Pentru cine nu a inteles inca – In numele independenteti justitiei, in Romania anului 2012, se fac abuzuri si presiuni – Independenti de USL dependenti de Basescu Traian?

Lixandru Verbiţa 89 ani locuitor comuna Suraia

Pentru cine nu a inteles inca de ce Basescu si-a activat procurorii loiali si dupa unii ziaristi si serviciile  incerc cateva explicatii:

Basescu Traian vrea sa se intoarca la Cotroceni impotriva voturilor a 7.5 milioane de romani, incalcand democratia si  independenta justitiei.

Ca sa ii intimideze pe cei care au votat DA pentru demiterea lui Basescu Traian procurorii loiali lui Basescu s-au dus prin sate si comune gandind ca taranii se vor intimida si vor declara ce vor ei. Oamenii sunt chemati la audieri in calitate de FAPTUITORI. Ce se intampla acum seamana cu actiunile depe vremea colectivizarii. Cel mai urat lucru a fost ca au folosit Biblia. Oamenii sunt scosi din Biserica si pusi sa jure pe Biblia pusa pe capota masinii?!

Basescu urmareste discreditarea rezultatului de la referendum, rezultat masiv impotriva lui, incercand sa spuna ca votul a fost falsificat, vrea sa creeze impresia ca au fost fraude majore si ca are tot dreptul sa se intoarca la Cotroceni.

Basescu incearca sa provoace proteste, revolte in toata tara ca nu degeaba a zbierat fosta procuroare comunista, actuala europarlamentara Monica Macovei ca in Romania urmeaza un razboi civil.

Cine ii controleaza pe procurori?

In fata cui raspund procurorii?

Cine ne apara de procurorii lui Basescu Traian?

Daca mai exista procurori cu adevarat independenti de Basescu Traian de ce nu reactioneaza?

CSM ataca declaratiile lui Victor Ponta, Crin Antonescu si Ion Iliescu?

Conducerea CSM a hotarât sesizarea Inspecţiei Judiciare în vederea efectuării de verificări în ceea ce priveşte posibila afectare a independenţei justiţiei şi a principiilor statului de drept, ca urmare a declaraţiilor acestora care vizează cercetările penale efectuate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie 2012.

„Elemente din discursul public al acestora prezintă un potenţialul de intimidare şi decredibilizare a justiţiei, ca putere a statului, fără precedent în istoria post-decembristă a României” (!!!!!?????)

De necrezut!!!! Basescu si sleata lui, cei care au decredibilizat justitia, ca putere a statului, care si-au subordonat o parte a justitei, asa cum nu s-a mai intamplat de la colectivizare pana in prezent ii acuza pe liderii USL exact de ce fac ei .

Asta este TUPEUL hotilor de buzunare pe care ii prinzi cu mana pe portofelul tau si zbiara ca in gura de sarpe ca de faot tu ai vrut sa il furi si sa il discreditezi

Vreau să mă refer la abuzurile pe care procuratura le produce în acest moment. Procuratura a intervenit în mod nejustificat, incalificabil, într-un sistem democratic, în intenţia, pe de o parte, de a crea impresia că votul a fost fraudat, iar pe de altă parte pentru a timora cetăţenii. Este un gest inadmisibil de folosire a unei instituţii de forţă a statului (…) în interes direct politic în legătură cu demiterea preşedintelui Traian Băsescu”, a spus deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz

Publicitate

12 gânduri despre „Pentru cine nu a inteles inca – In numele independenteti justitiei, in Romania anului 2012, se fac abuzuri si presiuni – Independenti de USL dependenti de Basescu Traian?

 1. Draga Theodora
  Am constatat ca „maimutele portocalii” s-au dezghetat pe caldura asta si incearca sa transforme acest blog care este „casa ta” intr-o latrina …
  Nu da Bunul Dumnezeu sa vina si la mine la usa un procuror si sa ma intrebe de ce am votat si cu cine ? …
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

  P.S. Imi mentin parerea : ” Ponta adica PSD-ul a tradat ” ! ! !

  1. Este incredibil ce face Justitia la comanda lui Basescu!De neconceput,unic in lume…Asta inseamna o degradare a societatii,de instalare a fricii si de ingradire a libertatii de exprimare…Se calca legi,Constitutia ,bunul simt si domina perfidia si minciuna.Basescu si justitia trebuie sa dea socoteala pentru aceste daune facute tarii noastre ce greu se vor mai putea repara.

   1. Daca justitia ar fi in Romania justa, n-ar fi nici o problema ca Basescu sa dea socoteala in fata justitiei, legilor conform tuturor legilor Romaniei. Convingerea mea insa – de cateva saptamani incoace – este ca instanta care va face ca atat Basescu cat si justitia actuala sar dea seama va fi – ca si acum 23 de ani – strada iar lege dupa care vor fi „suspendati” va fi Legea lui Lynch.
    Urat! …dar, daca altfel nu se poate…
    Dumnezeu cu noi!

