Primul ministru Victor Ponta sa nu mai iasa la televizor, ca nu se guverneaza de la televizor. Doar Basescu trebuie sa iasa in conferinte de presa ca sa ne arate realitatile din tara.

base-am falimentat Romania

Din ciclul „Tupeul hotilor pe care ii prinzi cu mana in buzunarul tau, cu portofelul tau in mana” va prezentam urmatorul articol:

Primul ministru Victor Ponta sa nu mai iasa la televizor, ca nu se guverneaza de la televizor. Doar Basescu are voie, este obligat chiar, sa umble prin tara, pe banii publici si sa faca cat mai multe declaratii de presa, sa dea lectii Guvernului Ponta, sa traga semnale de alarma, sa avertizeze, sa ne arate care este realitatea, ca noi suntem fraieri si nu ne dam seama daca nu ne spune el ce trebuie sa intelegem din ce vedem cu ochii nostri. Este clar, da?

„Voi avea tot mai des intervenţii care să arate realităţile. Voi umbla în ţară şi voi vorbi despre realităţile din ţară. Cel mai important lucru pe care îl are de făcut Guvernul este să lase luptele politice şi să guverneze. Este timpul ca domnul Victor Viorel Ponta să guverneze”

Si inca o obraznicie fara margini, Basescu este ingrijorat ca a crescut somajul. Ce parere aveti despre asta? El care a iesit ranjind in conferinta de presa si a anuntat reducerea locurilor de munca, reducerea salariilor, ajutoarelor de somaj, alocatiilor pentru mame si pentru persoanele cu handicap, impozitarea pensiilor, etc este ingrijorat ca a crescut somajul in Romania.

4 gânduri despre „Primul ministru Victor Ponta sa nu mai iasa la televizor, ca nu se guverneaza de la televizor. Doar Basescu trebuie sa iasa in conferinte de presa ca sa ne arate realitatile din tara.

 1. Are dreptate proaspatul incornorat Bulibas al BaSSar.
  Nu se guverneaza la televizor… Ce p…mama-ncornoratului!?
  La televizor se dau ordine DNA-ului, ANI-ului, CCR-ului si CSM-ului si – din cand in cand – se serveste gustarea de seară, bulibaş al-baSSească.

 2. Păcat că lumea a uitat cine şi când a introdus impozitul „forfetar”, impozit care a dus la închiderea a sute de mii de microîntreprinderi şi apariţia a sute de mii de şomeri. Atunci, microintreprinderile care nu aveau lichidităţi de dăruit, multe înlănţuite prin contracte, au trebuit să-şi suspende activitatea. Celebrul Nastratin Pogea era USL-ist?

 3. Draga Theodora
  Drumul spre IAD ii presarat cu lucruri ” bune ” !
  Satanail Cotrocensis are „dreptate” !, cum are si prietenul @incognito , caruia ii doresc Multa Sanatate !
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s