o plateasca. Asa vad eu taxa asta aberanta, inventata de unii sa-si protejeze afacerea, dar atat de balmajita incat masina aia care CHIAR polueaza de nu poti sa stai in spatele ei la semafor si mai consuma si 10-11 la suta IN AFARA ORASULUI, nu plateste nimic, iar tu, cu masina noua care nu te dranjeaza de loc cu gazele, care consuma la un motor de 2L doar 5-6L IN ORAS, platesti cat costa doua masini ca cealalta.
    Dar ce te faci, ca exista deja o astfel de taxa in pretul carburantilor de avem pretul la combustibil printre cel mai scump din Europa.

  3. Uite Theo, pana si Antonescu a renuntat la cuvantul „majoritate” si l-a inlocuit cu „mare amploare”,
   Iata declaratia:
   „Din punctul meu de vedere este o decizie pe care nu o regret, sigur că regret deznodământul ei, pentru că ea prelungeşte o stare de tensiune şi până la urmă încalcă o exprimare populară de mare amploare”, a mai spus liderul PNL.
   Ce-o insemna asta? Ca au destule dovezi care sa confirme ca 7,4 milioane (sau 8,4) nu au reprezentat 50%+1?

    1. Nu Theo, eu vreau adevarul. Sa vina Prim-Ministrul si sa spuna ca in urma centralizarii datelor de la evidenta populatiei, numarul de cetateni romani inregistrati cu drept de vot este ASTA, conform CNP-urilor detinute in baza de date.
     Simplu. Si cu asta inchide gurile tuturor contestatarilor, inclusiv celor din UE. Tu nu ai vrea sa-mi poti spune CU PROBE ca ai avut dreptate?
     Tehnic, nu este nici greu, nici imposibil, nici scump. Ai nevoie de unul sau maxim doua PC-uri, acces securizat la baza de date, si intr-o ZI DE LUCRU NORMALA ai rezultatul. Nu trebuie sa mearga nimeni din usa in usa sa intrebe „cati, ce varsta, ce sex”.
     DAR CINE ARE INTERES? Nu-i mai simplu sa menti o stare de tensiune, sa aiba alegatorul la ce sa se gandeasca, sa nu vada prea clar si prea departe.

 2. As vrea sa vad ca de iau la puricast toat6eb faradelegile, indiferent de cine este in spatele lor. In fond asta ne-a cerut si UE. Sa stopam coruptia, sa-i elimina pe corupti din sistem? Hai s-o faca cineva. macar sa inceapa. Nu ma intereseaza ca vinovat e din tabara X sau Y. Esti dovedit ca ai furat, ai detrunat fonduri UE, ai profitat de contracte frauduloase, sa platesti. Cum? CONFISACREA AVERII PANA LA RECUPERAREA PAGUBEI, INCLUSIV DE LA SOTIE, DE LA COPII,

 3. Una calda, una rece:
  „Luca D’Agnese, directorul general al Enel România, a declarat miercuri că prețul electricității va crește pentru clienții casnici în anii următori și va scădea pentru companiile mici, scrie Mediafax.
  În privinţa consumatorilor casnici, procentul de achiziţie din piaţa concurenţială trebuie să crească la 10% în iulie 2013, de la 0% în prezent, la 20% în ianuarie 2014, la 30% în iulie 2014 şi la 40% în ianuarie 2015.

  Alte trepte de creştere de 10% au fost stabilite pentru iulie 2015, ianuarie şi iulie 2016, ianuarie şi iulie 2017, pentru a se ajunge la 100% în decembrie 2017.”

  Un impuls pentru dezvoltare, pentru iesirea din impas. Pana la urma stramosii nostri au crescut cu opait si ulei de lampa. Si uite asa, se va indrepta romanul pacatos spre biserica, (sa cumpere lumanari).:) 🙂 🙂

 4. Theo, hai sa facem un pariu. ca toata tevatura asta cu Hidroelectrica nu va avea niciun rezultat. Eu unul sper sa intram in normalitate si sa vad MACAR UNUL ca plateste. Nu ma intereseaza care, dar sa vad un vinovat ca plateste. Uite, acum cu dovezile astea, sa-l vad dupa gratii si averea confiscata pe vinovat. S-au gasit dovezi, s-au facut cercetari, atunci ce mai asteapta justitia? O ocazie unica sa-si dovedeasca si justitia romaneasca impartialitatea.
  tare sunt curios cum se termina. Poate sunt eu pesimist, si tare vreau sa ma insel, dar am impresia si convingerea ca va fi un mare FAS!!

