Pacepa continua sa se ascunda desi nu il mai cauta nimeni si mai are inca cosmaruri cu KGB-ul

Pacepa

Desi are o noua identitate si, dupa nenumarate operatii estetice este beneficiarul unei noi infatisari, Ion Mihai Pacepa, fostul sef al serviciului de informatii externe din vremea lui Ceausescu, care a fugit in SUA in 1978, mai are inca cosmaruri cu KGB-ul.

Daca ar fi un barbat curajos nu ar mai sta pitit in SUA, ar veni in tara si ar face declaratii complete. Ar sta fata in fata cu cei care cred ca prin fuga lui in SUA a tradat poporul roman si Romania, le-ar explica de ce a fugit, adevarul nu toate minciunile pe care le-a spus pana acum si de ce a deconsiprat retele intregi de spioni romani, distrugand cariere profesionale, vieti, familii. Am auzit ca se reinfiinteaza OTV-ul.

In a doua editie a „Orizonturilor rosii” Pacepa ne-a dezvaluit motivul pentru care a fugit in 1978 din Romania. Zice el ca Ceausescu i-a cerut sa il asasineze pe Noel Bernard, directorul programului in limba romana al postului de radio Europa Libera si ca el nu a putut sa faca acest gest.

Minunat as spune, uite un om care a refuzat sa fie un criminal.

Dar cu ofiterii romani, spionii romani, care au disparut fara urma dupa ce Pacepa i-a deconspirat cum ramane? Alea nu erau vieti? Aia nu erau oameni?

Pe de o parte refuzi sa omori un dizident si pe de alta parte esti principalul vinovat pentru dispartia si chiar moartea a zeci, sute, poate chiar mii de ofiteri romani din cadrul Directiei de Informatii Externe.

O dovada ca Ion Mihai Pacepa face pe el de frica desi au trecut o gramada de ani de la fuga lui este si declaratia din Mai 2009, cum ca Putin a pus 10 milioane de euro pe capul lui. Hai sa fim seriosi, daca Putin si KGB-ul vroiau sa gaseasca fosila care a purtat candva numele de Pacepa ar fi gasit-o si in gaura de sarpe.

Ion Mihai Pacepa continua sa se ascunda desi nu il cauta nimeni.

La adapostul unei noi identitati si a unei noi infatisari Pacepa declara de undeva dintr-o pestera din SUA ca, sunt informatii care sugereaza ca europarlamentarul PSD Corina Cretu este spion KGB.

Daca serviciile americane il vor scos din joc pe generalul Colin Powell sa isi rezolve probleme interne fara sa o implice pe Corina noastra in spalarea rufelor lor murdare.

Corina Cretu ii raspunde lui Pacepa: „Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni”

‘Văd că arşiţa verii generează tulburări grave şi îi predispune pe unii la fantasmagorii tabloido-conspiraţioniste, care n-ar inspira nici măcar scenarii (neverosimile) de filme proaste. Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni, chiar dacă nu aş vrea să îi dau autorului acestor inepţii nici un fel de atenţie”

Publicitate

16 gânduri despre „Pacepa continua sa se ascunda desi nu il mai cauta nimeni si mai are inca cosmaruri cu KGB-ul

 1. Sint absolut convins ca, la ora asta, zisul Pacepa e oale si ulcele. Numai ca cei care l-au avut in custodie (doar nu crede cineva ca el a fost liber sa umble teleleu de-a lungul si de-a latul USA) n-au avut niciun interes sa se afle despre moartea lui. De ce? Fiindca actiunile de manipulare / intoxicare au o alta rezonanta daca „provin”, chipurile, de la tradatorul roman. Asadar, Pacepa e tinut in geam, cu vata in nas, ca sa-l vada postasul cind aduce pensia!!
  Chiar si explicatia „lui” cretina, cu privire la dezertare
  (pentru ca „nu a putut sa faca acest gest”) dovedeste tot ceea ce spuneam.
  Pacepa a ajuns general in securitatea romana pe baza unor „merite” mult apreciate de conducerea superioara a statului comunist. Cam care au fost acele merite, ne putem imagina cu usurinta.
  Zice ca i s-a cerut sa omoare un om, iar el n-a putut sa faca asta? Vaai, saracu’!Te strici de ris!! DAR PINA ATUNCI CE I SE CERUSE SA FACA, SA PICTEZE BISERICI?? Ce i s-a cerut, a facut, ca de-aia a si avansat atit de mult si atit de repede pe scara ierarhica.
  Ne spune ce n-a putut sa faca? Dar sa ne spuna si ce-a putut! De exemplu, cind era locotenent major. Sau capitan. Sau maior. Sau …
  Dar, vai, dintr-o data s-a simtit fata mare! Dintr-odata si-a descoperit principii morale! Probabil, dintr-odata si-a dat seama ca a fost un dobitoc! (v. Dinca)
  Tovarasu’ Pacepa (ma rog, tovarasu loctiitoru’), ne lasati? Ce, vreti sa ne strimbam de ris?

