In numele parintilor mei pensionari

Update 1:

Noi, toti care suntem afectati de aceste decizii aberante,

Asteptam reactia sindicatelor

Asteptam o reactie unita a opozitiei

Asteptam degeaba?

Traian Basescu, care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei, a anuntat reducerea pensiilor si a ajutorului de somaj cu 15 %

In numele parintilor mei pensionari

In numele tuturor pensionarilor cu pensii mici

In numele tuturor somerilor

Va doresc domnule presedinte si domnilor guvernanti

Sa va dea Bunul Dumnezeu ce meritati!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

106 gânduri despre „In numele parintilor mei pensionari

  1. mi-e pur si simplu greu a spun ce cred si simt. .. desi am spus ca never voi participa la o rebeliune, sunt pregatit. viata mea nu inseamna nimic daca………… asa ceva se intampla in Romania. mai bine ajung terorist decat sa-mai las copilul educat asa

  2. nu-mi vine sa cred unde am ajuns….si ma tot intrebam zilele trecute de ce majoritatea prietenilor mei pleaca in tari ca Germania, Franta sau Anglia…nu o fi foarte bine dar macar traiesti altfel, ai o sansa la o viata normala…nu traiesti numai in mizerie….

    1. @ile29
      Imi pare foarte rau ca iti spun asta, dar daca esti tanar PLEACA
      Mergi si incearca sa iti fauresti un viitor.
      Daca parintii tai sunt inca tineri si sanatosi, PLEACA
      Mergi cu bine!
      Aici nu are rost sa ramai ACUM
      Poate cu timpul o sa merite sa te intorci.
      Dumnezeu sa te ajute!

  3. Da, este o situatie asemanatoare celei din 1933. Atunci Guvernul a propus, in ianuarie, reducerea salariilor si pensiilor cu 10-12,5%. Masura a fost aplicata in februarie, insemnand ceea ce este cunoscut sub denumirea „cea de a treia curba de sacrificiu”. Si pe vremea aceea au fost un val de proteste in intreaga tara. Sa nu uitam ca in 15 februarie a inceput greva ceferistilor de la Atelierele Grivita… Observ ca acum se anunta reduceri mult mai severe. Sa vedem daca vor fi si disponibilizari…
    Ceea ca ma izbeste este asemanarea cu evenimentele de atunci…

        1. Te cred Theodora! Dar, cel putin asa mi se pare mie, este izbitoare asemanarea cu evenimentele din perioada 1931-1933… La asta am ajuns… la curbe de sacrificiu.. 😦

      1. Da, si ceea ce este uluitor este ca si atunci Marea Criza tot din SUA a pornit, ca si cea de azi. Istoria se repeta, bine, nu chiar identic, ca sa zic asa, dar foarte asemanator totusi. Nu se poate sa nu-ti dea de gandit treaba asta. Am invatat ceva de atunci?

        1. Este o intrebare indreptatita cea pe care ai pus-o… Insa .. eu stau si ma gandesc.. ce implicatii va avea aceasta criza… Atunci, pe fondul acelei crize, la inceputul lui 1933, Hitler a devenit cancelar si se stie ce a urmat.. Acum se constata in Europa recrudescenta neofascismului, dar parca nu cu intensitatea de atunci. De asta si spun ca evenimentele se aseamana… si nu se poate sa nu-ti dea de gandit…

    1. @dennis
      Nu sunt tanara.
      Nu stiu de ce toata lumea crede asta.
      As vrea sa fiu tanara ca sa ma duccccccccccccc si sa nu ma mai uit inapoi.
      Am in jur de 40 de ani si 2 parintii de 75 si 76 de ani.
      Nu ii pot abandona.

      1. mama are peste 50 si e plecata in italia. merge cate 3-4 luni si se descurca. daca stam doar sa ne plangem nu rezolvam nimic.

        la „in jur de 40” esti inca tanara 😉

        1. @dennis
          Multumesc Denis!
          Eu am o mare problema am 2 parinti batrani si bolnavi care nu ma au decat pe mine.
          Sunt dependenti de ajutorul meu.
          Orice plecare a mea ii condamna la moarte.
          Nu pot sa fac asta. 😦

  4. Ne radicalizeaza evenimentele astea rau de tot…

    Ma uit si la limbajul meu…

    Cred ca asa putem intelege si evenimentele din Grecia, nu?

