La puscarie cu dusmanii poporului !!!

Justitia romana - La puscarie cu dusmanii poporului

Da, avem o justitie independenta si impartiala.

Justitia din Romania trebuie sa raspunda asteptarilor Comisiei Europene

La puscarie cu dusmanii poporului !!!

Cine sunt dusmanii poporului?

Toti cei care se opun, fireste.

Cei care indraznesc sa nu aplaude, cei care nu dedica ode si imnuri, cei care critica, cei care se incapataneaza sa ramana oameni liberi, cei care indraznesc sa priveasca cerul.

Cati romani sunt in acesta situatie nu stim si sper ca nu vom afla niciodata.

Publicitate

29 de gânduri despre „La puscarie cu dusmanii poporului !!!

 1. Draga Theodora
  STII ! ! !
  Tu esti un „dusman al poporului” cum sunt si eu si alti „comentatori” de pe blogul tau , NU-I BAI !
  Sa fii iubita ….
  Cu stima Emil

 2. Stiam ca esti o sustinatoare a PSD/USL.Aveti un guvern ce se bucura de o majoritate ultra confortabila,deci o mare parte dintre romani au indraznit sa priveasca „cerul”.Timpul ne va spune daca nu cumva „cerul „gurii…al unui predator cameleonic.

 3. „Cine manaca …. poporul…sa mearga la cremenal !” Teo draga lamureste-ma si pe mine …ce-i cu „Vocea Rusiei ” asta ?? Este un bloggar , este un post de radio rusesc …ce mama dracului este ca…nu reusesc sa inteleg . Pe blogul lui „Basarica ” era unul ce „semna ” la ID , „Vocea Rusiei ” …. pe posturile { anumite posturi } TV aia zic ca-i vorba despre un post …rusesc . Ce-i pana la urma Vocea Rusiei asta de se inflameaza astia ? Cum pot da de …ea deoarece , de cate ori dau sarche…dau de blogul lui Victor Roncea ?Sunt al dracului de curios sa-i cunosc …nu de alta dar , sa vad si eu care-i treaba 😉 .

   1. Teodora draga i-am gasit multumita link-ului tau si …m-am lamurit ! Este un fel de „EvZ” sau de ….”Clik ” … Spasibo 😉 sau , {pentru ca nu stiu cum sa tastez folosind caractere slave}…MULTUMESC ! 🙂

  1. @ Marian
   „Site-ul postului de radio “Vocea Rusiei”
   Despre noi
   Cuvintele „Aici Moscova” au răsunat pentru prima dată în limba română în ziua de 21 martie 1941. Începând cu luna iunie 1941, după declanşarea Marelui Război pentru Apărarea Patriei, emisiunile noastre se transmit cu regularitate.
   Acea perioadă a fost foarte dificilă pentru redacţia noastră, deoarece România era ţară-aliată a Germaniei fasciste. În emisiunile noastre noi am încercat să arătăm cât de nefastă era pentru ţară această alianţă, câte nenorociri şi suferinţe aducea acest război nedrept.
   La mijlocul anilor 70, activitatea redacţiei a fost afectată de „linia Ceauşescu” vizând distanţarea de U.R.S.S. În acea perioadă a existat în România un „vid informaţional”, cetăţenii români ascultând cu interes emisiunile postului nostru de radio.
   Odată cu începerea „perestroicăi” în U.R.S.S., poporul român a manifestat un viu interes pentru evenimentele din ţara noastră. Noi primeam atunci un număr record de scrisori din partea ascultătorilor.
   În zilele grele ale Revoluţiei din decembrie 1989, noi sufeream sincer pentru soarta prietenilor noştri români. Redacţia noastră funcţiona atunci în regimul „stării de urgenţă” cu mult entuziasm. În acele zile am transmis interviuri cu personalităţi ale vieţii publice, cunoscuţi emigranţi politici, oameni de cultură din România.
   Deşi perioada prin care trecem în prezent este agitată, nu s-au întrerupt contactele spirituale dintre redacţia română şi ascultătorii noştri, care continuă să ne împărtăşească problemele dureroase, neliniştile, bucuriile şi nenorocirile lor. Comunicarea cu ei ne aduce multă satisfacţie profesională.
   Începând cu 29 martie 2009, Vocea Rusiei în limba română şi-a încetat transmisiunile radio pe unde scurte şi pe unde medii şi emite doar pe Internet.”
   Pentru că am preluat articole de pe acest site, am cerut ajutorul lor în restaurarea unui monument al ostaşilor ruşi căzuţi în 1853, în localitatea mea, în felul acesta încurcând planurile primarului PSD am intrat în atenţia SRI, garda financiară, etc. fiind supus la interogatorii.. Aşa că ai grijă dacă citeşti sau asculţi pe Vocea Rusiei.