 2. ION MIHAI PACEPA ESTE UN TRADATOR D E PATRIE ! EL N-A TRADAT NICI SECURITATEA , NICI PE CEAUSESCU SI PARTIDUL COMUNIST , EL SI-A TRADAT TARA ! PRIN URMARE NU GLONTUL CI STREANGUL ESTE PEDEAPSA CEA MAI POTRIVITA PENTRU UNUL CA EL . Aia de la SCMD al domnului Dogaru …chiar n-au nimic d e spus in aceasta privinta ? Atunci cand au fost atinse interesele finaciare ale ofiterilor si subofiterilor din SCMD au sarit repede cu onoarea militara in dinti dar in cazul lui Pacepa …pentru ce n-au iesit masiv in strada sa-i depuna toate decoratiile si chiar gradele militare acordate de statul roman in semn de protest fata de reabilitarea unui tradator de tara , unuia ce a scuipat pe ” onoarea militara de ofiter , de militar ” ????

  1. La mulţi ani, domnule Marian!
   Se spune că, atunci când a trebuit recalculată pensia lu’ nenea ăsta, a fost o problemă cu contributivitatea. Cei de la Casa de Pensii nu ştiau dacă trădarea de ţară este contributivitate simplă sau trebuie adunat şi un coeficient de risc …

   SCMD-ul n-are ce să facă atât timp cât Justiţia (offfff, iar Justiţia) a hotărât că trebuie anulate verdictele anterioare, trebuie repus în drepturi (grad, funcţie, vechime) şi să primească toate „bunurile” confiscate. Oricum, SCMD-ul a devenit oficină politică şi reacţionează la deget. Un deget în sus le-am arătat şi eu …

 3. Aaaaaa chiar uitasem ca azi este Sf. Marie !!! Multumesc de urari , { esti prima care o face deci….de doua ori multumiri } si la randul meu transmit prin intermediul si cu bunavointa matale aceleasi urari de bine ,tuturor acelora ce poarta numele Fecioarei cea Binecuvantata !!!!