  1. @Rica
   In concluzie dumneata ne spui ,,corb la corb nu isi scoate ochii”.Eu sunt de accord cu asta.
   PDL-ica tata ai dovezi contra mea ?Hai la tata in partid! Cand era PDL pe val asa au procedat si ei.
   Pai nu iti trebuie multa carte sa iti dai seama de treaba asta.Santajul merge struna.
   Romania nu este membru cu drepturi depline in UE ,pana acum. Greseala pe carea facut-o USL in 2012 a fost ca s-a grabit ca fata mare la maritat si nu s-a pregatit de debarcarea marinelului, corespunzator.
   USL calca si acum in strachini dand dovada de neincredere, atat in plan intern cat si extern.A se vedea codul fiscal si declaratiile contradictorii pe care le fac in Romania si in strainatate.
   Ce mi-a fost Boc poc ce imi este Ponta tonta parca sunt facuti din acelasi aluat.

   1. 🙂 🙂
    La meme marie, avec une autre palarie.
    Ala’i hot, asta’i hot, sa le f. m. i. c. la toti
    Ce daca l-ai prins c-a furat, ai dovezi ca a furat, totul e „lucratura politica”.
    Chiar sunt curios sa vad ca in cazul Hidroelectrica se da un verdict si macar un vinovat plateste!!
    Dar mi-e teama ca va plati nea Gheorghe portarul, ca pe tura lui, i-a lasat sa plece p’aia cu banii. 🙂 🙂 🙂

    1. @Rica
     Hahaha!El este vinovat !Da!El este ,,acarul Paun”nea Gheorghe ca putea sa-l indrume pe poarta din spate unde era de servici nea Vasile care are pile.
     A gresit trebuie sa plateasca nea Gheorghe!

 5. He he he. Nu e adevarat, ca astia e cinstiti, ca doar i-au gasit pe vinovati. Hai sa vedem, cine tine un pariu, ca nu dureaza doua saptamani si nu mai auzi nimic. Eu pun salariul pe o luna ca dupa o luna n-o sa mai auzi nimic de nici-un vinovat, numele vehiculate pana acum, vor fi trecute subt tacere, si gata.. Si zau ca nu mi-ar parea rau sa-l pierd, dar s avad si eu ca MACAR un vinovat plateste si Statul recupereaza banii. Macar o parte. Ca la cum sunt legile facute si ras-facute, intra la zdup 2-3 luni (in cel mai rau caz) , iese rapid, ca „a fost puscarias model” si se bucura in continuare de banutzul agonisit cu truda.

 6. Dora, ai prins in cateva cuvinte esentialul: ai devenit eurosceptica, ceea ce este perfect justificat.
  Intr-o Europa basita si eu zic ca n-am ce cauta.

  Comentariile, insa, sunt un deliciu.

  Dupa ce pacaliciul de servici ne-a incantat cu texte parca luate din gura lui Videanu, texte care sunt aceleasi de pe vremea cand Rasul Posteriorului basedential isi avea sediul in garaj, iata ca s-a trezit din somn (ce vrei? Nu se acomodeaza cu fusul) si ajutorul sau.

  Domnul pacalici de servici se face ca uita (in speranta ca noi toti am uitat deja) ca intrarea in UE s-a facut in 2007, a fost facuta de guvernele Nastase si Tariceanu in cca. 7 ani iar guvernul Basescu (Boc 1,2…n +MRU) a pregatit situatia actuala incepand cu 2008, si compromitand in 3 ani toate eforturile facute de guvernarile anterioare si insasi convingerea unei Romanii intregi ca UE poate fi solutia pentru un trai european adevarat, “ca afara”, desi noi ne aflam dinnainte ca grecii sa faca harti, “innauntru” .

  Domnul pacalici de servici ne spune ca el s-a nascut destept si ca inca de la “lovitura de stat” ne-a spus ca “nu e bine domnilor, nu-i bine” si ca Ponta abia acum a ajuns la nivelul desteptaciunii sale congenitale.

  Domnul pacalici, cu multa perspicacitate ne spune ca la Bucuresti “nimic nu coasta…” : recensaminte, sondaje de opinie, “nimic nu coasta”, uitand (cica) sa ne spuna ca baietii aia buni, carora se straduieste sa nu li se usuce tegumentele prin zonele inghinale, n-au lasat in vistierie decat chitante si facturi neachitate pentru lucruri fara utilitate (vezi bazine de inot fara apa, partii de ski pe versanti insoriti, terenuri de fotbal in panta, parcuri in padure, s.a.), sau cu utilitate personala (unguente, pampersi, bauturi betive, vaci Kobe sau puicute de Marta, etc), nemaivorbind de salarii reduse, pensii jumulite, indemnizatii pentru copii si adulti in suferinta furate.

  Domnul pacalici cu masca de jurnalist caragialesc omite stiind bine ca omisiunea este tot o minciuna, poate mai grava decat minciuna directa prin faptul ca este si incarcata cu parsivenie.

  Domnul pacalici pomeneste apasat despre justitie de parca habar n-are ce batalii se dau pe acolo pentru eliberarea justitiei din aura imputita a basitorului, care e in stare sa vanda si mormantul ma-sii pe la Bruxelles, numai sa aiba el parchetul lui, DNA-ul lui, CSM-ul lui, CCR-ul lui, institutii ce ar trebui sa fie ale tuturor si ale nimanui.

  In cele din urma, domnul pacalici se da lovit de scepticism in privinta refacerii justitiei in Romania in timpul ce a mai ramas pana la sfarsitul lumii si se arata optimist in ceea ce priveste vesnica suprematie a Fasului pe cel mai inalt loc din Romania, Dealul Cotrocenilor, incercand – de fapt – sa se convinga nu atat pe el cat pe noi de inutilitatea oricarui demers ce a avut loc in iulie 2012 si utilitatea incremenirii in Fas..

  De fapt, citind astazi afirmatiile lui Videanu referitoare la declaratiile lui Ponta privind dosarul Hidroelecrica si a baietilor destepti din energie, am avut senzatia ca – de fapt – citesc unul din comentariile cu aceeasi adresa (Ponta) scrise (nu stiu daca si redactate) ale domnului pacalici, incat, nefiindu-i pomenit numele mic si avand un “lapsus” de moment am ramas chinuindu-mi memoria: Cum dracu’ il mai cheama pe asta? Videanu…… Sorin?.

  In final… Ce sa mai spun? A aparut si copilul de mingi, ajutorul de pacalici. La tzank!, Fiindca Domnul pacalici ajunsese sa vorbeasca singur. Grea meserie…

  P.S. Dora, acum chiar e tarziu dar, adu-mi aminte sa-ti scriu bancul cu nevasta ardeleanului la Bucuresti si cu “nimic nu coasta”.

  1. Eu am recunoscut de mult ca „NU SUNT DESTUL DE INTELIGENT CA SA VA DEMONSTREZ CAT DE DESTEPT SUNTETI”, asa ca rog respectuos sa-mi traduceti si mie ce ati vrut sa spuneti. Pana acum, tot ce ati debitat „atat de elaborat” seamana mai mult cu o cuvantare de tovaras la sedinta anuala sau lunara, tinuta in fabrica, in care „dusmanul poporului” era infierat ptr ca se „infrupta din sudoarea natiei”. dar ca si acum, nici acolo nu se spunea cine-i unul, cine-i altul. Deci macar aici v-am citi cand v-am catalogat ca un „FOST TOVARAS RAMAS FARA FONCTIE”. Probabil ca asta erati dvs prin Institutele alea de Cercetari, un mic si insignifiant activist de partid.
   Zau ca aveti mintea odihnita. Argumente aveti? Stati sa va explic. ARGUMENT 1. Raționament, dovadă adusă în sprijinul unei afirmații.
   2. (Mat.) Variabila independentă a unei funcții.
   Cam ce v-am adus eu in sustinerea afirmatie mele referitoare la nave si Bosinceanu. Sau refitor la privatizarile anumitor obiective, cum ar fi santierele navale, UMUC-ul, etc. Ca dvs si atunci ati sarit precum gaina (atat de familara dvs) la muci, ca de fiecare data, m-am lamurit, dar vad ca sunteti perseverent in a spune NIMIC.
   Pana la urma, aveti dreptate intr-o singura directie, si anume a rolului unui si a altuia pe acest blog. Se pare ca dvs aveti O MISIUNE nobila sa ma atacati. Dumneavoastra sunteti prin insasi persoan dvs un simplu raspuns la intrebarea : DE CE MERGE ASA PROST TREABA IN ROMANIA.
   Sa fiti iubit, dar mai ales, sa va insanatositi cat mai repede!!

  2. Incognito, am gasit UN SINGUR ADEVAR in tot ce ati debitat pana acum. Si anume, imi permit sa va citez, „Intr-o Europa basita si eu zic ca n-am ce cauta”. Cert, nu aveti ce cauta in Europa. Cred ca v-ati simtii mult mai bine, v-ati integra perfect si ati fi in largul dvs in Korea, dar nu cea de sud, ci in cea de NORD. Acolo, v-a suparat vecinul, pac cu reclamatia, hop-tzop vecinul saltat. sa se invete minte sa mai se abata de la doctrina si ideologie, 🙂 🙂 🙂

