De ce nu isi muta PNL-ul sediul general in cladirea DNA-ului pentru o perioada de 68 de saptamani?

sediu DNA

La prima vedere s-ar putea zice ca fac haz de necaz. Necaz este, haz nu prea.  Ce se intampla cu PNL-ul este o chestiune foarte serioasa, chiar grava as putea spune.

Daca imi aduc bine aminte „povestea” a inceput cu publicarea in presa a unor „stenograme” care contineau discutiile ce aveau loc in cadrul sedintelor BPN al PNL. Propuneam atunci ca presa sa fie primita la toate sedintele PNL pentru ca informatia completa (nu doar parti din informatie care ar putea fi interpretate gresit) sa ajunga direct la cei interesati.

Crin Antonescu ar putea sa ceara mutarea sediului general al PNL in cladirea DNA-ului pentru o perioada de 68 de saptamani si chiar sa ii intrebe pe procurorii DNA care este cea mai buna propunere pentru functia de ministru al Transporturilor.

Dupa cele 68 de saptamani vom vedea ce se mai intampla.

8 gânduri despre „De ce nu isi muta PNL-ul sediul general in cladirea DNA-ului pentru o perioada de 68 de saptamani?

  1. @len19000
   din experienta proprie stiu ca o parte dintre liderii si simpatizantii PNL nu reactioneaza chiar cum ar trebui.
   Au fost situatii cand am AVERTIZAT … se faceau niste greseli MARI … in loc de multumiri mi s-a reprosat ca fac propaganda pesedista de proasta calitate … asta au inteles ei … m-au blocat pe facebook, mi-au raportat ca fac spam si de cont fals …. mi-au spus ca sunt nebuna …. s-a creat o prapastie intre mine si ei

   1. NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE DAR POSIBIL TOTUL ESTE CEEA CE NU PARE !

    PRAPASTIA S-A CREAT INTRE EI EMINENTELE CENUSII-GULERELE ALBE SI SLUGILE ACESTORA – COZILE DE TOPOR ACTUALE -UMFLATII-GUSATI (CE SE INFRUPTA DIN BUGETUL DE STAT ) SI CONTRIBUABIL CEL CE ALIMENTEAZA SARGUINCIOS ZILNIC 24 DIN 24 DE ORE , 365 DE ZILE DIN 365 (MINUTELE SI SECUNDELE SE POT CALCULA) , ACEST BUGET AL ROMANIEI SI AL EUROPEI PENTRU CARE IN 25 DE ANI (1990-2014 IMEDIAT) NU S-A FACUT DESCARCARE DE GESTIUNE (DARE DE SEAMA) A STATULUI FATA DE CONTRIBUABIL -ESTE VORBA DE 200 DE MILIARDE DE EURO/AN X 25 DE ANI = 5000 DE MILIARDE / 25 DE ANI CEL PUTIN CHELTUITI DE STATUL ROMAN FARA A DA SOCOTEALA IN FATA CONTRIBUABILULUI ROMANO-EUROPEAN .
    ACEASTA STARE ESTE IMPERIOS NECESAR SA INCETEZE IAR STATUL SA INTELEAGA CA NU ESTE STAPAN CI ADMINISTRATOR AL AVUTIEI NATIONALE SI PENTRU TOATE CHELTUIELILE DE LA BUGET TREBUIE SA DEA SOCOTEALA CONTRIBUABILULUI DIN ROMANIA – CEL CE ESTE ANGAJATORUL STATULUI CA ADMINISTRATOR – ALTFEL CONTRIBUABILII PUTEM SA ALEGEM UN ALT ADMINISTRATOR (PRIVAT-ORDONATOR PRINCIPAL ) AL BUGETULUI ROMANIEI I CARE SA DE-A BANI STATULUI ROMAN (GUVERNULUI SI INSTITUTIILOR DIN SUBORDINE) CARE SA NU MAI FIE ORDONATORUL PRINCIPAL DE CREDITE CI ORDONATOR SECUNDAR. DAR CARE TOT OBLIGATORIU VA DA SOCOTEALA PENTRU CHELTUIELILE EFECTUAT .

    LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA)

 1. Buna intrebarea dar….retorica ! 😉 AMR 68 d e saptamani !!! Rusine celor ce au avut aceasta idee !!! La ora asta TRAIAN BASESCU OCUPA ILEGAL FOTOLIUL PREZIDENTIAL !!!! 😦

 2. Cred ca justitia trebuie sa sa isi faca treba indiferent de numele care sunt puse pe tapet ! Destul am indurat ca privilegiatii sa fie scutiti de a ajunge in fata justitiei !

 3. Strategia nu e noua. Au incercat s-o puna in aplicare iubitii tai cu ochii lungiti de constipatia cronica cu orez, pe vremea lui Mao, in relatia cu URSS.

  Zice-se ca:
  Intr-o dimineata, Radio Moscova a anuntat ca 2 chinezi au trecut fraudulos granita Uniunii Sovietice dar ca au fost arestati.
  In dimineata urmatoare, Radio Moscova anunta ca 4 chinezi (2×2) au trecut granita Uniunii Sovietice dar ca au fost arestati.
  In a treia dimineata, Radio Moscova anunta ca 16 chinezi (4×4) au trecut granita Uniunii Sovietice dar ca au fost arestati.
  In a treia dimineata, Radio Moscova anunta ca 256 chinezi (16×16) au trecut granita Uniunii Sovietice dar ca au fost arestati.
  In a patra dimineata, Radio Pekin anunta: DACA NU VA PREDATI CONTINUAM !

  Prin 1970, cam pe cand a aparut bancul asta pe la noi, cand erau numai 800 000 000 de locuitori, am incercat sa calculez cam cat timp le-ar lua sa defileze toti, trecand cate doi/secunda pe sub… – sa zicem… – Arcul de Triumf. Daca mai tin bine minte, 400 000 000 de secunde ar fi insemnat cca. 2 ani si 10 luni. Cam 113 saptamani…

  Cu PNL si DNA este cam mult timp 68 de saptamani. Inteleg insa ca menirea pactului de cohabitare tocmai asta e:
  baSSe – cu mana lui Ponta – o butoneaza pe Kovesi sa nu cumva sa aresteze liberali mai mult de 1-2/saptamana.
  Eeeeee! Mai crezi ca DNA va fi sediu PNL inainte de cele 68 AMR?

  In alta ordine de idei, este totusi posibil:
  Chiar daca Radulescu Iulian n-o ia pe Elena Udrea, Floricel Cioaba sa-l ia pe baSSe. Eu cred ca merita si romanii, nu numai tiganii, festivitati nationale, daca tot suntem prieteni si le suntem parinti de-al doilea.
  …si… pe urma… pan’ la urma… poate se face loc sa si jucam la o nunta imperiala…

  P.S. Asta a fost un pamflet de inima albastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s