 4. LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)
  ZIPCODE 507220

  DOMNILOR CONTRIBUABILI LA BUGETUL ROMANIEI SI AL UNIUNII EUROPENE
  Direct and indirect taxpayer European Union, direct and indirect taxpayer OF THE UNITED STATES OF AMERICA, direct and indirect taxpayer BUDGET AND OTHER COUNTRIES IN THE WORLD WITH THE EUROPEAN UNION or Romanian also relates to economic exchanges.
  My family SPECIFIC CAR HAS A FORD
  PLATITOR DE TAXE DIRECTE SI INDIRECTE AL UNIUNII EUROPENE ,, , PLATITOR DE TAXE DIRECTE SI INDIRECTE AL STATELOR UNITE ALE AMERICII , PLATITOR DE TAXE DIRECTE SI INDIRECTE SI LA BUGETUL ALTOR TARI DIN LUME CU CARE UNIUNEA EUROPEANA SAU ROMANIA ARE LEGATURI SI SCHIMBURI ECONOMICE .SPECIFIC CA FAMILIA MEA ARE UN AUTOTURISM FORD
  Will submit a petition for review = proposal to set IN THE USA REPRESENTATION AND PROTECTION AUTHORITY taxpayers – an institution that will check how it makes collecting, sharing and spending money from taxes by all institutions of public and private EVEN USING 1 (one) of the money DOLLAR.
  VA INAINTEZ SPRE ANALIZA O PETITIE =PROPUNERE DE INFIINTARE LA NIVELUL STATELOR UNITE ALE AMERICII A AUTORITATII DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI – INSTITUTIE CE VA VERIFICA MODUL IN CARE SE FACE COLECTAREA , DISTRIBUIREA SI CHELTUIREA BANILOR DIN TAXE SI IMPOZITE DE CATRE TOATE INSTITUTIILE DE STAT SI PRIVATE CARE FOLOSESC CHIAR SI 1 (UN ) DOLAR DIN ACESTI BANI.
  Date de contact Sex: Dl Nume: LUPEA Prenume: NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA0
  Naţionalitate: română
  Adresă poştală: STR.SALCAMILOR NR.149 ,CARTIER IZVOR,TARLUNGENI BRASOV , STR.CARPATILOR NR.21.SC.D AP.1.BRASOV Cod poştal: 507220 Localitate: TARLUNGENI-BRASOV-CARTIER IZVOR Ţara: România
  Informaţii privind petiţia În cazul în care Comisia pentru petiţii declară admisibilă petiţia dumneavoastră, sunteţi de acord ca ea să fie considerată document public? Da
  Sunteţi de acord ca numele dumneavoastră să fie consemnat într-un registru public, accesibil pe internet? Da
  Titlul petiţiei dumneavoastră: SUPRACONTROL CIVIL AL CONTRIBUABILULUI ASUPRA BANULUI PUBLIC NU ABUZULUI COLECTARII SI CHELTUIRII HAOTICE A BANULUI PUBLIC AL CONTRIBUABILULUI 24 DIN 24 DE ORE ,365 DE ZILE DIN 365 DE ZILE Civil Override public money taxpayers Do not abuse the collection and spending of public money of taxpayers chaotic 24 OF 24 HOURS, 365 days of 365 days SUPRACONTROL CIVIL AL CONTRIBUABILULUI ASUPRA BANULUI PUBLIC NU ABUZULUI COLECTARII SI CHELTUIRII HAOTICE A BANULUI PUBLIC AL CONTRIBUABILULUI 24 DIN 24 DE ORE ,365 DE ZILE DIN 365 DE ZILE PETITIE-PROPUNERE DE INFIINTARE A AUTORITATII STATELOR UNITE DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI INSTITUTIA SE VA SUBORDONA PARLAMENTULUI (CONGRESULUI) SUA ,CONDUCATORII SI ANGAJATII INSTITUTIEI VOR FI ALESI DIRECT DE CONTRIBUABIL(CEL CE FINANTEAZA INTREGUL SISTEM) FUNCTII 1) REPREZINTA INTERESELE CONTRIBUABILULUI IN RAPORT CU TERTE PERSOANE (FIZICE SAU JURIDICE) CE COLECTEAZA ,DISTRIBUIE,CHELTUIESC FONDURILE FINANCIARE CONTRIBUTII ALE CONTRIBUABILULUI (T.V.A.,ACCIZE,CONTRIBUTII SUA,ALTE TAXE SI IMPOZITE) 2) CONSTITUIE SUPRACONTROLUL CIVIL A CONTRIBUABILULUI ASUPRA STATULUI A ORICAROR ENTITATI PRIVATE (PROFIT-SAU NONPROFIT) CE FOLOSESC CHIAR SI 1(UN ) SINGUR DOLAR REZULTAT DIN TAXE SI IMPOZITE ALE CONTRIBUABILULUI SUA 3) CONSTITUIE SUPRACONTROLUL CURTII DE CONTURI SI ARE AUTORITATE DE CONTROL ASUPRA TUTUROR AGENTILOR ECONOMICI PRIVATI ATRIBUTII DE 1) CONSTITUIE SUPRAVEGHETORUL(SUPRACONTROLUL) CURTII DE CONTURI 2) SUPRAVEGHERE ,VERIFICARE SI CONTROL A INSTITUTIILOR COMPONENTE ALE STATULUI CE COLECTEAZA,DISTRIBUIE,CHELTUIE DIRECT SAU INDIRECT BANUL PUBLIC (T.V.A,ALTE TAXE SI IMPOZITE LOCALE ALE SUA) 3) 4) CONSTITUIE SUPRACONTROLUL TUTUROR FIRMELOR PRIVATE (AGENTI ECONOMICI) CE COLECTEAZA DIRECT SAU INDIRECT T.V.A.SAU ALTE TAXE SI IMPOZITE) 5) SUPRAVEGHERE ,VERIFICARE SI CONTROL A INSTITUTIILOR PRIVATE DE ORICE FEL CE BENEFICIAZA DE FOLOSIREA(T.V.A PLATIT DE CONTRIBUABIL ZILNIC,ALTOR TAXE) SCOP 1) CRESTEREA SI INTARIREA INCREDERII POPULATIEI IN INSTITUTIILE STATULUI A COLECTATII,DISTRIBUTIEI,CHELTUIRII BANULUI PUBLIC 2) ELIMINAREA ABUZURILOR SI CRESTEREA GRADULUI DE PROFESIONALIZARE A PERSONALULUI ANGAJAT LA STAT SI PRIVAT 3) CREAREA UNUI CLIMAT DE RESPECT PE PLAN INTERN SI INTERNATIONAL 4) – ASIGURAREA UNUI FLUX CONSTANT DE INCASARI LA BUGETUL DE STAT 5) – ELIMINAREA ORICAREI INFLUENTE DE NATURA POLITICA
  Civil Override public money taxpayers Do not abuse the collection and spending of public money of taxpayers chaotic 24 OF 24 HOURS, 365 days 365 days Petit-proposal to set A The USA taxpayers REPRESENTATION AND PROTECTION The Institute will USA PARLIAMENT (CONGRESS) subordinates, managers and employees of institutions will be directly elected by the taxpayer (which will finance the entire system) FUNCTIONS 1) represents the interests of the taxpayer in relation PARTY (natural or legal) that collect, share, spend taxpayer funds’ financial contributions (VAT, excise USA contributions, other taxes and fees) 2) The taxpayers override civilian status of any private entity (PROFIT OR NONPROFIT) EC even use one (1) single dollar RESULT FROM TAXES AND USA taxpayers 3) is overridden Court and has authority control of all private economic Duties 1) The supervisor (override) the Court of Auditors 2) supervision, verification and control of institutions of the countries that collects, distributes, spending public money DIRECT OR INDIRECT (VAT, local taxes OTHER USA OR) 3) 4) EVERYONE IS PRIVATE COMPANIES override (business entities) Which collects DIRECT OR INDIRECT TAXES AND OTHER TVASAU) 5) supervision, verification and control of private institutions receiving ANY USE (VAT paid by taxpayers DAY, OTHER FEES) PURPOSE 1) Improving and strengthening public confidence in state institutions COLEECTION , distribution, public spending 2) elimination of abuse and increasing professionalization of staff employed at public and private 3) Create a climate of respect domestically and internationally 4) – ensuring a steady flow of earnings STATE BUDGET 5) – from the political abolition

