Acasă » Politic » Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor „care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut. Este Omar Hayssam o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?

Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor „care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut. Este Omar Hayssam o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?

Start here

nasu-n-suflet 1

Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor „care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut. 

„Am vazut sintezele pentru ziua de azi, presa si cetatenii au foarte multe intrebari legate de relatiile lui politice, de cum a dobandit averea, cum a finantat partide, cum a facut trafic de tigari si alcool fara sa fie depistat, cum a facut trafic de arme, daca a facut, dar acestea sunt de acum problemele procurorilor si judecatorilor.” …. “Ii dau dreptate consilierului Chifu, probabil sunt destui care sunt nelinistiti.” a declarat Basescu Traian.

Este Omar Hayssam este o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?

„Când a plecat, Omar Hayssam nu avea niciun mandat de a nu părăsi ţara, nu discut de ce, şi nu se ceruse niciun sistem de supraveghere al vreunei instituţii, fie că ar fi fost al MI sau SRI. Deci, în 2006, când a plecat din ţară, Omar Hayssam putea fi acuzat de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, lucru pentru care a şi fost condamnat la doi ani de închisoare. A devenit problemă fundamentală pentru instituţiile statului când a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru terorism. Această condamnare s-a produs în 2008 şi atunci a fost obligaţia structurilor de securitate să îl aducă în ţară pentru a se împlini dispoziţiile justiţiei. Abia din 2008 a devenit un obiectiv major în vederea împlinirii justiţiei„, a arătat Traian Băsescu.

O declaratie iresponsabila: “Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat”. Un pericol pentru siguranta nationala. Un motiv real pentru SUSPENDARE! O noua incercare de influentare a judecatorilor si procurorilor. Se va folosi Basescu de declaratiile facute de “buna voie” de Omar Hayssam pentru a-si ataca adversarii politici?

Basescu: “Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat” – Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane – Basescu incearca sa ne arate muschii?

Anunțuri

7 comentarii

 1. […] Nimeni nu stie exact ce e Miscarea Populara, ce idei promoveaza, care e ideologia acesteia. Ceea ce stiu oamenii este un Basescu in bai de multime, band o bere sau o palinca la serbari campenesti, cu […]

 2. acuvio spune:

  Poate a semnat şi dl Omar Hayssam o clauză de confidenţialitate 🙂

 3. Rica Venturiano spune:

  🙂 🙂 🙂 🙂
  Précis monsher. Numai ca la el clauza suna ca in sceneta lui Tanase, aia cu ”tic-tac EU, tic-taci TU, iar banii raman la mine”

 4. incognito spune:

  Oh! Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8
  …Fiindca va vad…
  …Eram dator cu o anecdota din acea lume care, fiindca miroase a fum de gatej si nu a baSS, dvs va stramba nasul…

  „Cica” (daca era vis se spunea „Se facea ca:”):
  Suparata ca i-a spus tiganul ei ca nu se mai da la ea fiindca miroase ca un cacat, o tiganca s-a dus la chiosc si a cerut un parfum – cel mai ieftin, de brad – dupa care s-a intors acasa si inainte sa–i vina omul, si l-a turnat pe ea.
  Cand a venit tiganul, i-a iesit repede inainte si vanturandu-si fustele pe sub nasul lui, fara ajutorul vreunei eoliene, l-a intrebat “Mai mirhos mah a cacat?”
  Tiganul s-a oprit o clipa curios, a adulmecat-o, dupa care a conchis: “Da! In padhure deh brahzi!”.

  Ce am vrut sa spun cu asta? Ei, bine, pana la urma nimeni nu te obliga sa nu-ti schimbi culoarea si putoarea dar, inainte sa o faci, trage-i nene o spalare si nu te mai balaci prin gaze si lichide portocalii urat mirositoare, afara doar de faptul ca poate ai fost platit de cineva sa compromiti marca de parfum (spray-ul, in cazul anecdotei) si firma producatoare.
  Si cu vopsitul e la fel; Ai fost roscat-porcotaliu si vrei sa te faci blond-galbui… Se poate! Dar trebuie sa te speli.

  Vad ca o gramada de basiti pleaca din PDL ca sa ajunga in MP (a nu se confunda cu PM, in care „M” inseamna „multora”). E ca si cum un oarecare domn Penis Traian, de rusine ca il cheama cum il cheama, si-ar schimba numele in Penis Ion.

  Stiu ca nu imi veti mai raspunde si nu voiam sa raman dator.
  Restul e „bonus”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: