25 de gânduri despre „De la om la om – Program politic PSD – Pentru asigurarea functionarii reale a parteneriatului social si a dialogului cu cetatenii si societatea civila

 1. PSD-ul este partidul celor saraci. Este normal sa va pese de oameni. Nu ati facut nimic extraordinar. Sa vedem cum actionati

 2. Mai voi stiti ce este in provincie?
  Este jale mare.
  Trebuie sa creati locuri de munca. Cat mai reoede si cat mai multe.

 3. Mai politicienilor, nu tiu daca ati aflat ce prapatie este intre voi si votantii vostri.
  Nu mai cred nimic pana nu vad.

 4. Dora
  Bun gasit in casa noua la vechea adresa! Cine sunt noii tai prieteni? Nu i-am mai vazut… Nici unul nu e blogar? Par a fi toti flotanti cu flotantul la aceeasi adresa. Sa inteleg ca nu voi mai avea placerea sa ma intalnesc pe aici cu Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8 si cu D-00 Aspirant 006,5?
  As vrea sa nu intru in casa noua cu mana goala dar nici n-as vrea sa ma vin cu acelas cadou pe care ti l-au mai facut si altii… Initial, am vrut sa fie o poza cu Ponta sau cu inaintasii acestuia dar cred ca va fi numai rama iar poza sa ti-o alegi singura.
  Referitor la topic, marturisesc ca nenea ala din poza de sus nu m-a convins niciodata iar comentariile ce ii insotesc atat poza cat si transcriptul ideii (inteleg ca ii apartine) sunt suspect de OK.
  Marturisesc ca dupa suspens-ul pe care l-ai creeat cu aprobarea tarzie si „in bloc” a pachetului de comentarii la acest articol, acum ma simt si mai curios – vorba cantecului… – „Sa vedem, sa vedem, sa vedem, sa vedem, / Ce-o sa mai fie…”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s