    Am citit si comentariile… foarte prezenta comparatia cu anii 30…. Si ne aducem aminte si ce au creat acei ani (prin Europa).

    Eu, sincer, nu stiu ce o sa fac… Imi aduc aminte de 2003, cand nu credeam ca se poate scapa de Nastase (sory Teodora, daca ai alta parere pe acest punct). Atunci parea foarte atragatoare orice tara straina. Acum? Ma gandesc la o tara straina, dar indepartata…

    Nu stiu de ce as mai sta aici….

    1. @atitudini
      Nu putem sa plecam toti. 😦
      Daca as avea cu 10 ani mai putin imi luam parintii si plecam.
      Sa vedem cum vor reactiona sindicatele.
      Ar trebui sa fim uniti.
      Sindicate+PSD+PNL+pensionari+someri= FORTA

    2. tare as vrea sa cred ca o sa fie mai bine sau ca un alt guvern ar face ceva pt tara dar….ma indoiesc
      afara, in alta tara daca nu ai pe cineva nu ai ce face…

      1. @ile29
        Sunt sigura ca daca castiga Geana alegerile, aveam prim ministru pe Johannis, guvern PSD+PNL+minoritati si NU AM FI AJUNS AICI.
        Erau prea multe personalitati la mijloc si toti isi doreau sa fie bine.
        Nu ar fi indraznit nimeni sa faca ce fac astia acum

        1. nimeni nu stie, toti sunt la fel…avem nevoie de forte proaspete, avem nevoie de oameni tineri care sa faca ceva bun pt poporul nostru, avem nevoie de oameni de rand care stiu cum traim….
          partitede de acum…toate au avaritia in sange…pacat de noi, noi suferim nu ei…

        2. sindicatele o sa reactioneze…sunt sigura, au reactionat si la legea unica de salarizare dar la asta….
          ar fi bine sa stim ce facem acum dar se pare ca de parerile nostre nu prea se tine cont…tot aia mari decid…

        3. Si eu sunt sigur ca daca ar fi iesit Crin Antonescu… Dar e numai daca. Nenorocitul de „daca” e ca „daca poporul asta nu s-ar fi prostit ‘n-asa masura – practic: nemasurat.”.
          Dupa aproape 40 de ani de viata, din care mai mult de jumatate in totalitarismul comunist si aproape jumatate in brambureala democratica, acum 2 ani intrezaream zorii unui alt totalitarism – microbul sasiu si chelios sustinut de ciuma portocalie. Atunci mi-am dat seama ca cel putin doua generatii, de acum in colo, ar trebui ca la fiecare „alegeri” sa votam cu opozitia – oricare ar fi ea – pentru a nu lasa puterea in pozitie sa-i creasca dinti si gheare si sa se poata astfel sa sfasie opozitia (romanii pastreaza inca in reflexe astfel de tentatii comuniste) si sa se agate pe termen lung de scaune, de functii si de putere in general.
          In 2004 n-am fost in turul 2 la vot fiindca am considerat ca nu exista diferente majore de atitudine politica intre finalisti.
          Ar fi trebuit atunci sa votez cu Basescu in lipsa de altceva.
          In 6 Decembrie 2009 am considerat ca Basescu trebuie inlocuit – fie si cu foca de la circ – dar n-am reusit decat sa-i dau o lectie – adica sa-mi racesc gura degeaba – ca multi se duc boi pe la scoli si se intorc vaci cu toate stradaniile dascalilor de a le da lectii.
          M-am cam lungit dar vreau sa subliniez esentialul:
          INTOTDEAUNA VOTATI CONTRA !,
          fiinca si cei pe care azi ii simpatizam pot deveni maine – tot mangaindu-i si pupandu-i, mai ales pe acolo pe unde le place mult – paranoici.
          Veti spune ca dupa ce am comis-o e tarziu si sunt de-acord dar toate au un pret si daca lasam de azi pe maine, in vremurile astea pretul creste.
          Pretul zilei de azi (acum si-aici) cred c-a ajuns la bursa UE, la cota Greciei.

          Cu toata ura
          Moarte ciumei portocalii !

        4. @ KinR
          Am zic daca ar fi iesit Geoana pentru ca el a ajuns in turul 2.
          Sigur ca daca ar fi iesit Crin Antonescu aveam deasemenea alte sanse.

