Toti romanii carora nu le tremura capul si mainile sa se prezinte de urgenta la medic?

baseDeci iar incearca unii sa ne prosteasca. Au fost facute publice analizele medicale ale lui Basescu. Neurologul zice ca Basescu Traian este sanatos. Ca nu are nici o afectiune/boala. Ca este absolut normal sa tremure atat de puternic.

Examenul neurologic in limite normale: http://www.antena3.ro/pictures/documents/363-raportmedicalbasescu.pdf

Deci noi ceilalti carora nu ne tremura mainile si capul suntem bolnavi si trebuie sa ne prezentam de urgenta la medicul neurolog?!

7 gânduri despre „Toti romanii carora nu le tremura capul si mainile sa se prezinte de urgenta la medic?

 1. Sunteți de o răutate excesiva.Rautatea voastră a trecut de mult granițele. Tare as vrea sa nu fie Ponta ales președinte as vrea sa văd dacă continuați sa folosiți ventilatorul.
  În rest o zi bună!

  1. @dorian65
   Eu? Eu sunt de o rautate excesiva? De ce sunt rea, ca spun adevarul? Toata lumea a vazut ca tremura foarte puternic. Daca el este sanatos atunci noi vei care nu tremuram inseamna ca suntem bolnavi. 🙂
   Bolnav de ura este basescu.

  2. Şi ce s-ar întâmpla dacă n-ar fi ales Ponta preşedinte? Probabil ar fi „ales” Johannis, profesorul de liceu cu şase case. Probabil că va continua politica securistă a lui Băsescu şi se va opune (în limita prerogativelor) măsurilor din Programul defunctului USL. Ce se va întâmpla cu Victor Viorel Ponta? Dacă nu va fi mâncat de băsiştii din PSD şi i se va retrage sprijinul politic, va rămâne Premier, sprijinit de o majoritate parlamentară substanţială. Ponta era pregătit pentru o guvernare bipartidă, atunci când adormitul de Antonescu era ca şi Preşedinte al României. Sigur că nu se gândea la intrarea pedeliştilor pe uşa servitorilor, în pierderte de identitate politică, dar nu este un rău prea mare. Doi ani de guvernare vor trece, vor veni noi alegeri şi, după ele, aşa zisul PNL vă căpăta substanţa PNŢCD. Fiindcă Johannis ca Preşedinte nu poate face nimic fără să încalce Constituţia, cu spectrul garajului în faţă dacă o face …

   Apropo de raportul medical: un pancreas cu diametrul „capului” mai mic decât diametrul „cozii”, indică o pancreatită care, după cum spun medicii civili, poate fi pusă pe seama consumului excesiv de alcool:
   http://www.sfatulmedicului.ro/Bolile-pancreasului/bolile-pancreasului_7883#Pancreatita
   Nici cu plămânii nu stă prea bine, emfizemul fiind markerul care trebuie luat în seamă pentru a evita cancerul pulmonar. Cauza principală? Fumatul excesiv:
   http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/emfizem-pulmonar_3274
   Enfizemul pulmonar, împreună cu obstrucţiile vasculare, duc la o proastă irigare a creierului, de unde şi mişcările necontrolabile ale membrelor. Mai este şi hipotiroidia Hashimoto, care afectează şi ea creierul, mai ales partea care ne deosebeşte de animale, de unde stările de panică, memorie „înşelătoare”, stări paranoice şi alte manifestări care pot fi găsite pe Google, alături de păpădie şi Herodot …

   1. Ca să zic așa, domnule ALM, sunteți o dulceață! Ați stat dv. să vă pierdeți vremea cu cititul analizelor băsescului?! Nu e limpede că ăla e buletinul pentru presă? Mie mi-a plăcut cel mai mult ecografia hepatica. A, și explicația aia cu viață sedentară… Păi, nu zicea președintele că înoată în fiecare dimineață și pe urmă se scobește în urechi cu niște bețigașe speciale, de care noi, muritorii de rând n-avem parte, fiindcă ale dumnealui au vată numai la un capăt?

 2. asa tremura unii dupa betie, dar adventistul ala idiot nu stie sa gandeasca cu propria capatana, inghite rahatul lui Felix pe nemestecate!!!
  va veni si vremea cand oamenii vor vedea ce rahat mare este maciuca tv…unii au vazut-o in cazul Rosia Monatana dar inca isi fac iluzii

 3. Comisiile legislative carora el le-a schimbat numele in comisii de urmarire penala !!!1 aicii este deja un lucru ce a dus la dezorientare juridica si apropierea fata de basescu,apoi schimbarea numelui din caz penal in ACTIUNE POLITICA !!1 IAR ESTE ILEGAL SI ASA SI-A ATRAS MULTI PARTENERI LINGA EL DIN COMISIILE JURIDICE ACUM SI-A SLABIT NERVII DEOARECE NU MAI ARE ORIENTARE POLITICA DAR LE ARE LINGA EL SI LE VA AVEA MULT TIMP PINA CIND ACESTE LUCRURI NU SE VOR SCHIMBA DIN PARLAMENT ! FAPTUL CA ESTE BOLNAV O COMISIE POLITICA II VA ANULA ACEST LUCRU!

 4. AM SI EU O POZITIE ACUM ! GRIGORE:)

  În Joi, 16 Octombrie 2014 16:42:47, Hai ca se poate! a scris:

  WordPress.com Theodora posted: „Deci iar incearca unii sa ne prosteasca. Au fost facute publice analizele medicale ale lui Basescu. Neurologul zice ca Basescu Traian este sanatos. Ca nu are nici o afectiune/boala. Ca este absolut normal sa tremure atat de puternic. Examenul neurologic „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s