Ofiterul cel rau aflat sub acoperire care nu o lasa pe Nutica sa ajunga presedinte al Romaniei

elena udrea

Diversiune sau incercare de distrugere a SIE sau SRI?

Dupa mintea lui basescu Traian ofiterii sub acoperire sunt de doua feluri:

  • ofiteri acoperiti buni in care intra aceia care ii furnizeaza lui informatii despre adversarii politici
  • ofiteri acoperiti rai adica aia care nu o lasa pe Nutica sa ajunga presedinte al Romaniei.

Tot ce a atins Basescu Traian a distrus. A vrut reforma partidelor, reforma clasei politice, reforma in invatamant, in justitie, in sanatate, in Politie, etc si stim cu totii ce s-a intamplat. Acum vrea sa restructureze adica sa distruga serviciile secrete sau este doar o petarda electorala, o diversiune menita sa ne faca sa nu mai vorbim despre dezastrul pe care el si haita lui l-au facut in tara, sa nu mai vorbim despre faptul ca fratele lui, Mircea Basescu este in arest preventiv, sa nu mai vorbim despre mosia de la Nana, etc?!

Ca sa ne distram putin, pentru ca altfel nu am rezista cu mintea intreaga sa vedem ce a declarat Adrian Radulescu, fost consilier prezidential si actual membru PMP, despre ofiterii acoperiti:  ofiterul sub acoperire este un om dubios care are ceva de ascuns, de incredere este doar ofiterul la vedere, care vine la tine, se legitimeaza si te intreba ce are de intrebat.

10 gânduri despre „Ofiterul cel rau aflat sub acoperire care nu o lasa pe Nutica sa ajunga presedinte al Romaniei

  1. Guvernul ponta incet sa pus pe o reforma in legislatie adica reforma in sanatate, proictul din invatamint al doamnei Andronescu, codul muncii marirea pensiilor , reducerea cas,reforma in Agricultura cu reducerea la N % a pretului la piine , acordarea pensiilor, reforma in electricitate prin proiectul electrica si hdroelectrica vizita in china pentru refacerea drumurilor proiectul fmi mai este nevoie de o reforma in schimbarea modului de votare !

  2. Eu cred că Bese era sub influenţa băuturilor alcoolice când a tras damful cu ofiţerii acoperiţi. Parcă şi colonelu’ s-a clătinat. Adian Rădulescu mereu mi-a adus aminte de Emil Bobu. Normal că un ofiţer sub acoperire are ceva de ascuns, în primul rând identitatea. Nici măcar neamurile nu ştiu ce învârte când pleacă de acasă. Dar, nici cel mai infam ofiţer sub acoperire nu-l depăşeşte pe Băşinilă în răutate şi mitocănie …

      1. Poate că era mai inteligent, dar ţinea asta „sub acoperire”! Pe vremuri era etalonul prostiei şi obedienţei. L-a făcut de ruşine şi pe Romulus Zăroni …

  3. mai exista o varianta ca basescu sa se asigure ca va scapa de condamnare ,dupa mandatul de presedinte si in cazul esecului elenei udrea sa nu intre si colaboratorii lui,el fiind si colaborator al securitatii inainte de 89,si sa ii scape si pe ei de vreun dosar politic prin csat si dna ! cu ajutorul csm!

  4. acu cateva zile, la teveu, ziceau ca sunt fo 9 persoane ( dupa vorbe ) care ar dori sa se inscrie in cursa pentru presedentie. apoiu o fi fiind si unu mai uns care face misto si bietul Basescu a muscat-o facand o fumigena de cateva zile de discutii tevelistice. sa hie lumea ocupata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s