basescu a rezolvat inundatiile – se face ca ploua

Cu ceva vreme in urma, pe cand ghertoiul era inca doar ministru la transporturi, a fost o iarna ceva mai grea in Romania.

Si s-au plans oamenii ca nu pot circula pe drumurile nationale, ca e zapada, ca nu s-a dat cu nimic. A aparut basescu si le-a spus : iarna nu e ca vara. Pana s-au dezemticit oamenii era deja primavara.

Pentru continuarea articolului vezi blogul lui BASARICA


Publicitate

33 de gânduri despre „basescu a rezolvat inundatiile – se face ca ploua

  1. @Dispecer Blogosfera
   Am prelat articolul de la Basarica.
   Si eu am avut o zi foarte grea.
   Nu am putut sa scriu nimic.
   Mi se rupe sufletul cand vad la televizor ce se intampla.
   DOAMNE DUMNEZEULE MARE AI GRIJA DE NOI POPORUL TAU CEL AMARAT!!!!!!!

  1. @KinR
   Am fost la mitingul ala de la Palatul Cotroceni si m-am uitat mai bine la zidurile alea.
   Nu sunt chiar asa de inalte.
   Cu putin efort as putea sa le sar. 🙂

   1. Asa e, daca le masori in merti; vreo 3-4.
    Dar ia masoara-le in servici de paza si protectie si servicii de ordine, care au mai mult de un metru; daca mai pui si serviciile secrete, care sunt – cele stiute – vreo 7, ai sa vezi ca sunt mai inalte decat Marele Zid.
    Asta pe verticala – pe orizontala…: Pâş-pâş…
    Stapan e timpul. Pana la Ziua Portilor Deschise ce va sa vie – cel mai aproape la funeralii nationale (prezidentiale ca nu va-nchipuiti ca pentru dusii din Moldova va decreta vreun chertoi, funelalii populare – s-a dus campania electorala – desi nu vad ce i-ar costa dar nu mai au – pe termen scurt – ce castiga) sau dupa suspendare.

    Se-aude ca s-a cam kkt pe el si-i trebuie pampersii de la guvern.
    Stersul si linsul si spalatul la bas i-opreste pe ministri – probabil – sa mearga-n teritoriu.
    De ce nu fac cu randul? Pai fac, dar vor cu toti sa vada cum face UdRea.

    1. @societate
     Nu mai sunt studenta demult 🙂
     As vrea eu…. sunt somera si imi caut de lucru.
     Cautarea asta este practic o loterie.
     Am si culoare politica O CULOARE CARE PROBABIL CA NU O SA ITI PLACA 😀 SUNT DE CENTRU spre STANGA.
     Sunt spre stanga pentru ca sunt UN OM SARAC si asa cred eu ca este normal. Stanga ii ajuta pe cei saraci iar dreapta pe cei din clasa MIJLOCIE.
     DAR SUNT UN OM CU CARE SE POATE DISCUTA…. cred ca ai obsevat asta…. cu multi prieteni printre liberali.
     TE ROG SA NU INCEPI SI TU CU REPROSURILE CA SUNT COMUNISTA ca sunt mult prea obosita si suparata ca sa iti mai pot explica.

    2. Nu nu-ti reprosez nimic. Poate ca si eu prin culoarea politica sunt oarecum de orientare comunista, am primit reprosuri ca virgula comentez numai la adresa portocaliilor si nu si a rosiilor si a restului politicienilor, multi nu-mi inteleg preocuparea pentru politica, dar culoarea…Ce sa mai spun? Suntem de aceeasi parte a baricadei 🙂

    3. @societate
     Eu i-as spune social democrata nu comunista.
     Nici eu nu ii astac nici pe social democrati si nici pe liberali.
     Acum cele doua partide politice DEMOCRATE trebuie sa lupte impreuna impotriva portocaliilor.