      1. Te inteleg. Numai ca manifestatiile de strada au un oarece defect: nu micsoreaza deficitul bugetar. Insa, sigur, ele exprima o nemultumire, o atitudine a omului fata de un anumit lucru, in general vorbind. Totusi nu am ajuns in situatia Greciei, cred ca e mare lucru. Si nici nu trebuie sa ajungem intr-o asemenea situatie. As fi de acord cu manifestatiile de strada, dar rezolva ele problemele? Inclin sa cred ca nu… Doamne fereste ca aceste probleme sa se agraveze! De aceea cred ca este de prefarat sa ne pastram totusi calmul si sa privim cu calm si cu luciditate evenimentele si sa cautam sa ne descurcam totusi, in ciuda realitatilor grele pe care le traim. Zarva si taraboiul nu cred ca reprezinta o solutie. Scuza-ma ca-ti spun, stiu ca esti pesedista, dar nici PSD nu cred ca are solutii mai bune acuma. Declaratiile care se fac converg tot in aceeasi directie: cresterea veniturilor sau scaderea cheltuielilor, sau declaratii cu un iz populist, care pun accentul pe ajutorarea celor saraci… De acord! Dar cu ce bani? Un mare jucator de sah, Bobby Fischer, spunea ca nu trebuie sa faci nicio mutare pana nu ai inteles perfect pozitia. Nu crezi ca avea dreptate? Deci trebuie sa intelegem „pozitia”, adica situatia, nu numai cea de la noi, dar si cea internationala, cu toate implicatiile. Apoi mutam! 🙂

        1. @Motanul Incaltat
          Nu sunt membra PSD.
          Sunt votant PSD.
          Ai dreptate, trebuie sa intelegem pozitia dar ganditul asta nu trebuie sa ne ia prea mult.
          Riscam sa murim pana atunci.
          Noi romanii, dupa cum stii si tu, ne urnim greu.
          Tu intelegi ca multi pensionari vor muri de foamesau din lipsa de medicamente?
          Daca si copii lor sunt someri? Cine ii mai ajuta?

        2. Cu sau fara demonstratii tot noi vom plati.
          Cu sau fara Basescu, Boc & Co. tot noi vom plati.
          Dar, decat 100 de ani rama mai bine o zi vultur.
          Cu atat mai bine daca as apuca sa le scot macar un ochi daca nu pe amandoi si inima.

          Moarte ciumei portocalii!!!

    1. mai rau?! daca e sa fim realisti…acel mai rau o sa vina mai devreme sau mai tarziu…si noi o sa platim, nu parlamentarii….daca e sa iesim din criza o sa iesim pe spinarea pensionarilor si a celorlalti bugetari…

        1. Si daca iesi in strada crezi ca vei avea mai multi bani? Eu doresc sa iesim cat mai repede din aceasta criza, sa scapam de calamitatea asta cat mai repede. Sper sa se poata face lucrul asta…

        2. @Motanul Incaltat
          Daca iesim in strada ii facem sa mai taie de la ei nu de la cei mai amarati si fara aparare.
          Sa mai plateasca si ei si familiile lor.
          Asta vreau.

        3. Ok, trebuia sa nu mai fim in ea. Dar cum? Daca productivitatea muncii in Romania este una din cele mai mici in Europa si de ani de zile veniturile la bugetul de stat se colecteaza doar in proportie de 30-40%. Daca numarul de angajati la stat s-a marit in mod iresponsabil pe vremea guvernelor Tariceanu si Boc (cele anterioare, in 2009 si in tandem cu PSD) si in acest sens chiar Adrian Nastase facea o remarca interesanta pe blog si anume ca: in 2004 erau 900.000 de functionari publici si in 2009 1.400.000 (citat din memorie), atunci cum sa nu fi ajuns in ea (adica in aceasta criza)? Numai vorbesc de mariri salariale la bugetari pe vremea guvernarii liberale, pe un fond de crestere economica nesanatoasa, bazata pe consum. Si bineinteles criza pornita din SUA… care a pus capac la toate.

        4. @Motanul Incaltat
          Cum?
          Pai de asta trebuia sa se ocupe guvernul Boc, adica Basescu ca Boc NU EXISTA.
          Nu ei sunt la guvernare?
          Nu ei au spus ca sunt tari si buni?

