Parlamentarii PDL au descoperit tehnologia de calatorie in timp sau sunt idioti?

future

Parlamentarii PD-L au descoperit  tehnologia de calatorie in timp sau sunt idioti?

Parlamentarii PD -L au incercat sa depuna o motiune simpla pe proiectul de buget pe 2014, inainte ca acesta sa ajunga in Parlament.

PD-L a cerut Guvernului sa retraga proiectul de buget pe 2014 pentru ca este dezastruos. Asta in conditiile in care proiectul nici macar nu a a fost adoptat de Cabinetul Ponta.

17 gânduri despre „Parlamentarii PDL au descoperit tehnologia de calatorie in timp sau sunt idioti?

   1. Tot ce se face în ziua de astăzi este sub semnul lipsei crase de profesionalism. Până şi amărâtul de tabel are cel puţin o greşală vizibilă din cosmos: Senatul 0.101 mld @2014, 0.95 mld @2013, creşte cu 2%!?!? Ha? Ce „artimetică” aplică onor guvernu’? Dacă ar fi o greşală de aplicare a virgulei, atunci creşterea ar fi de 6.316%! Alfel, avem o crestere „negativă” de … -89.37%! Aştia sunt „managerii” României?

    1. Păi aveţi creşteri negative din belşug la sănătate şi cultură! O fi unu’ care simte nevoia să scoată pistolul când aude de cultură?
     Problema este aceea că avem un buget cât averea famigliei Băsescu. Mai bine ar închiria România şi ar câştiga mai mult din chirii …

    2. @ALM
     da, stiu … si ma bucur asa de mult cum nu va imaginati … cand aud de crestere negativa 😀
     despre basescu ma gandesc sa scriu acum cateva randuri

  1. Ai vrea tu!… deh! basistii incep sa simta foamea… Vrabia malai viseaza si basistii la rahat. Va compatimesc dar o meritati. Uitandu-ma la PD-L imi dau seama ca la noi rahatul face implozie, asa ca… Asta e!…

 1. Toate partidele care au condus Romania daca faci verificarea de cind sint infiintate, sint conduse de fostii dictatori comunisti,asa caci draga doamna,totul este in rahat si nu ar trebui sa se mai voteze aceste blestemuri,trebuie luati din facultati oameni cu carte,destepti care doreste sa slujeasca tara,in rest ceilalti, bagati la puscarie si dati afara ca pe gunoi care pute.

   1. Va salut d-le ALM
    si va intreb: care provincie? Tocmai ati vorbit cu Canada. Anglia e reprezentata de Aspirantul 006.5. Poate vreti cu Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8, pentru continentul (North & South) American?

    1. Vă salut şi eu, dle Incognito!
     Păi, e un fel de a spune. Dacă p-aici n-avem pârghii pentru ca poporenii să formeze guverne după pohta ce-o pohtesc, atunci să vină forţe externe, de exemplu NATO, să ne facă guverne în mod democratic. Cam ca în Afganistan, Irak, Egipt, Libia, Ecuador etc, ţări unde democraţia „duduie” (şi la propriu şi la figurat) …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s