 1. Varianta madamei planturoase este ca partidul are numai o mica problema de comunicare…nimic altceva. Tot e bine ca a trecut problema din curtea Antenelor si Realitatii in curtea lor. Au o problema, numai una…aceea de comunicare. Si nici nu greseste, a retinut esentialul si anume ca nu are rost sa mai consume energia sa ne minta, s-a dus treaba, o recunoase dar o spune cu alte cuvinte. A recunoscut indirect ca numai in cazul in care isi vor indeplini obiectivele propuse..problema de comunicare va disparea, „de la sine” as adauga. Nu toti suntem carcotasi de profesie, numai cativa si aia au eticheta stabilita din capul locului. I crezi daca vrei, ii citesti daca vrei si cam atat stiind cu ce se ocupa. O tara intrega nu poate fi deranjata de nimicuri rasarite din „comunicare”, oricare ar fi ea aia. Este o mare victorie ca madama a inteles despre ce e vorba. Sa faca ce trebuie si comunicarea vine de la sine. Sa faca daca pot dar sa faca odata ceva. Sase ani si sase luni au dormit in front in ce priveste trebile tarii. de ale lor s-au ocupat fructuos. Acum au luat-o in freza, au realizat in sfarsit ca daca tarii nu-i merge nu le merge nici lor. Prima conditie e ca tara sa mearga. Abia acum il apreciez pe Tariceanu…asa cum a fost el, a avut o mare calitate „i-a tinut piept sefului” si tot e ceva. Altfel, dupa cum vad ca lucreaza astia de cand sunt de unii singuri cred ca eram ingropati inainte sa ne ajunga criza. Nici ala nu a lasat conditii sa dam piept crizei dar si asa sa fi fost, cu pagubosii astia tot nu s-ar fi vazut. Le-ar fi ajuns banii mai mult timp pana sa vada ca a venit criza si tot Tariceanu ar fi fost de vina. Pe vremea aia nu-l inghiteam dar acum am ajuns sa-l privesc cu recunostinta. Cum, necum, mergea tara. Mi-o amintesc pe Boagiu cand era la Transporturi cat de „desteapta” si Sfatoasa era ea si cate drumuri si autostrade”facea” I M E D I A T. Parca acum o vad. Eu in mandatul presedintelui asta am invatat un lucru de la avocatii care invariabil iti raspund ca nu stiu cat poate dura un proces, daca-i intrebi, si mai ales ca solutia difera de la o instanta la alta si ca pana si timbrarea unei actiuni se face diferit. Un judecator o admite iar altul o respinde ca netimbrata corespunzator. Legea e foarte prost facuta si din ce in ce mai prost aplica. Asa ca un avocat destept a emis o idee interesanta pe care e de retinut ” Eu respect legea care ma respecta pe mine, daca legea ma respecta, o respect si eu, daca nu, nu”. Cam asta e statul de drept in care traim. Am ajuns sa ne conformam unor principii de supravietuire si consolare.

 2. Chiar asa – „afara ploua” si „iarna nu-i ca vara” 😦

  ~!@#$%^&*%&* mrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😦

  P.S. nu-mi cere sa traduc – as rosi si mama mi-a spus ca nu-i frumos sa injuri… 😛

