Natiunile resemnate vor avea parte doar de gloria cimitirelor

cimitirSa nu uitam:

Natiunile resemnate vor avea parte doar de gloria cimitirelor !!!

Publicitate

15 gânduri despre „Natiunile resemnate vor avea parte doar de gloria cimitirelor

 1. Cine este resemnat?
  Resemnat este cel ce are inca burta plina acum,si nu gandeste la viitorul copiilor sai,il mai auzi si zicand,,totusi este bine ,inca se poate si mai rau!”
  Cati avem din astia?

    1. Pai sa iti spun o intamplare.O data cand am venit in vacanta in Romania astia de la Renel au oprit curentul si au uitat sa ii de-a drumul inapoi ,o intreb pe soacra mea de factura de la curent ca doream sa ii sun pe aia de la deranjamente sa le reamintesc ca este ora 6 seara si nu avem curent pe strada. sti ce mi-a raspuns soacra-mea?
     ,,De ce sa suni tu mai, sunt si altii pe strada?De ce sa iti faci tu probleme cu aia de la curent?”
     Asa suntem, ne lasam unii pe alti si asteptam ca altii sa ne rezolve problemele noastre.
     Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista si tot El ne facut traiste cu baieri de kkat si dracu ne-a pus de le-am mancat.
     Romanasul nu face nimic pana nu are burta goala , filosofia lui trece prin stomac si atunci sa ii feresca sfantul pe carmuitori!

    2. @dorian65

     „,De ce sa suni tu mai, sunt si altii pe strada?De ce sa iti faci tu probleme cu aia de la curent?””

     Asta e o alta filozofie, nu cea de care vorbeai. E filozofia potrivit careia: ‘capul plecat sabia nu-l taie’, ‘de ce sa te expui tu? lasa-i pe altii!’, ‘de ce sa iti faci tu probleme cu aia de la curent? lasa-i pe altii!’, ‘suntem sub regim: noi muncim, nu gandim!’, ‘omul e sub regim, trebuie sa stea cuminte si sa-si vada de treaba lui, nu sa dea telefoane!’, ‘nu spun nimic, nu raspund’. Cam asta e filozofia ce se degaja din ceea ce a spus soacra ta. E o filozofie veche, inca de pe vremea fanariotilor si poate si chiar de mai inainte!

  1. @dorian 65 Ba dimpotriva , „resemnat ” este cel ce are burta goala …ala de-o are plina…chiar n-are nevoie de „preaplin ” 😉 !

   1. Uite, cand am raspuns eram cu burta goala si nu eram resemnat de loc.
    Acum imi umplu burdihanul cu ceva Joly Rice.
    Poftim la masa!
    Noi romanii mai spunem cate-o-data ,,cand vezi unl ca munceste ocoleste-l ca doar nu te dor picioarele si cand vezi unl ca manaca ajuta-l ca doar nu te doare gura!”
    Suntem dati dracului dom’le!

 2. Teo ….dar de unde este poza aia ? Bellu cumva sau Ghencea ? Sa ai acolo un loc de veci …este ca si cum ai avea „conturile lui Ceausescu ” in buzunare 😉 !!! Si…ce sa-i faci ? Ne-a ajuns ca a fost infiintat un nou cimitir Bellu { al ….Eroilor } ! Astia de azi….nici n-au sa clipeasca atunci cand vor trebui sa faca uz de arme si….n-au sa ajunga zece cimitire mai mari decat Bellu original !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s