Cum ajunge invatamantul o vulnerabilitate la siguranta nationala?

bomba

Dupa ce SRI-ul s-a ocupat de frauda de la examenul de bacalaureat (de la liceul Bolintineanu), uite ca a aparut si un atentat cu o bomba artizanala, la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi in Amfiteatrul P6 de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, unde mai mulţi studenti sustineau examenul de licenta.

Purtatorul de cuvant al SRI a declarat ca atentatorul cu bomba de la Universitatea din Iasi nu era in evidentele lor. De ce nu era in evidentele lor? De ce li s-a parut mult mai periculoasa directoarea de la liceul Bolintineau?

De ce nu monitorizeaza SRI indivizii capabili de asemenea gesturi?

Cine este mai periculos, un atentator cu bomba sau un profesor care primeste spaga?

2 gânduri despre „Cum ajunge invatamantul o vulnerabilitate la siguranta nationala?

 1. Amandoi sant la fel d e periculosi , si atentatorul cu bomba si profesorul spagar insa , SRI constata pe zi ce trece ca , intreaga societate romaneasca { fireste in afara celor ce-l ridica in slavi pe noul ” geniu carpatin si-i ” canta osanale” ….gen Papahagi } devine din ce in ce mai periculoasa pentru …siguranta nationala si ca atare , procedeaza in consecinta manipuland , adica exact ce scrie in fisa postului ca trebuie facut . S-a aruncat petarda cu fraudarea examenului la BAC pentru a abate atentia d e la datele publicate de INS , date care dovedeau faptul ca A FOST INDEPLINIT CVORUMUL LEGAL SI CA BASESCU OCUPA ILEGAL LOCUL D E LA COTROCENI !!! Acum se arunca petarda cu ” bomba ” si ” atentatorul” de la Iasi pentru a s e distrage atentia de la balbele guvernului de carton al USL-asilor , simplu si poate si eficient , ramane de vazut asta . Radu Stroe mai este inca ministru la Interne ? Procurorul Sef inca este in functie ? S-a gasit ” acarul Paun ” in persoana …purtatorului de cuvant al politiei Capitalei deci …toate merg spre ” bine ” !!! Si cand ma gandesc cate sperante imi pusesem in USL-asi …imi vine sa-mi dau palme !!!

  1. Cine este cel mai periculos ?Profesorul si parintele ca nu isi dau seama ca formeaza gresit o generatie.
   Profesorul este fortat de sistem sa ia spaga ca are un salariu de kk si parintele care considera ca odrasla lui cu o hartie in mana poate sa razbeasca in societate pentru ca principiile de numire in functii nu s-au schimbat.
   Nici acum nu s-a renuntat la PCR=pile, cunostinte, relatii.Nu esti recomandat pa puiu este condamnat.
   @Marian
   Spui ca iti vine sa iti dai palme?
   Ponta le pregateste o bucurie mare la o parte din bugetari chestie pe care sincer sa fiu o apreciez si pentru asta are un +10 de la mine.
   http://www.wall-street.ro/articol/Economie/151100/ponta-nu-se-poate-sa-am-angajati-care-castiga-de-trei-ori-cat-mine.html?utm_source=9am_morning&utm_medium=email&utm_content=ws_0&utm_campaign=crosspromo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s