25 de gânduri despre „De la om la om – Program politic PSD – Pentru asigurarea functionarii reale a parteneriatului social si a dialogului cu cetatenii si societatea civila

  1. Dora
    Bun gasit in casa noua la vechea adresa! Cine sunt noii tai prieteni? Nu i-am mai vazut… Nici unul nu e blogar? Par a fi toti flotanti cu flotantul la aceeasi adresa. Sa inteleg ca nu voi mai avea placerea sa ma intalnesc pe aici cu Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8 si cu D-00 Aspirant 006,5?
    As vrea sa nu intru in casa noua cu mana goala dar nici n-as vrea sa ma vin cu acelas cadou pe care ti l-au mai facut si altii… Initial, am vrut sa fie o poza cu Ponta sau cu inaintasii acestuia dar cred ca va fi numai rama iar poza sa ti-o alegi singura.
    Referitor la topic, marturisesc ca nenea ala din poza de sus nu m-a convins niciodata iar comentariile ce ii insotesc atat poza cat si transcriptul ideii (inteleg ca ii apartine) sunt suspect de OK.
    Marturisesc ca dupa suspens-ul pe care l-ai creeat cu aprobarea tarzie si „in bloc” a pachetului de comentarii la acest articol, acum ma simt si mai curios – vorba cantecului… – „Sa vedem, sa vedem, sa vedem, sa vedem, / Ce-o sa mai fie…”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s