 3. O uimitoare profeţie a Vangăi – o profeţie despre România şi despre poporul român
  Vanga Dimitrova nu a avut copii, însă a avut mai mulţi nepoţi din partea fraţilor şi a surorilor, pe care ea i-a iubit foarte mult şi i-a ajutat de fiecare dată după posibilităţile ei. Dintre toţi nepoţii, cea mai apropiată de ea a fost Diana Radneva, căreia Vanga Dimitrova i-a încredinţat, cu numai câteva zile înainte de a părăsi definitiv această lume, ultima şi cea mai de preţ profeţie a sa: profeţia despre România şi despre rolul important al poporului român în procesul de reviriment spiritual ce se va petrece în viitorul apropiat la nivelul întregii planete. Această uimitoare profeţiei a Vangăi (care a fost înregistrată la vremea respectivă pe bandă de magnetofon) a fost ascultată de nepoata Vangăi, întocmai aşa cum Vanga Dimitrova i-a indicat pe patul de moarte. Dianei Radneva i s-a indicat să asculte respectiva profeţie a Vangăi Dimitrova de-abia la data de 24 ianuarie 2005 şi, în finalul acestei profeţii, Vanga i-a comunicat că trebuie să trimită mesajul respectivei profeţii în România. Întrebată fiind de persoana care a ajutat-o pe Vanga Dimitrova să realizeze acea înregistrare – căreia Vanga i-a precizat că este vorba despre o profeţie cu privire la România – de ce trebuie ca această profeţie să vină de la cineva care nu este român, Vanga i-a răspuns: „Românii sunt oameni speciali, şi cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred în valorile lor naţionale. De aceea, dacă acest mesaj – pe care am îndatorirea să-l transmit – le este adus de un străin, va fi mai bine primit de el decât dacă l-ar primi de la unul de-al lor.”
  Iată, mai întâi cuvintele de introducere care au fost rostite de Vanga înainte de enunţarea profeţiei propriu-zise referitoare la poporul român. „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, Care mi-a venit de sus, de la Dumnezeu, şi care va trebui să fie dezvăluită în luna ianuarie, ziua 24 (este semnificativ pentru noi, şi deloc întâmplător, că aceasta este ziua în care se sărbătoreşte Unirea Principatelor Române, n.r.), în anul 2005. În cel mult o lună de zile după aceasta, profeţia ce vine de la Dumnezeu trebuie să fie dusă aceluia la care voi face referire aici. Dacă nu se va putea ajunge la el, atunci să fie dată acelora din partea mea pentru ca să i-o înmâneze. Să vă ajute Dumnezeu! ”
  Şi iată, în continuare, transcrierea acestei ultime profeţii a Vangăi Dimitrova: „În bucuria acestei lumi, în România Îşi va începe lucrarea Cel promis. Mai târziu, atunci când va fi recunoscut de aceia care sunt drepţi şi aleşi, se va bucura întregul Pământ de naşterea Lui. Dumnezeu Îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii Săi, până când va veni ceasul Său. Cu puterea de sus, de la Dumnezeu, El va fi dăruit. Pământul, apa, focul, Îi vor
  veni în ajutor. Odată cu începerea lucrărilor Lui în aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciună Şi pe rău se va nărui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care Îl vor recunoaşte vor fi aceia din propriul său popor din care el a ieşit. Drept răsplată, El va aduce apoi acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii Divine din această lume. Acest popor va deveni prin îndreptarea sa o adevărată pildă vie pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur îl va mânui”.
  Anul 2005 a trecut deja şi, potrivit acestei profeţii a Vangăi Dimitrova, ceea ce era aşteptat să înceapă deja a început. Mai rămâne doar ca mulţi dintre noi să putem recunoaşte, dincolo de aparenţe, care sunt adeseori înşelătoare, toate aceste realităţi tainice ce sunt anunţate de Vanga pentru că, aşa cum a arătat de nenumărate ori istoria omenirii, multe dintre evenimentele şi transformările spirituale ori salturile (inclusiv acelea de mare anvergură, care se desfăşoară la nivel planetar) trec de cele mai multe ori complet neobservate de către oamenii de rând. Putem să amintim în această direcţie chiar profeţiile biblice care anunţau la vremea respectivă, iudeilor, venirea lui Mesia. După aceea, atunci când Mesia a venit, în Persoana Divină a lui Iisus Hristos, El nu numai că nu a fost recunoscut, dar mai mult decât atât, a fost chiar vehement şi violent negat şi respins (şi culmea culmilor este că El continuă să fie respins chiar şi astăzi) de reprezentanţii de frunte ai tradiţiei iudaice. Luând act de această profeţie divin inspirată a clarvăzătoarei Vanga Dimitrova, se cuvine ca noi, românii, să devenim din ce în ce mai conştienţi şi să fim mult mai atenţi la semnificaţia tainică a anumitor evenimente pe care le traversăm cu toţii. Ştiind toate acestea şi coroborând aşa cum se cuvine, într-un mod intuitiv, mesajele altor profeţii despre România şi despre poporul român – cum ar fi acelea ale lui Sundar Singh şi respectiv a ciobanului clarvăzător Petrache Lupu – este bine să ne pregătim aşa cum se cuvine din punct de vedere spiritual, pentru a ne prezenta, cât mai mulţi dintre noi, la înălţimea acestor transformări spirituale care ne aşteaptă. Este profund semnificativ, şi deloc întâmplător, că toate aceste mesaje profetice indică faptul că România şi poporul român au o misiune divină planetară. Dacă atât indianul Sundar Singh cât şi ciobanul clarvăzător Petrache Lupu, şi alţii au profetizat, fiecare la rândul său, despre menirea spirituală a poporului român în cadrul procesului de trezire spirituală planetară care va avea loc pe planeta Pământ şi dacă acest ultim mesaj al clarvăzătoarei Vanga Dimitrova indică acelaşi lucru, toate acestea ar trebui să ne dea de gândit. Cunoscând acum toate acestea, merită ca fiecare dintre noi să ne întrebăm: avem oare ce va fi de pierdut dacă vom crede cu o tărie de nezdruncinat în realitatea acestor profeţii, pentru a ne convinge în felul acesta, prin noi înşine, de adevărul tainic pe care îl conţin? Privind retrospectiv în istorie cu o mare atenţie şi luciditate, vom putea descoperi că toate profeţiile ce au fost într-un mod dumnezeiesc inspirate, până la urmă s-au împlinit. Merită, însă, să ne întrebăm ce vom face în cazul în care această profeţie referitoare la poporul român se va împlini, iar unii dintre noi vom rata, datorită scepticismului şi a pesimismului nostru îndârjit, o imensă şansă divină pe care fiecare dintre noi o avem acum la dispoziţie. Acum când Biblia este făcută cunoscută în întreaga lume fără îngrădire, de ce se întreabă apostolul „Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?” (Luca 18/8) În mod sigur, deoarece marea majoritate a creştinilor nu acceptă că a doua venire a Domnului Iisus Hristos să fie în alt mod, timp şi loc decât le-au imprimat în conştiinţă cei ce îi păstoresc, deoarece nici ei nu au înţeles corect sensul profeţiilor Bibliei.

   1. si asta pentru ca suntem!nu avem conducator de turma caresa iba grija de noi.cei care sunt prefera sa ne vanda si sa ne siluiasca!noi fiind niste oi proaste nu putem schimba pastorul decat daca cade el singur intr-o prapastie si ceilalti ai lui sa mearga sa il caute si sa rataceasca pe acolo!o zi buna

 4. Multe lucruri frumoase se discuta aici,totusi un lucru am a intreba.Vreu sa donez si eu un sac cu haine si nu stiu unde si cui sa ma adresez ,ce ma sfatuiti?

  1. @maiahome
   Si eu o sa donez un sac de haine.
   Cred ca cel mai bine este la biserica.
   Si acum 2 ani tot acolo am dus.
   Am hainute aproape noi pe care nu stiu daca le-am imbracat 1 data si care nu mai intra pe mine.

 5. se pare ca sexcuba a paralizat de aia nu pare!cica s-ar fi enervat pe boc la sedinta csat de luni!oare ce s-a discutat la aceasta sedinta?nimeni nu ne spune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s