  1. MENTIONEZ CA PETITIA -PROPUNERE A FOST TRIMISA INSTITUTIILOR EUROPENE IN DREPT -APROX ACUM 3 LUNI

   CU PROPUNEREA DE A SE INFIINTA LA NIVELUL UNIUNII EUROPENE A , AGENTIEI (AUTORITATII) EUROPENE DE

   REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI EUROPEAN , INSTITUTIE INDEPENDENTA ALEASA DIRECT

   DE CONTRIBUABIL (PRECUM PARLAMENTARII EUROPENI) AFLATA SUB AUTORITATEA CONTRIBUABILULUI (ASA

   AR FI IDEAL) CARE SA-I REPREZINTE INTERESELE (PLATITORULUI DE TAXE SI IMPOZITE FIE PERSOANA FIZICA

   SAU JURIDICA) IN RAPORT CU STATUL , FIRMELE PRIVATE , PARTIDELE POLITICE ETC . CE SUG CONTINUU

   DE LA TITA CONTRIBUABILULUI FARA A DA SOCOTEALA ACESTUIA . ADICA STATUL SE CONTROLEAZA PE SINE

   INSUSI (adica pardon nu se controleaza ci se acopera)SI PROSTESTE CONTRIBUABILUL CA ALTCINEVA ESTE

   VINOVAT DE FURACIUNILE SI GRESELILE DIN BANII PUBLICI FACUTE DE ANGAJATII STATULUI .

