Cat de adanc trebuie ingropata?

manipulation

Probabil ca foarte adanc. Atat de adanc, incat terenul pe care a fost construita sa ramana viran, spre a fi vandut celor care il vor cu tot dinadinsul. Cine sunt cei care vor terenul cu atata ardoare, nu vom afla decat daca, despre institutia respectiva vom vorbi cu „A fost o data ca niciodata si BINE ar fi fost daca ar mai fi fost

Unii mai asteapta o minune. Si minunea chiar poate sa aiba loc. Adica omul exista, poate si stie ce si cum sa faca. A dovedit ca poate si stie. Nu stim insa daca vrea. Poate vrea dar in anumite conditii.

Despre ce vorbeam?

Despre Televiziunea Romana.

Oare vrea cineva cu adevarat sa stie cine a generat datoria de 180 de milioane de euro acumulata de TVR in ultimii sapte ani? Cine a aprobat contractele dezavantoajoase pentru TVR dar avantajoase pentru ceilalti? Cine a infestat cu firme capuse institutia televiziunii romane?

Ntz! Nu.

Findca, asa cum se intampla in Romania, ar ajunge la concluzia ca vinovati sunt portarii, soferii si femeile de serviciu.

Fostii presedinti ai TVR au fost minunati. Atat de minunati incat, in perioadele in care au condus institutia, au reusit prin jaf si incompetenta sa acumuleze o datorie de 800 de milioane de lei. Si nimeni nu ii intreaba nimic.

Actualul presedinte interimar al Televiziunii Romane, Stelian Tanase, o persoana care parca nu stie pe ce lume traieste, un om profund nepotrivit pentru functia de presedinte al TVR, lasa impresia ca nu vrea altceva decat sa desavarseasca dezastrul inceput de predecesorii sai, adica sa distruga definitiv si iremediabil institutia.

Stelian Tanase propune intrarea in insolventa sau o reorganizare dupa modelul BBC, lucru imposibil din punct de vedere legislativ si editorial.

Verifica cineva contractele incheiate de Stelian Tanase in perioada scurta de cand este presedintele interimar al TVR? Verifica cineva daca acele contracte sunt avantajoase pentru TVR sau doar pentru amicii domnului Tanase?

De ce nu il opreste cineva pe Stelian Tanase cat nu este prea tarziu?

Doreste  cu adevarat Parlamentul Romaniei salvarea Televiziunii Romane? Daca da, ar trebui sa si demonestreze, ca de vorbe suntem satui.

Publicitate

11 gânduri despre „Cat de adanc trebuie ingropata?

  1. Parlamentul nu va aproba nici daca vine din parte guvernului nici din partea psd,daca ar venii din parte psd stergerea datoriilor atunci poate ca da,altfel s-ar incepe un scandal,ca de tipul ca se vrea o televiziune a cui?nu o te;leviziune asa cum este ci o televiziune a vreunui partid sau a cuiva care ar dorii sa o preia ,dupa cistigarea alegerilor sau mai devreme dupa , anihilarea datoriilor!

  2. Draga Theodora
    Ti-am spus parerea mea despre acest Lemn Tanase , TVR ii o „vaca” buna de muls si toti cei ce au fost la guvernare au avut grija sa „smantaneasca laptele”.
    Multa sanatate tie si parintilor tai
    Sa fii iubita….
    Cu stima Emil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s