Basescu avea terenul din Calarasi, dar a vrut sa-l „albeasca” si l-a trecut pe numele familiei ???!!!

basescu traian teren calarasi nana

Credeti ca este posibil? Eu cred ca da. Dupa cate a facut Basescu de cand a ajuns primar al Capitalei si ulterior presedintele Romaniei nu mai mira pe nimeni o spalare de bani. Oricum adevarul este ca aceasta achizite pute rau de tot.

Nu dau sfaturi profesionistilor dar cred ca ar trebui verificata foarte bine firma de la care Ioana Basescu a cumparat cele 291 de hectare de teren agricol in zona localitatii Nana din judeţul Calarasi. Ce domeniu de activitate are firma, capitalul social, sediul firmei, punctul de lucru, documentele contabile, daca are datorii si in caz ca are la cine anume, daca exista pe numele vanzatorului si a celor apropiati lui reclamatii, plangeri, dosare in cercetare, daca firma vanzatorului a avut contracte cu statul, in ce firme mai este actionar vanzatorul, daca actionarul firmei a facut donatii, sponsorizari si pe unde, etc.

Ar trebui sa mergem vreo suta de mii de romani la CEC ca sa cerem si noi un credit in aceleasi conditii cu Ioana Basescu.

„Eu cred că avea acest teren de mult şi acum a vrut să-l albească, ca să vă spun direct. Spre finalul mandatului s-a gândit să treacă cumva pe numele familiei nişte proprietăţi pe care probabil că lucra mai demult la ele”, a spus premierul Victor Ponta, intr-un interviu televizat.

Dupa parerea premierului Ponta, Traian Basescu ar trebui sa sustina infiintarea comisiei parlamentare de ancheta, daca nu are nimic de ascuns, pentru că actiunea contraracreeaza suspiciuni.

Această vehemenţă a oamenilor din jurul său împotriva comisiei nu face decât să accentueze suspiciunea că e ceva de ascuns acolo

9 gânduri despre „Basescu avea terenul din Calarasi, dar a vrut sa-l „albeasca” si l-a trecut pe numele familiei ???!!!

 1. Tu crezi ca numai Basescu este intr-asemenea situatie?! Stai sa incepa si Ponta si ceilalti „diplomati” din partidele parlamentare sa faca credite pentru „a-si albi” afacerile. Basescu este al doilea dupa Nastase. Daca se va face vreo comisie, crezi ca va pierde proprietatea? Ce, Nastase a pierdut ceva?! Eu, tu, altul putem pierde proprietatea daca au ei vreun interes asupra ei, dar ei niciodata.

 2. @Theodora
  Explicatii venite de la un prim-ministru al Romaniei de genul „eu cred”, „probabil ca lucra mai demult la ele” mi se par neconvingatoare si, oricum, nu reiese de aici ca Basescu ar fi facut ceva ilegal. De ce cineva care ar detine in proprietate sute de hectare de teren agricol n-ar putea ajunge Presedintele Romaniei? Unde scrie asta?
  Pe de alta parte, scuza-ma, dar este ridicola ideea ca „Traian Basescu ar trebui sa sustina infiintarea comisiei parlamentare de ancheta, daca nu are nimic de ascuns, pentru că actiunea contraracreeaza suspiciuni”, dupa ce, din cate am inteles, Ponta a sustinut infiintarea unei astfel de comisii. Acuma „ar trebui” s-o sustina Presedintele?

  1. Domnule,
   Cu ce interes suciti lucrurile? Stiti ca spus de la coada la cap, adevarul ajunge exact opusul sau? Adica, minciuna!

   Spuneti:
   „Explicatii venite de la un prim-ministru al Romaniei de genul “eu cred”, “probabil ca lucra mai demult la ele” mi se par neconvingatoare”
   si – pana aici – sunt de acord cu dvs dar continuati cu „si, oricum, nu reiese de aici ca Basescu ar fi facut ceva ilegal.”

   Nu credeti ca era mai lamuritor „..si oricum, nu de aici reiese ca Basescu ar fi facut ceva ilegal.”? …S-au v-ati temut ca o sa va intrebam „Dar de unde?”?

   Iata o prima suceala care ma face sa zic „baSS” si am sa v-o devoalez si pe a doua, cea care sa ma faca sa zic si „ist”.

   Iata:
   „De ce cineva care ar detine in proprietate sute de hectare de teren agricol n-ar putea ajunge Presedintele Romaniei? Unde scrie asta?”

   Asta, asa sucita cum ne-o dati, nu scrie nicaieri. Dar scrie ca cine a ajuns Presedintele Romaniei fara a detine la „inscaunare” in proprietate sute de hectare, n-ar putea sa ajunga a detine – intimpul presedintiei – fara a se tine cont de declaratia de avere din momentul „inscaunarii”.

   Asta ca sa ne referim la imbarligatoria provocata (zic eu) cu buna stiinta de dvs.

   Adevarul e ca „in propozitie” – cea pe care o editati mai ceva ca Boc, demn de admiratia „delicioasei” EBBA – nu poate fi vorba decat de abuz in functie si trafic de influenta din partea celui demis anul trecut din functie de Presedintele Romaniei.

 3. Draga Theodora

  Lasa-l pe Satanail Cotrocensis in pace ! ! !
  De la Cluj pana la Reghin sau Satu-Mare cumperi hectarul de pamant arabil cu 1.000 de lei ( RON ) , guBernul Tonta dupa parerea mea nu-i cu nimic mai bun decat celelate ( nu cuvinte ) guverne care s-au „perindat” pe la Palatul Victoria .
  Fapt divers : Ungurii Nu permit cetatenilor din UE sa cumpere pamant in Ungaria , ” NOI ” ca suntem europeni si copii destepti ii lasam sa ni se CACE nu in cap ci in gura!
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil
  Multa Sanatate iti doresc tie si parintilor tai.

 4. Mai multi bani pentru cultura ar putea duce la prevenirea cazurilor de HIV. Ar putea duce la reducerea cazurilor de imbolnavire nu numai cu HIV si – in felul asta – la nevoi bugetare mai reduse pentru sanatate. Ar putea duce la reducere cazurilor de delicventa si – conclusiv – la reducerea bugetelor pentru ordinea publica si justitie. Sigur ca acest „depozit de cunoastere”, numit cultura, nu face doi bani daca va ramane cu lacatul pe el, ramanand intr-o conservare costisitoare si – cu atat mai putin neconservandu-l (deci necheltuind) si in loc sa fie valorificat. Singura forma in care cultura poate fi valorificata este educatia si cred ca d-l DB a vorbit – de fapt – in locul ministrului educatiei.
  Daca bugetul educatiei ar fi indestulator (si nu satisfacator), poate, in cativa ani ar fi multi cei ce ar sti ca ministrii nu sunt alesi ci sunt numiti.
  Ar fi multi cei care n-ar confunda cultura universala cu ce are el scris in agenda („propria cultura” adunata de pe drum in rucsacelul din spate sau ingesuita direct sub gluga – ceea ce, evident, l-a scutit de a scrie desi, daca stie sa scrie, a spune ca e analfabet este, in opinia celor de aceeasi teapa, „calomnie”).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s