        5. Citesc si eu din operele Motanului Incaltat si ma intreb daca-i motan sau alta vietate incaltata.
          Scrie parca vorbeste si vorbeste parca citeste. Or fi notitele de la invatamantul politic portocaliu?
          L-as pune sa scoata limba si sa spuna „AAAAAAAAAAAA” dar sunt pe blogul tau si cred si-asa c-am indraznit destul…
          nu mai citesc mai depatre ca cine stie peste ce mai dau si eu nu sunt nici Fisher Spasky – nici macar Georghiu.

          Toate bune!
          O seara placuta!

          R.

  5. Draga Teodora
    Sunt direct afectat de aceasta decizie prezidentiala si as vrea sa cer ajutorul cuiva care stie bine limba engleza sau franceza,pentru a ma adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO)in care vreau sa fac un denunt impotriva guvernului roman,acuzandu-l de genocid impotriva natiunii.Ma ajuta cineva? Oricum romanii sunt cam de mamaliga.Am incercat sa organizez pensionarii din Oltenita,orasul meu,pentru manifestari de protest,dar nu am gasit voluntari.Toti se multumesc cu soarta lor. Sunt sigur ca daca n-ar fi fost orchestrata de servicii straine nici la revolutie n-ar fi fost atatia oameni pe strada.Multimea a legitimat si prin jertfe de sange,lovitura de stat Multumesc celor ce vor sa ma ajute. http://ziarulluiipu.blogspot.com sau analgezic431@gmail.com

        1. Am să-l spun daca am să mai fiu liber.
          În altă ordine de idei,reacţia sindicatelor, a pensionarilor,etc.va fi palidă.Sunt din Olteniţa şi am încercat să mobilizez pensionarii pentru unele acţiuni de protest.Rezultat zero.Majoritatea au o bucataă de pământ,copii în străinătate,etc.Surse alternative de supravieţuire.Nu au mândria lor de oameni în vârstă ce trebuiesc respectaţi. Ăştia sunt românii.Păcat!

        1. @Motanul Incaltat
          De ce?
          Iti este frica ca imi strivesc aia degetele si nu o sa mai pot tasta 🙂
          Nu intelegi ca pe mine chiar ma afecteaza.
          Nu glumesc!

        2. @Motanul Incaltat
          Serios? Multumesc frumos!
          Cred ca esti tu amabil.
          De unde talent? Sunt o biata contabila fara loc de munca.
          Nu am scris in ultimii ani decat inregistrari contabile 🙂
          Scriu de nervi si din disperare de obicei.

  6. Eu sint de acord cu demisia guvernului si a lui Basescu. Cum au putut sa faca asa ceva?
    Mama lu’Basescu ce zice?
    Mama lu’Boc ce parere are?
    Mama lor…..

  7. a ajuns asimetricul asta si legislativ si executiv. La ce ne mai trebuie parlament si guvern??? face descreieratul asta tot , da dispozitii si vb si de sus la noi , de parca cetatenii sunt de vina ca s-a agravat criza si nu el cu sleahta lor de hoti ai banului public
    lovi-l-ar revolutia de chior betiv si sfertodoct!

      1. cand vor face pensionarii demonstratii si sindicalistii al fel, voi merge si eu. mi-as dori ca toti care mai avem parinti la pensie si copii sa iesim sa daramam sandramaua, daca nu pt noi macar pt generatiile viitoare

    1. @Dan Chichernea
      Ei sunt constienti dar nu le pasa.
      Dupa ei potopul.
      Ei sa traiasca… restul nu conteaza.
      Ai impresia ca lui Basescu ii pasa de altcineva decat de ai lui?
      Nu l-ai vazut cum ranjea?

  8. Eu încă mai sper să ne dezmeticim ca ţară . Sper încă să ne mai putem ridica din ţărână capul şi să-i scuturăm pe nepricepuţii care ne înconvoaie .

