Basescu Traian: „La prima suspendare a venit la mine acasa McKain”

Basescu Traian

Acum e clar pentru toata lumea?!

Mai poate poporul roman sa isi aleaga presedintele sau trebuie sa accepte un presedinte/guvernator sustinut de liderii UE si SUA?

Ar fi bine sa stim ca sa nu ne mai enervam. Si dupa ce aflam ne gandim si vedem ce facem. Acceptam sau NU. Pentru ca exista si varianta asta, sa nu acceptam, chiar daca multi romanii au uitat cum se face si/sau nu inteleg ce rost are sa ne opunem.

Si daca alegem sa acceptam nu ne mai chinuim sa mergem la vot. Sa aleaga ei, sa ne spuna cine este preferatul lor si gata. Ce atata chin, campanie electorala, alegeri, emotii la numararea voturilor.

”La prima suspendare a venit la mine acasa McKain. A sarit in avion si a venit acasa impreuna cu ambasadorul SUA sa imi spuna ca am tot suportul lor. Acelasi tip de mesaj l-am primit si in 2012. Mesajul a fost rotund pentru toate structurile statului. Pentru 2012. A fost vorba de suport moral, dar in mod catrgoric etichetarea de actiune impotriva statului de drept a existat. Ii nelinistea ce se intampla de aici inainte daca acesta schimbare se produce” –  basescu traian

Publicitate

13 gânduri despre „Basescu Traian: „La prima suspendare a venit la mine acasa McKain”

 1. si boborul il crede pe Psihopat din nou pt ca ii place ideea de teorie a conspiratiei bine implementata de comunisti????
  eu nu dau doi bani pe ce afirma psihopatul

 2. In sfarsit Theorora a venit cu un articol! 🙂
  „McKain” – da… interesant… 🙂

  Altceva ma frapeaza… Cred ca suntem singura tara din Europa in care un partid care a fost la guvernare si membru in PPE, la PDL ma refer, sa ajunga, dupa Basescu, aproape distrus…

 3. 😊😊😊😊
  Aici ai dreptate. Mai bine sa ni-l impuna CSI-ul, ca macar cu astia suntem obisnuiti, nu-i asa?
  Auzi Theo, de ce nu te-a deranjat si „atractia” PSD catre USSR??? Vad ca UE nu-ti convine. Sa inteleg deci de la tine ca esti ruso-fila, ca papasha ilici?
  „De la Nistru pan’la Don,
  Davai ceas, davai palton.
  Davai denghi si sotie,
  Ca asta-i tovarasie”
  Nu-i asa? 😁😁😁😁😁😁😁😁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s