Sunt foarte ingrijorata de situatia financiara a lui Robert Turcescu.

robert turcescu 11

Sunt foarte ingrijorata de situatia financiara a lui Robert Turcescu, acum dupa ce s-a deconspirat si a renuntat si la emisiunea pe care o facea Labe 1 TV. Ce o sa manance el acum, saracul, din ce bani o sa isi plateasca intretinerea, lumina, telefonul, benzina sau abonamentul pe transportul in comun?

Il sfatuiesc pe Robert Turcescu sa publice pe site-ul lui si alte documente din care sa rezulte clar apartenenta lui la unul din serviciile secrete din Romania, cum ar fi o factura de utilitati, o chitanta de parcare, o nota de plata de la restaurant, certificatul de botez, o chitanta de la farmacie (mai precis dovada ca isi cumpara prezervative), o chitanta de la frizerie, un bilet de avion, etc.

12 gânduri despre „Sunt foarte ingrijorata de situatia financiara a lui Robert Turcescu.

 1. Nu cred ca e cazul sa ne facem griji pentru sarmanul Robi. Dupa evlavia crestina care-l bintuia, banuiesc ca se va retrage in munti, la o minastire de … taici! Asadar, nu frizerie, nu GPL, nu prezervative, nu circiumi, nu avioane.

 2. off topic

  Minciunile lui Tanase , aducerea prietenilor pe bani grei in TVR si fatul ca cere cresterea taxei tv au inceput sa enerveze lumea.
  Ar fi bine ca tvr sa traiasca din publicitate si nu din banii nostri.

  Se cauta ajutor pentru o petitie online pentru demisia lui Stelian Tanase.
  Sunt multi oameni care ar vrea sa semneze o astfel de petitie , dar nu stiu cum sa procedeze.
  Daca cineva poate ridica petitia ar fi foarte bine.

 3. He he he. Lasa-l ca-i obisnuit de mic sa nu-si plateasca intretinerea, lumina, facturile, de pe vremea cand statea in Berceni prin ’70, cu parintii, intr-un bloc la etajul 4, de ne exasperase cu scandalurile Turcescu senior, iar cei ce au venit dupa ei au stat cam o luna pe la prieteni pana au deratizat, au pus parchetul la loc si au schimbat usile sparte, peretii facuti varza de OZN-urile ce zburau prin casa la ordinea zilei. De fapt dl Turcescu nu-i ti…pardon, ROM, doar ma’sa, tac’su si cei cativa frati si surori. Iar el, Bobitza, era ciuca mistoului si „mardeias incasator”-ul blocului. cand vroia si cel mai fraier sa bata pe careva, Bobitza era primul pe lista.
  Alt subiect n-ai gasit mai Theo? Dupa ce intru din an in pasti, ma faci sa n-am ce sa citesc? Legat de dl Ghise al tau, ti-a recomandat si alta data sa ii intrebi pe brasoveni CE AFACUT DOMNIA SA CA PRIMAR ACOLO. Nu, n-a facut nimic rau, Doamne fereste, pe bune, nu-l acuz ca ar fi facut ceva. Tocmai astaeste, CA N-A FACUT NIMIC!!!
  Salam aleicum, 😉 intelegi tu de ce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s