  9. Pentru ca acest comentariu este pro-Romania, rog ingaduinta de a fi postat la orice articol si pe orice blog! Multumesc anticipat pentru intelegere! Mesajul inaintasilor nostri din razboiul 1916-1918, inscriptionat pe Monumentul “Leu” din Bucuresti, glasuieste: “Spuneti generatiilor viitoare ca noi am facut suprema jertfa pe campurile de batalie, pentru intregirea neamului!” Mesajul meu, adresat fiilor buni ai Romaniei de azi, le solicita infinit mai putin, dar absolut necesar , si anume “jertfirea” a 30 de minute, necesare pentru a accesa Link-ul, http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, sau a cauta pe Google, dumitrurizoaica.blogspot.com, ca sa citeasca pe blog materialul “Pentru insanatosirea societatii romanesti”, pentru a-l analiza si a-l verifica, asa cum indica antepenultima fraza care incepe astfel: “Singura verificare valabila….etc.”. Voi, compatriotii mei, pe care va mai intereseaza Romania, sau care doriti o lume normala pentru urmasii vostri, “jertfiti” 30 de minute, pe Altarul Patriei, pentru un viitor mai bun, si pentru a da o “palma morala” acelora, care desi DATORI, prin fisa postului, sa promoveze Binele public, prefera sa manifeste o NESIMTIRE CRASA fata de o solutie ce poate promova Binele public, si care poate fi verificata uimitor de simplu de catre orisicine! Prin nonraspunsul lor in termenul legal, la scrisorile ce le-au fost transmise, cei indicati mai jos, s-au plasat in nefericita situatie amintita mai sus! Amintesc ultimele cazuri: Presedintele Basescu, Scrisoarea Nr. 6516/22-03-2010, partidele, PSD; PNL; PRM; PDL; UDMR, ziaristii Mircea Marian si Silviu Sergiu de la Ev. Zilei, “Nasul” basescian- Radu Moraru de la B1 TV, Victor Ciutacu de la Jurn.Nat. si Antena2-Vorbe Grele,etc. D. Rizoaica. Fost detinut politic intre 1958-1963 si febr.-aprilie 1986.

  10. Inainte de a arunca cu piatra sa vedem care-i realitatea. Cifrele nu mint: 28% din buget se duce pe salariile din sistemul public, în timp ce pentru cheltuielile sociale, inclusiv pensiile, se alocă 35% din buget. Din cauza umflării acestor cheltuieli, România a riscat să ajungă în situaţia de a nu le mai putea finanţa şi a apelat la împrumuturi, inclusiv de la FMI.
    Vad ca toata lumea injura FMI-ul. Aia nu vin aici si te obliga sa imprumuti bani de la ei. Dar in momentul in care tu te rogi de ei sa-ti imprumute, normal ca pun conditii.
    Paradoxal e ca prin reducerea cheltuielilor bugetare se face pe plac exact celor care injura FMI-ul.

    Teodora, citind comentariile am aflat ca esti de meserie contabila si ca in momentul actual esti somera. Imi pare rau. Si eu am fost somer cind firma unde lucram a dat faliment, mi-am plins si eu de mila citeva luni in timp ce-mi cautam de lucru pina cind m-am desteptat, mi-am dat seama ca nu am nevoie de cineva sa ma angajeze sa fac ce stiu. Asa ca mi-am deschis o firma sa fac exact acelasi lucru pe care-l stiu dar pentru mine. A fost greu in primul an dar apoi si-a dat drumul, acum sint in al optulea an de cind sint si sef si angajat.
    Si o revelatie m-a dus la alta. Mi-am dat seama ca sistemul de invatamint e fundamental gresit, toata scoala te pregatesti pentru ce? Sa fii sclavul unei firme. Eu nu stiu nici o scoala care sa te incurajeze sa devi propriul tau stapin.
    De aceea toti asteptam ca statul sa aiba grija de noi, sa ne dea de lucru, sa ne dea o locuinta, sa ne dea salariu minim pe luna, sa ne dea vacanta garantata de cel putin o luna pe an, sa ne dea prime de Pasti si de Craciun, etc.
    Eu de cind mi-am deschis firma n-am avut niciodata mai mult de 4 zile libere una dupa alta, asta incluzind zilele de weekend.
    Dar pe de alta parte dorm linistit noaptea, stiu ca nimeni nu ma poate da afara.

    1. @mihai
      Nu arunc cu nici o piatra.
      O sa horasca Dumnezeu ce merita.
      Unde s-au dus banii luati de la FMI?
      Ce au facut cu ei?
      Chiar trebuie sa coste atat de mult un amarat de site?
      Chiar trebuie sa fure atat de mult acum cand tara este in colaps?
      Nu imi vorbi de firma. Am avut si eu firma. Eu si inca 4 familii aveam bani sa traim. A venit Basescu si mi-a distrus chisocurile pe care tot primaria m-a obligat sa le cumpar. A daramat chioscurile desi aveam autorizatie de functionare pentru inca 9 luni si toate taxele platite pana la sfarsitul anului.
      Ce firma ai facut tu de iti merge bine?
      Stii cumva cate firme si-au suspendat activitatea anul trecut si cate s-au inchis?
      Stiu cum se munceste cand esti patron. Munceam 12-14 ore pe zi 7 zile pe saptamana si ce am rezolvat?
      Nu stiu cum sa iti spun, dar este PREA FRUMOASA POVESTETEA TA
      Am fost propriul meu stapan si stiu cum e. Basescu nu vrea sa incurajeze asta.
      El distruge tot ce nu i se supune.
      Cu ce bani sa imi deschid acum o firma?
      Cine ma imprumtuta?
      Ce spui tu sunt vorbe frumoase si atat.

      1. Banii de la FMI s-au dus exact acolo de unde se taie acum. Mai exact 63% din cheltuielile bugetare se duc pe salariile bugetarilor, pensii, ajutoare sociale, ajutoare de somaj, etc.
        Eu nu zic ca o duc bine, zic ca dorm linistit noaptea, nu ma ingrijorez ca pot ramine somer oricind. Cit despre ce firma am, e vorba de o firma de servicii in domeniul IT, reparat si intretinut computere, retele de calculatoare, website-uri, etc. Unele luni imi merge bine, altele mai putin bine, sint zile cind nu fac nimic, altele cind sint prea ocupat, dar una peste alta, cind trag linie la sfirsitul anului pot spune ca e ok.

        1. @mihai
          Nu este adevarat.
          Banii s-au dus aiurea.
          In achizitii publice pe pile.
          Ca plata pentru firmele care l-au sustinut in campanie.
          La asfaltangii de serviciu.
          Pe closete scumpe.
          Banii se duc pe site-ul ala nenorocit.
          Ca sa traiasca si ei si familiile lor.
          Da, am uitat sa iti spun ca sunt si ajutor programator si ca imi repar singura calculatorul.
          Ma descurc sa schimb un hard, un procesor o placa video. Imi instalez singura sistemul de operare. 😀
          Am terminat o nenorocita de facultate particulara, Finante Contabilitate Informatica.
          Iti urez bafta. Eu nu am bani sa ma apuc de nimic.

        2. nu contest ce spui tu. s-a furat si se fura la greu in romania. doar ca nu doar basescu si trupa lui fura. toti sint la fel, pdl, pnl, psd, prm, udmr, etc.
          injura-i la fel si pe unii si pe altii. pune-i in aceeasi oala pe nastase, hrebe, vacaroiu, iliescu, geoana, basescu, boc, videanu, blaga, antonescu, tariceanu, etc.
          cit despre bani, am pornit la drum cu foarte putini. singura investitie initiala a fost un site de promovare facut de mine. practic am platit doar pt domeniu si hosting.

        3. @mihai
          Cine este la guvernare din 2004? Tata?
          Guvernul Nastase nu numai ca nu a lasat datorii dar a fost si cel mai bun guvern de dupa revolutie.
          Nu stiu unde ai citit tu injuraturi?
          Injuraturi gasesti pe blogurile portocaliilor daca esti interesat
          De ce sa ii injur pe PSD-isti si pe PNL-isti?
          Aia care au adus tara in colaps sunt PD-L-istii.
          Guvernul Boc este un dezastru

  11. Draga mea, am citit cu răbdare toate comentariile de la postarea ta. Nu pot să nu mă întreb : de ce atîtea persoane te îndeamnă să pleci din ţară ? Nu cumva puterea portocalie trebuie să plece ? Să ne lase !
    Pînă la Dumnezeu ne mănîncă sfinţii, parcă aşa se spune. Să le dăm noi ceea ce merită acestor incompetenţi mincinoşi şi lacomi ! Fii sigură că în curînd, foarte curînd vor primi de la POPOR ceea ce merită. Adică un şut puternic, să ajungă direct după gratii, acolo unde le este locul !
    Ţie îţi doresc să fii sănătoasă şi puternică. Ne vom bucura în curînd.
    Cu drag.

  12. Spune-ai ca astepti sa vezi ce spun sindicatele.Sindicatele Dixit: Masurile vor fi pana pe 31 dec.Singura solutie ,o noua revolutie,dar facuta de oameni maturi.Tinerii revolutionari din ’89 ne-au dezamagit cu prestatia ulterioara

Lasă un comentariu