   1. @ Popateapa Onorate domn , scuza-mi expresia dar…mi se rupe-n paisp’ce si de SRI si mai ales de aia de la Garda Financiara . Eu , ” sarac ca-n anul acesta , ca-n anul ce a trecut si …ca-n anul ce vine….n-am fost NICIODATA „!!! Deci ce sa-mi ia ? Saracia …s-o ia sanatosi si ….de ea sa aiba parte ei cu neamul lor de la fasa la barba alba !!! Asa incat , voi asculta si daca voi gasi voi si citi pe ” Vocea Rusiei numai asa d-al dracului …sa crape fierea-n dusmani 😉 ! Nu stiu daca gasesc vreun site al alora de la Al Quaida { in romaneste fireste 😉 } ca, pana si alora le-asi urmarii emisiunile ! Tot asa….d’al dracului !!!

  2. Raspunsul ti-l da Popateapa,este un post de radio care glorifica prietenia Romano-sovietica,manifestata pe deplin in Basarabia si mai nou Transnistria.Daca o simpatie absurda fata de politicieni PSD (cu discursul politic la sanga si propriul buzunar la dreapta)este acceptabila,apologia bolsevismului antiromanesc nu.Din dezamagirile provocate de o integrare chinuita in Europa,spera sa profite acest vechi „prieten” cu Vocea mieroasa.

   1. Cu tot respectul, tot ce scrieţi este o părere de sfertodoct! Vocea Rusiei nu glorifică nimic, pur şi simplu este un sait de ştiri văzute cu alţi ochelari decât cei ai licuriciului. Problema este simplă, vreţi să fiţi informat? Atunci citiţi diferite surse de ştiri! Vreti să fiţi îndoctrinat? Atunci rezumaţi-vă la o singură sursă! După cum scrieţi, sunt convins că vă informaţi dintr-o singură sursă şi nici acolo altceva decât pagina 5 …

    1. E adevarat,ochelarii nu sunt de licurici ci de cal.In privinta informarii,sa stiti ca citesc surse diferite si nu intr-o singura limba.Este de asemenea adevarat ca eu traiesc in democratie iar dumneavoastra intr-una originala,ne desparte un ocean la propriu si la figurat.

    2. Stimate domn (doamnă?), aveţi dreptate dreptate cu oceanul care ne desparte, dar aţi uitat să adăugaţi şi cuvântul „cultură”. Oceanul fizic poate fi traversat, cel „la figurat” este imposibil de traversat. Mă bucur că citiţi informări din mai multe surse dar nu sunt bucuros că nu le înţelegeţi. Tocmai din acest motiv trăiţi cu impresia că democraţia dvs este mai mult sau mai puţin originală decât a noastră. Libertatea noastră este mai flexibilă decât a d-voastră. Dovada? Noi nu avem gardul „politically correct”, acel gard pe care dacă-l săriţi cădeţi peste FBI, CIA, SWAT şi alte „asociaţii” care se îngrijesc să nu „cădeţi în păcat”!

