Patrioata EBA va fi urmata de patrioata Elena Udrea? Basescu s-a razgandit. Acum vrea o tara de mamicute si bebelusi. Mai mira pe cineva?

elena basescu sida EBA

PDL un partid cu femei patrioate

Cum sa nu le votezi?

Si cum altfel pot sa fie femeile promovate in politica de Basescu Traian, el insusi un patriot?! 

Mai mira pe cineva ca pe demisul Basescu l-a apucat grija de natalitatea scazuta inregistrata in Romania?

Mai mira pe cineva ca Basescu Traian cere femeilor sa dea „dovadă de un act  patriotic și să facă un copil”?

Exista o explicatie.

Elena Sida Basescu, analfabeta care a ajuns prin aranjamente PDL-iste europarlamentar roman urmeaza sa nasca un copil. Sa ne aducem aminte ca se apropie alegerile europarlamentare si EBA va trebui sa isi faca campanie electorala. Cum credeti ca va fi prezentata madam Sida? Cum altfel decat ca o mare patrioata care, uite domnule cum se sacrifica ea pentru viitorul tarii.

Dar analfabeta nu va fi singura femeie apropiata de Basescu Traian care va naste. Mare minune sa nu aflam cat de patrioata este si Elena Udrea cea pe care Basescu se pregateste sa o sustina la alegrile prezidentiale. Ca doar nu degeaba a divortat Udrea de Cocos.

Sa nu o uitam pe Anastase care si ea s-a casatorit sau urmeaza sa se casatoreasca si care o sa participie si ea mai mult ca sigur la cresterea natalitatii in Romania.

De ce nu raman gravide si Monica Macovei si Sulfina Barbu?

“Nu aş vrea să vă întreb câte dintre dumneavoastră aveţi copii. Dar mă uit cât am muncit cu fetele mele, măritate-nemăritate, «Faceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic” a declarat demisul ieri la o intalnire cu femeiele de afecri din Romania.

 Dar uite ce declara el in 2010:

„In orice caz, in ultima vreme am observat ca Romania nu mai are femei, are mamici. Si nu mai are copii, are bebelusi. Toata tara asta a devenit o tara de mamicute si bebelusi

10 gânduri despre „Patrioata EBA va fi urmata de patrioata Elena Udrea? Basescu s-a razgandit. Acum vrea o tara de mamicute si bebelusi. Mai mira pe cineva?

  1. Faptul că va scade numărul cetăţenilor nu mă sperie! Vor fi mai puţini şomeri, mai puţini sclavi pe „plantaţiile” UE. Mă sperie în schimb modificarea structurii etnice a populaţiei. Exemplul cu „femeile rrrrrrrome” este carghios! Cum sunt crescuţi copiii acestei etnii? Vrea Băsescu o ţară de ciorditori? Mulţi părinţi se gândesc nu numai să conceapă copii, ci să le asigure şi un viitor. Fisa poate să puieze ca o ţigancă, că are cu ce să crească şi zece copii „în puf”!

    Păcat că nu pot să pun un pariu. În maximum 100 de ani România va deveni Ţiganiada (Rromania)! Fapt care va conveni de minune ieuropenilor, care vor avea un motiv pertinent pentru repatrieri forţate …

    1. @ALM
      Domnule ALM, pe Basescu nu il intereseaza ca scade natalitatea, nu il intereseaza absolut deloc.
      El a aruncat chestia cu „un act patriotic” pentru ca naste analfabeta si la alegerile parlamentare va sublinia patriotismul ei …. uite domnule ce femeie responsabila este !!!! …. a inteles ca Romania are nevoie de copii 😀
      si mare minune sa nu auzim cat de patrioate sunt Anastase si Udrea 😀
      Vom vedea

      1. Sincer, mă lasă rece râgâielile consumatorului de Chivas Regal! Dacă fi-sa va fi aleasă din nou, probabil cu sprijin ţigănesc masiv, nu vom avea vreo problemă nouă. Ăştia suntem, ăştia defilăm …

        1. Credeţi că 7 mii de euro pot să mă sperie? Dar nu m-am referit în sens peiorativ, pur şi simplu am observat „dragostea” Ebei faţă de această etnie, apărută brusc, subtil şi dintr-o dată …
          Când o să apară în DEX declinările adjectivului „ţigănesc”, în variante neincriminabile, atunci mă voi conforma imediat după publicare.

