Basescu Traian incearca sa ne convinga ca procurorii numiti de el nu raspund comenzilor lui politice.

Basescu Traian a fost demis Nici un copil de gradinita nu crede asta

Basescu Traian incearca sa ne convinga ca, procurorii numiti de el nu raspund comenzilor lui politice, nu sunt sub controlul lui. Procurorii de la DNA lupta impotriva hotilor, impotriva infractorilor, zice Basescu Traian. Care infractori, ca sa vezi ce chestie,  s-au ingramadit toti  in USL.

Nici un infractor nu este membru al PD-L sau membru in Miscarea Populara? Nici unul din apropaiatii lui Basescu Traian nu a incalcat legea. Toti sunt imaculati? Nici un copil de gradinita nu crede asta.

Cand ii vom vedea pe Basescu Traian, Emil Boc, Elena Udrea, Monica Macovei, Sorin Blejnar, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga, Lucian Duta, Gheorhe Pogea, Daniel Funeriu, Anca Boagiu, Traian Igas, Sulfina Barbu, Gheorghe Ialomiteanu, Ion Ariton, Teodor Baconschi, etc, chemati la DNA atunci mai discutam.

Exista vreun dosar de cercetare/urmarire penala pentru perioada guvernarilor Basescu – Boc?

Cine apara romanii de abuzurile procurorilor?

Conform Constitutiei Ministerul Public reprezinta interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.

SECŢIUNEA a 2-a
Ministerul Public
Rolul Ministerului Public ARTICOLUL 131
(1) În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.
Publicitate

2 gânduri despre „Basescu Traian incearca sa ne convinga ca procurorii numiti de el nu raspund comenzilor lui politice.

 1. Datoria Ministerului Public este – conform aliniatului citat de tine (1/131) – ca, dacă un ţînţar anofel suspectat a fi purtător al microbului de malarie se asază pe fruntea cuiva, să-l pălească cu toată puterea cu barda-n spinare, pe ţînţar, pentru a-l apăra pe cetăţean. Asta e treaba Ministerului Public. …Si pentru că Ministerul nu reuşeşte să-şi suprapună punctele de vedere, pentru a focaliza, aşa cum reuşeşte băSSe şi în lipsă mentală de altceva bun de făcut din, partea băSSedinţiei, chiorul este cel care zice: „ăla…, ăla…, ăla…, ia-l şi p-ăla…!”.

  Mai alegoric exprimandu-mă, numai javrele ce au crescut mîncînd din mîna lui mai pun botu la „Ia de la băSSescul!”.

  P.S. Sper ca este evident ca oricat m-as stradui, scrierea mea iese tot pamflet.
  Saracul Bula a patit asa…

  Cica…:
  Inainte sa iasa la pensie (lucra la ” Torpedo-Zarnesti) il cheama directorul si-l intreaba ce a realizat el in aproape jumatate de secol de munca in aceeasi intreprindere. Cum nu reusise sa-si cumpere nici macar o bicicleta, directorul i-a promis ca o sa dea ordin portarului ca in fiecare zi sa-l lase pe tov. Bula sa iasa pe poarta cu cate o piesa de bicicleta.
  Dupa doua luni il cheama directorul si il intreaba: „Cum e? Ai montat-o?”
  Putin trist, Bula ofteaza si ii raspunde: „Cred ca de douazeci de mii de ori… Tot AKM şapte-şaijdoi (pistol-mitraliera) iese…”.

 2. S-o spuna lui….mutu !!! Dar nu „briliantului ” 😉 ci lu’ ala de-si avea culcusul sub podu’ Mogosoaiei !!! 😦 Cine dracu-l mai crede pe javra asta tradatoare ????? Cine il mai poate crede ?????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s