Cum i s-a trezit constiinta lui Turcescu?

robert turcescufoto evenemintul zilei

Cum i s-a trezit constiinta lui Turcescu?

Deci ieri, jurnalistului Robert Turcescu i s-a trezit constiinta. A fost un soc mare pentru el. Nu stia ca are asa ceva. A fost un soc mare si pentru noi sa il citim/auzim cum declara cu voce tremuranda ca a fost ofiter, locotenent-colonel sub acoperire.

Odata trezita constiinta a inceput sa urle. Nemaiputand sa suporte situatia Robert Turcescu a hotarat sa se elibereze deci sa se deconspire.

Am fost un fariseu a declarat Robert Turcescu. Dar noi toti stiam asta de mult timp.

Ce ma surprinde cu adevarat este faptul ca Robert Turcescu a fost, daca a fost, ofiter DIA – Directia de Informatii a Armatei. Din cate imi amintesc a declarat ca nu si-a satisfacut stagiul militar. Ma asteptam sa fie la SRI.

Ofiterii acoperiti au livret militar cu gradul si numele real si primesc fluturasi pentru banii incasati?!

Pe scurt sunt posibile urmatoarele variante:

 • Robert Turcescu a inebunit
 • Robert Turcescu este pe moarte. A aflat ca nu mai are mult de trait si s-a hotarat sa moara cu constiinta (trezita brusc) impacata.
 •  Robert Turcescu a avut o revelatie religioasa ( greu de crezut)
 • Rober Turcescu a primit ordin sa se deconspire. Autodeconspirarea este partea a unui plan, o diversiune. Cel care a dat ordinul doreste  determinarea altor ziaristi sau chiar a unor oameni politici sa faca un gest similar
 • Robert Turcescu a fost amenintat/santajat ca va fi deconspirat de alticineva.
 • Robert Turcescu a consumat ieri droguri.

Mizerabila mi se pare incercarea lui Turcescu de a obtine iertarea romanilor cu credita in Dumnezeu.

„Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.” scrie Turcescu pe blogul lui.

Daca autodeconspirarea lui Turcescu nu a fost un ordin si Turcescu chiar a fost ofiter sub acoperire, atunci, dupa parerea mea, ofiterul superior cel care a propus/decis/recrutat pe Robert Turcescu ar trebui cel putin retrogradat sau chiar exclus din functie deoarece este clar ca in acest caz a avut un mare esec.

12 gânduri despre „Cum i s-a trezit constiinta lui Turcescu?

 1. @Theodora
  Dar ce vocatie (sa pun sau nu ghilimelele de rigoare?) de mistic are!! 🙂 Fii atenta la ce comentariu a facut la el pe blog…
  Eu nu prea inteleg de ce s-a „deconspirat”, desi nu stiu daca e corect sa spui asa pentru ca el a afirmat ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Deci a fost… Daca e s-o luam pe logica lui Basescu , el, Turcescu, nu candida la prezidentiale. El spune: „Am crezut că este necinstit faţă de voi să vă mint.” (v. aici ). A mintit in calitate de jurnalist, sau cum? De notat ce spune Corneliu Dobritoiu, ca totul „e o mascarada” si mai spune ca: „Am semnat, e adevarat, un ordin pentru retragerea gradului de locotenent-colonel, avand in vedere faptul ca acesta a fost obtinut in mod oneros.” (conf. HotNews). Observa ca spune ca a obtinut acest grad, de locotenent-colonel, in mod oneros… Deci in Armata Romana se poate obtine un asemenea grad mare, cu salariul aferent, iti dai seama, in mod oneros!! Cred ca asta e „bomba” zilei!!

   1. pai nu l-au ,,deconspirat” pocaitul&comp de la maciuca tv nu demult cand au publicat faptul ca generalul chiloteilor l-a inaintat in grad pe Tuciurescu??? traim intr-o tara de kakat in care serviciile manipouleaza prostimea si duc razboaie interne pe nervii si banii nostrii

    1. @KKK
     de kakat sunt basescu si aia care il sustin, tara este ok saraca
     nu l-au deconspirat aia de la A 3, aia au spus ca are grad de locotenet colonel … nu ca lucreaza in servicii

 2. Eu cred că Turcescu e hămesit. Și caută să „avanseze mai în față” cu orice risc. Dacă se dădea homosexual, sclipea două secunde și intra la și alții. Dacă se dă agent, câștigă cinci minute de atenție și de gură căscată. Pariez că, și dacă ajunge la taraftv și cântă la fluierul piciorului, tot va face nițică audiență. Că așa-i românu: umblă după Cioacă și, când n-are ce urmări, umblă după cioace.
  Când a vorbit Pacepa din lumea liberă, nu mai conteneau cursele de linie să deverseze, pe Otopeni, români fugiți, care, brusc, realizaseră că tot mai bine-i acasă.
  Să fim serioși! Băsescu a vorbit la beție și-acum dă cu extinctorul, ca să facă spumă pe pistă. I-o fi zis lui Turcescu: băi, căcărează de oaie, ia spumifică tu, la oră de vârf și de maximă audiență!…

 3. Ofiter DIA my ass. hai mai oameni buni, voi chiar credeti asta? Ce varsat avea domnilor asta in dec 89? De cati ani ar fi terminat Academia Militar, ca sa ajunga operativ, si sub acoiperire. Alooooo, lasati naibii radio santzu’ si nu mai disecati price rahat, ca pute. Poate cel mult sa fi fost sef de post, sau tablagiu militian, ca acolo era plin de ti…pardon , RROMMMIIIIII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s