Basescu insista sa joace desi nu mai are scena si spectatorii il huiduie. Basescu vrea un nou referendum pentru Parlament unicameral cu 300 de membri.

Basescu arlechin

Basescu insista sa joace desi nu mai are scena si spectatorii il huiduie

Asa cum ne-a obisnuit demisul Basescu Traian incearca din nou sa genereze scandal. Lui Basescu Traian nu ii place deloc linistea pentru ca este un individ conflictual. Daca nu exista nici un conflict atunci il provoaca. Nu se poate construi nimic in scandal. Basescu Traian nu are nici o problema cu asta pentru ca el nu vrea sa construiasca nimic. Lui ii place sa dezbine, sa darame, sa demoleze si numeste asta reforma. Unde s-a apucat el sa faca “reforma” s-a ales praful si pulberea.

Basescu a anuntat ca a declansat procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral cu cu 300 de membri.

Basescu a declarat ca va emite decretul in functie de modul in care Parlamentul va respecta vointa poporului exprimata în 2009. Sigur ca nu spune nimic despre referendumul din 2012 cand 7.4 milioane de romani i-au spus sa plece acasa.

8 gânduri despre „Basescu insista sa joace desi nu mai are scena si spectatorii il huiduie. Basescu vrea un nou referendum pentru Parlament unicameral cu 300 de membri.

 1. Mereu am spus că Băsescu nu va rezista până la sfârşitul mandatului fără să bage băţul prin gard. Dacă treaba cu referendumul este în coadă de peşte, numirea criminalului Duţă în consiliul de administraţie al CNS, este culmea provocării şi a încălcării pactului de coţăială.

 2. Basecul are scena, numai ca nu mai e sus, e jos, intocmai ca pustiul pe care nu l-a lovit nici cu pumnul in gura, nici cu pumnul in plex. Sta acolo jos si din cand in cand cere palme, numai ca n-are cine sa i le dea, fiindca cine e acum sus pe scena zice in mintea sa cohabitanta ca in felul asta il pedepseste cel mai rau pe basesc, cand cere o palma sa-i dea o Codruta la DNA, cand mai cere una sa-i dea un Morar la CCR si tot asa, sa-l doara, spre satisfactia a 7 400 000 de romani ce au votat asa, ca poanta, urcarea pontosului pe scena si trimiterea basescului la gherla.
  Dreptatea?
  Era! (pe cand nu s-a vazut).
  Azi?
  O vedem…
  Si…?!
  Nu e!

  P.S. Rog frumos pe Dl Eminescu sa ma ierte daca i-am zapacit nitelus semnele de punctuatie; de-aia nici n-am mai indraznit sa pun ghilimele.

   1. Asta-i rezultatul coabitarii draga Teo , asta-i rezultatul coabitarii ! Aia 7.4 milioane ..”.aia care au votat ca el sa plece ” aia-si dau palme dar ….si le dau lor atunci cand se privesc in oglinda ! Printre ei ma numar din pacate si eu si … pe cinstea mea daca puteam sa-mi inchipui macar figura asta …atunci in Ianuarie 2012 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s