     Nu vă place PSD! Nici mie! În general nu-mi place nici un partid sau „uniune culturală”. Dar, sunt în situaţia lui Adam, atunci când a trebuit să-şi aleagă nevasta! Din când în când trebuie să pun ştampila pe o formaţiune politică şi atunci o pun pe cea care-mi pare mai puţin nocivă. Şi ca să aflu care e mai puţin nocivă, afară de „cercetarea organoleptică” locală, citesc şi părerile altora de pe afară, fie că sunt de dincolo de ocean, sau de dincolo de Urali, din Suedia sau Israel. Fac o medie şi ajung la concluzia că aici e încă bine …

    3. Aceasta libertate flexibila va permite sa aveti parlamentari handicapati,securisti revolutionari,vamesi contrabandisti,judecatori mafioti,academicieni plagiatori si mai ales al douazecisisaselea nivel de trai in Europa.Daca faceti o medie si considerati ca inca e bine…

    4. Domnilor
     Daca ar fi sa-l credem pe dl Lorro, acum locuieste dincolo de ocean. Mai zilele trecute, cu alt nume pe acest blog, se dadea de dincolo de Canalul Manecii. Eu il suspectez ca e de pe aici , de prin canalizarea Bucuresteana, cum s-ar zice „sub acoperire”, mana dreapta de imbarligator basist, aspirant in locotenentza piratului de la Cotarceni.

   2. D-00-e Aspirant 006,5
    De la 006,5 la 007 e doar un fleac… Fleac stiti ce este? cum se traduce in romaneste acest cuvant, Care e notiunea pe care o defineste? O sa va spun daca nu stiti si am sa sesizez ca va intereseaza.
    Acum am sa va explic cat mai aveti pana la Zorro… Stiti alfabetul? Pe de rost? E la sfarsitul „Abecedarului”. Citind aceasta carte de-nceput veti lamuri enigma.
    Felul in care va tot deghizati si dvs si Toa’ L’ent V8 arata scolirea dvs la „cercetasi” si aplicatia cu care v-ati insusit mersul taras, pitularea dupa visini, deghizarea si disimularea folosind terenul in toata varietatea sa, dezinformarea prin imbracarea in minciuni cu oarecare transparenta a bucati trunchiate de adevar, s.a. asemenea metode de supravietuire ale „cercetasismului” securisto-comunisto-basist.
    Pana acum si America si Europa – noii „prieteni” – s-au comportat la fel ca acest vechi „prieten”, iar daca dl. Popateapa face apologia bolsevismului antiromanesc, pentru mine nu e nici o deosebire intre d-sa si dvs. Evidentele, insa, ce ma indreapta pe mine, in ce-l priveste pe d-sa, spre un „daca”, ma indreapta, in privinta basismului dvs. spre „cred asta cu convingere”.
    Sigur – Doamne fereste! – nu vreau sa se creada ca as vrea sa conving si pe altcineva de „asta”, n-are decat sa fie atent, evidentele ii stau la indemana, toate pe acest blog, trebuie doar sa judece cu capul lui si sa creada cu convingere in concluziile propriei judecati, asa cum se afla ea.

   3. @Lorro Stimate domn cu tot respectul pentru dumneavoastra si mai ales pentru succinta caracterizare a programului postului respectiv , va rog sa-mi permiteti ca eu sa fiu acela care , va avea ceva de spus …dupa ce voi urmarii atent postarile site-ului sau radioului respectiv 😉 ! Cat despre ” simpatia absurda fata de politicienii PSD”, eu personal ai bag in ma-sa …de la fase la barba alba….pe toti !!! Iar despre ” bolsevismul antiromanesc sau anti …ce mama dracului o mai fi , eu stiu ca exista doar un singur fel de bolsevism iertata sa-mi fie lipsa de cunoastere , iar acela nu este in nici un caz ….bolsevismul Moscovei lui Putin . Iar referitor la „prietenia ” romano -sovietica…dati-mi va rog voie ca , in calitate de om ce am trait din plin acele vremuri…sa am parerea mea proprie si personala 😉 referitoare la aceasta …”prietenie ” 😉 ! No offence ok ?

   4. Democrația dumneavoastră este cea care neagă tot ce nu vă place, şi îi considerați inferiori pe cei ce nu sunt de acord cu domnia voastră. Poate şi alții citesc în mai multe limbi străine, dar nu fac paradă de acest lucru

   5. Păi vedeţi că sunteţi spălat pe creier? Vedeţi că citiţi o singură sursă (ori Evenimentul Zilei, ori România Liberă)? Ştiţi ce nume poartă acest model de aplaudaci băsescieni? Băsişti! Aplaudaci d’ăştia au reuşit să oripileze un raportor al PE, eurodeputata spaniolă Ines Ayala Sender! Citiţi şi altă sursă: http: //www.cotidianul.ro/art-215227/ Nu-i aşa că sunt persoane de la care luaţi dvs lumină?

    Sigur că stăm prost la nivelul de trai dacă unii au furat tot ce se putea fura, alţii au cărat tot ce se putea căra şi alţii, după ce s-au şcolit pe bani publici, s-au cărat pe ei ca să mănânce … o pâine pe alte meleaguri.

    Scuze că v-am deconspirat. Sunteţi un băsist jalnic …

  1. @Motanul Incaltat
   Sigur ca nu am putut.
   Doar ti-am spus ca am contul DEZACTIVAT.
   Si nu pot nici sa imi deschid alt cont pana nu primesc de la ei acceptul.
   Dar ei nu raspund la mesaje.

    1. @Motanul Incaltat
     Cum sa se rezolve? Poate daca se intampla o minune
     Nici nu stiu daca sunt sanse … contul este dezactivat, nu este blocat sau suspnedat pe o perioada de timp.
     Ei nu dau nici o explicatie, nici un avertisment
     Ti-am spus ca nu sunt doar eu in situatia asta

 4. Dora
  Vaaaai „Vai, dar ce-avem noi aicea? E plin de caprioare, bine ca mi-am luat alicea”.

  Parerea mea e ca blogurile si FB-urile noaste nu sunt decat niste „alice” bune la „pasarici” si la „iepurasi” in care oricum nu putem trage fiindca sunt niste „dragalasi” (n-am gasit alta rima…), iar noi avem de a face cu niste porci mistreti porcotalii roscati pentru care e nevoie de „vanatori” adevarati, meseriasi, ca Ciuvica si Oana Stancu, dotati atat de la natura cat si de „progresul stiintei si tehnologiei”.
  Sigur, merg si pliciurile noastre pentru haituiala dar meseria de jurnalist si o televiziune s-ar putea totusi sa nu fie de ajuns in fata turmelor de porci mistreti, mai ales cand li se alatura si niste porci fost domestici, salbaticiti in incrucisari cohabitante, pe care nu poti sa-i lasi cu incredere in urma si care sa te atace si sa te sfasie pe la spate.
  Lasand deoparte figurile de stil, cred ca ar trebui sa ne „strangem” in jurul „Antenelor”, arme populare democratice moderne, ale mileniului III, in locul ancestralelor furci si topoare. Nu zic ca nu ne vor trada candva si antenele. Partidul Umanist Conservator ne-a aratat ca se poate – ne-a aratat asta chiar „socialistul” ce promitea „dreptate pana la capat”, (poate vrea sa ne vada la „capatul rabdarii?”) – dar, momentan e bine sa fie solutia NOASTRA de compromis a antibasistilor si nu a LOR, a basitilor pe care cohabitarea ii reface basisti.

  „La puscarie cu dusmanii poporului!!!”

  Cine spune asta? Tu sau ei? Nu conteaza! Sunt de acord 100%. Asta in conditiile in care populatia acestei tari stie, afla, n-a uitat ca este

  „norodul, iara nu tagma jefuitorilor”.

  La puscarie cu tagma jefuitorilor!
  „Cine?” cu tagma jefuitorilor?
  Basescu Tiran!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s