        2. @ALM
          Cica nu conteaza in ce sens ati spus dvs ci cum a inteles rromul. Daca rromnul a simtit un sens peiorativ poftim de explicati ca nu a fost asa 😀

  2. @Theodora
    Pai, gandeste-te ca in 1915 natalitatea bruta , la mia de locuitori, desigur, era de vreo patru ori mai mare decat cea de acuma. Era si mortalitatea mare, dar diferenta dintre natalitate si mortalitate, raportata la mia de locuitori, era pe atunci de 16,0. Acum aceasta diferenta este negativa – situatie care dateaza de prin ’92 incoace, adica mortalitatea depaseste natalitatea.
    Pe de alta s-a dezvoltat mediul urban, majoritatea populatiei traind in mediul urban. Tarile care au o natalitate foarte ridicata si o rata a fertilitatii foarte ridicate sunt tarile africane, unde nu e dezvoltat mediul urban.
    Pe de alta parte, inainte vreme, traiul la tara era cam cum il descria Marin Preda in Morometii. Erau familii cu multi copii, 4 sau 5, sau chiar mai multi. Era o viata mai aspra decat la oras. La oras poti sa fii functionar, sa lucrezi intr-o intreprindere, in general vorbind se traieste din salariu, nu din munca la camp sau cu vitele. E un program de lucru limitat la 8 ore, nu stai de dimineata pana seara in arsita. Ai mai multe posibilitati cu care sa-ti ocupi timpul liber: teatre, cinematografe, biblioteci, cluburi, restaurante, etc. Dezvoltarea economica creeaza multe facilitati la oras. Si la tara, e adevarat, dar mai putine decat in mediul urban. Pe de alta parte, pentru populatia din mediul urban, care a ajuns sa fie la noi majoritara, au crescut si pretentiile in ceea ce priveste nivelul de trai. Dupa parerea mea, asta e un alt efect al urbanizarii.
    Populatia roma nu traieste propiuzis in mediul urban, e o populatie de periferie. Bineinteles, o intalnim si in mediul rural. Modul lor de viata nu e unul urban, ci mai degraba arhaic – rural, daca pot sa ma exprim astfel.
    Dupa cum se vede din statistici urbanizarea si dezvoltarea inclusiv economica a oraselor merge mana in mana cu scaderea natalitatii si a ratei fertilitatii – omul nu se mai gandeste si nu mai e inclinat sa faca copii.
    Declinul economic al tarii a accentuat scaderea natalitatii: foarte multi, vreo 2 milioane, au plecat peste hotare, salariile sunt mici in Romania. Cresterea unui copil costa multi bani si, dupa cum spuneam, si pretentiile in mediul urban sunt mai mari. Daca la tara esti la coada vacii, cum se spune, in mediul urban omul vrea sa aiba cel mai nou model de telefon mobil, laptop-ul cel mai bun, haine de firma, care costa destul de mult, o masina frumoasa, si exemplele pot continua. Lucrurile astea costa de asemenea multi bani. In general, in Romania, salariile sunt mici si trebuie sa te limitezi destul de mult deoarece cheltuielile pe care le are de suportat individul sunt mari. Insa pretentiile lui referitoare la o viata materiala mai buna cresc! De aceea populatia, la noi, este destul de frustrata, cred eu… In general vorbind, daca declinul economic persista, va persista si aceasta scadere a natalitatii. Scaderea aceasta brusca a inceput din 1990. Si cred ca are legatura si cu nesiguranta locului de munca, sau al unei afaceri (lipsa de capital, riscuri mari), instabilitatea economica isi spune cuvantul…

Lasă un comentariu