   Institutia poate avea ca alte obiective posibile :

   -verificarea prin sondaj a institutiilor statului si a firmelor private etc.pentru perioada 1990-2014 cu pondere pe anii 2004-2014 unde furaciunile au avut si au implicatii dezastruoase asupra contribuabilului si in prezent

   -stabilirea eventualelor prejudicii financiare aduse contribuabilului (spre exemplu cheltuirea nejustificata a unor fonduri

   ,supraevaluarea sau subevaluarea unor active vandute , achizitiile publice etc.)

   -efectuarea demersurilor si stabilirea raspunderilor pentru recuperarea prejudiciilor (eventual stabilite) de la

   persoanele ce au indeplinit diverse functii in institutiile statului ( de la presedintele Romaniei , directori , sefi de

   compartimente,contabili , achizitori , pana la femeia de serviciu daca este cazul)

   -urmarirea pe intregul mapamond (prin institutiile interne si internationale existente) pentru recuperarea prejudiciilor ,

   celor stabiliti ca fiind vinovati si a averilor instrainate de acestia (a fostilor si actualilor angajati de la stat sau privat ,

   urmand modelul de cautare pentru tragerea la raspundere a nazistilor – fascistilor (vezi modelul ultima sansa din

   Germania) (mai putin a securistilor-glumesc!!!) ce au savarsit crime impotriva umanitatii …)

   CU SPERANTA CA AM FOST DE FOLOS PRIN ADAUGAREA UNOR MICI ELEMENTE AJUTATOARE IDEI DE DREPTATE SI DEMOCRATIE AUTENTICA (POSIBILE)

   AL DUMNEAVOASTRA

   LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)

  1. SOC esti TU ! ! !
   Nu fii suparat , vorba Prietenului @incognito si d-nul – 00 ii un frustrat !

   Dumnezeu Sa Va Lumineze !

 5. …si iata ca trecu…
  Ne intoarcem la ale noastre de unde putem admira „Gradina lui Dumnezeu”.

  Despre Pacepa nu cred ca ar fi ceva de zis… Poate ca undeva, in vreo imitatie de muzeu Madame Tussaud, cineva a facut si dupa muia lui Pacepa vreun Wax Model.
  Altfel, cred ca cineva a scris, sub numele si semnatura (?) celui sus pomenit, ceea ce pe tine Dora, ca prietena declarata a Corinei Cretu, te-a deranjat.
  Eu cred – cu dorinta de a-ti fi sprijin in demersul tau de acum – ca n-ar fi trebuit sa sari – totusi – in felul asta in apararea nimanui pomenit in incercarea asta de scandal, fiindca unii, in loc sa se intrebe cine avea interes si cui foloseste sa vopseasca pe la USL cu „rosu de KGB”, se vor repezi (ca rata la muci) sa se intrebe ce interes ai tu sa lamuresti urgent niste lucruri pe care, numai niste „servicii secrete” – independente pe bune – le-ar putea lamuri.

  …Cu ochii la „Gradina lui Dumnezeu”, vad in Poiana lui Dumnezeu – numita Brasov – un cetatean (indreptatit de faptul ca masina specifica a familiei sale a fost FORD si pentru a carei depanarea – probabil – a fost nevoit sa invete limba engleza) care ne inainteaza

  „SPRE ANALIZA O PETITIE =PROPUNERE DE INFIINTARE LA NIVELUL STATELOR UNITE ALE AMERICII A AUTORITATII DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI – INSTITUTIE CE VA VERIFICA MODUL IN CARE SE FACE COLECTAREA , DISTRIBUIREA SI CHELTUIREA BANILOR DIN TAXE SI IMPOZITE DE CATRE TOATE INSTITUTIILE DE STAT SI PRIVATE CARE FOLOSESC CHIAR SI 1 (UN ) DOLAR DIN ACESTI BANI”.

  Sa fie oare Tampa, mama tampilor?
  Voi faceti ce vreti dar eu scuip in san si-mi fac semnul crucii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s