  3. Domnule Incognito, multumita dvs, am revazut sceneta lu’ Conu Iancu, „Conu Leonida fata cu Reactiunea”. Leit cuconashule, leit. Sa-ti mor soro, daca nu sunteti Leonida actualizat. pe toate le stiti la fel ca onorabilu’. Aveti aceeasi elocventa ca onorabilu’. parol monsher, sa mor de-ti mintz.
   🙂 🙂 🙂

 7. @Theodora
  Desi declaratia lui Victor Ponta nu e cea mai potrivita, totusi eu cred ca inteleg ce a vrut sa spuna si consider ca are dreptate. El a vrut sa spuna ca Romania nu-si poate permite sa ofere Europei, in fiecare an, spectacolul suspendarii Presedintelui. Pentru ca daca s-ar petrece asa atunci Romania ar fi perceputa ca o tara instabila din punct de vedere politic – de aici si costurile de care vorbeste Ponta. Sigur, daca Presedintele incalca din nou Constitutia atunci e cu totul altceva, dar Parlamentul este indrituit din punct de vedere constitutional ca, prin vot, sa aprobe suspendarea.
  Sa stii ca nu ne cere nimeni sa-l numim Presedinte pe viata pe Traian Basescu. Insa observ ca sunt si pe la televizor unii care fac din suspendarea si demiterea lui Basescu problema nr.1 a Romaniei, ca si cum Romania n-ar avea si alte probleme. Vad ca se fac referiri aici la Hidroelectrica, la preturile la energie, care sunt probleme serioase… Acordul de coabitare institutionala nu vrea sa spuna decat ca intre Premier si Presedinte, intre cele doua institutii – Guvern si Presedintie trebuie sa fie relatii institutionale corecte tocmai pentru ca Romania sa fie guvernabila. Asta nu inseamna ca Ponta „s-a dat” cu Basescu. Instabilitatea politica afecteaza credibilitatea tarii noastre pe plan extern, predictibilitatea tarii noastre. Afacerile externe nu le poti trata in felul acesta: „daca Romania este membra UE cu drepturi depline sau doar o colonie saraca care trebuie sa accepte un guvernator impus. Nu de alta dar sa nu ne mai facem iluzii”. In primul rand ca nimeni nu a pus la indoiala calitatea Romaniei de a fi membru cu drepturi depline al UE. Tu ai vrea ca Ponta sa mearga acolo, la Bruxelles, si sa le zica alora: „Dom’ne, suntem membru cu drepturi depline sau o colonie saraca, fir-ati voi sa fiti de nenorociti!” ? 😆 Pai, daca zice asa atunci cum sa mai marcheze puncte la Bruxelles? Ne facem de ras! Eu cred ca trebuie intelese si astfel de aspecte…

  1. Motane, perfect adevarat. Nu crezi ca ASA trebuie sa gandeasca un RESPONSABIL? Pai interesul Romaniei ca tara trebuie pus inaintea ORICARUI ALT INTERES! chiar daca contravine cu interesele de partid si personale. Eu cosider ca partidele trebuie sa fie in slujba tarii, nu invers. ROMANIA ca tara, avea nevoie de SCHENGEN, are nevoie de UE! are nevoie de EURO. Chiar daca nea Gheorghe abia daca stie ce inseamna toate astea.

  1. 🙂 Habar nu aveti la ce riscuri va expuneti, dandu-mi dreptate. Sa nu ziceti ca nu v-am spus, 🙂 Mai este un poster (pardon, acum e postac deja) care nu mi-a luat avertismentul in serios si si-a luat-o bine de tot. Are frigiderul plin pana la vara, 🙂

 8. Theo, stiu ca nu prea accepti tu link-uri la tine pe blog, dar dupa ce il verifici, te rog sa-l lasi. Vreau sa-i DEMONSTREZ d-lui Incognito, ca eu cand afirm ceva o fac in cunostinta de cauza.
  D-le Incognito, pentru a lamuri cine minte si cine nu, cine este PROST informat si cine nu, va rog sa parcurgeti materialul din link-ul de mai jos. Asta in cazul in care aveti decenta necesara, Desi stiu de pe acum ce veti spune. asa ca m-am pregatit si am frigiderul gol, ca doar sunteti foarte previzibil. 🙂
  iata link-ul:
  http://sociologyofrichness.wordpress.com/2011/07/14/povestea-lui-gheorghe-bosinceanu/

  Povestea lui Gheorghe Bosînceanu
  Avere: 200 milioane de euro
  Vârsta: 55 de ani
  Reşedinţă: Constanţa
  Domenii: industria navală, turism, media

   1. Sau vrei sa umbli la PCR (pile cunostinte si relatii) 🙂 🙂 🙂 Vrei sa-ti pun o vorba? ” De economisti e cam plin prin C-ta. Economisti, avocati si doctori. Iar de la universitatea locala ies pe banda rulanta, tot economisti, avocati si doctori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s