   2. Daca justitia ar fi in Romania justa, n-ar fi nici o problema ca Basescu sa dea socoteala in fata justitiei, conform tuturor legilor Romaniei. Convingerea mea insa – de cateva saptamani incoace – este ca instanta care va face ca atat Basescu cat si justitia actuala sar dea seama va fi – ca si acum 23 de ani – strada iar lege dupa care vor fi „suspendati” va fi Legea lui Lynch.
    Urat! …dar, daca altfel nu se poate…
    Dumnezeu cu noi!

    1. @ Anggela , @ Incognito
     Justitia in Romania ii o arma folosita impotriva poporului Roman , nu mai trebuie sa scriu cine o subventioneaza si de ce fiindca stiti acest lucru , daca nu stiti puteti sa-l intrebati pe fostul premier Adrian Nastase .
     Sa fiti iubiti …
     Cu stima Emil

 2. COPY PASTE

  DEMOCRAȚÍE ~i f. 1) Formă de organizare și de conducere politică a societății, care proclamă suveranitatea poporului. 2) Formă de guvernare a statului, bazată pe separația puterilor și pe votul universal. 3) Stat căruia îi este proprie o astfel de organizare. 4) Metodă de conducere a unui colectiv, care asigură participarea tuturor membrilor la luarea deciziilor importante. [Art. democrația; G.-D. democrației; Sil. -ți-e] /<fr. démocratie

  INDEPENDÉNȚĂ s. f. 1. Situație a unui stat sau a unui popor care se bucură de suveranitate națională; stare de neatârnare și drept de a rezolva liber (cu respectarea drepturilor altor state și a principiilor dreptului internațional) problemele sale interne și externe, fără amestec din afară; autonomie. 2. Situație a unei persoane care judecă lucrurile și acționează în mod independent, neinfluențată de alții. – Din fr. Independence
  Stimulat mister H.Gordon,si marea democratieUSA am copiat mai jos inceputul de la:

  DECLARAȚIA DE INDEPENDENȚĂ, document adoptat la 4 iul. 1776, la Philadelphia, de Congresul continental al reprezentanților celor 13 colonii engleze din America de Nord, prin care acestea s-au declarat independente. D., concepută de Thomas Jefferson, reprezenta chintesența celor mai înalte concepte politice și filozofice ale sec. 18. Ziua de 4 iul. a devenit sărbătoarea națională a S.U.A. Declarația de independență Atunci când, în decursul evenimentelor omenești, devine necesar ca un popor să desfacă legăturile politice care l-au unit cu un altul și să-și asume printre Puterile lumii statutul aparte și egal la care îl îndreptățesc Legile Naturii și ale lui Dumnezeu, un elementar respect față de legile nescrise ale umanității impune ca acesta să declare cauzele care îl constrâng la separațiune. Considerăm ca adevăruri grăitoare că toți oamenii s-au născut egali, că sunt înzestrați de către Creator cu anumite Drepturi inalienabile, că printre acestea se numără dreptul la Viață, la Libertate și la căutarea Fericirii. Că, pentru a asigura aceste drepturi, Oamenii instituie Guverne, care își derivă dreptele lor puteri din consimțământul celor guvernați. Că, ori de câte ori, o Formă de Guvernare devine o primejdie pentru aceste țeluri, este Dreptul Poporului să o schimbe sau să o abolească și să instituie un nou Guvern bazat pe acele principii și organizat în acele forme de exercitare a prerogativelor sale care i se vor părea cele mai nimerite să-i garanteze acestui Popor Siguranța și Fericirea. Prudența, într-adevăr, va fi aceea care va dicta ca Guvernele de mult statornicite să nu fie schimbate pentru motive neînsemnate sau vremelnice; iar întreaga experiență ne învață că omenirea este mai dispusă să sufere, atâta vreme cât răul poate fi tolerat, decât să-și facă dreptate prin abolirea formelor de guvernare cu care s-a obișnuit. Dar atunci, când un lung șir de abuzuri și de uzurpațiuni urmărind invariabil același Scop, demonstrează intenția de a subjuga Poporul unui Despotism absolut, este dreptul său, este datoria sa să înlăture un asemenea Guvern și să găsească noi Garanți ai securității lui viitoare.

  DECLARAȚIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI, document internațional adoptat de O.N.U. la 10 dec. 1848 Prevede respectarea drepturilor și libertăților omului și cuprinde o enumerare a acestora
  Articolul 7. Toți oamenii sunt egali în fața legii și au, fără nici o deosebire, dreptul la o egală protecție a legii. Toți oamenii au dreptul la o protecție egală împotriva oricărei discriminări care ar viola prezenta declarație și împotriva oricărei provocări la o asemenea discriminare.
  Articolul 8. Orice persoană are dreptul la satisfacția efectivă din partea instanțelor juridice naționale competente împotriva actelor care violează drepturile fundamentale ce-i sunt recunoscute prin constituție sau lege.
  Articolul 19. Orice om are dreptul la libertatea opiniilor și exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiuni din afară, precum și libertatea de a căuta, de a primi și de a răspândi informații și idei prin orice mijloace și independent de frontierele unui stat.

  Articolul 21. 1. Orice persoană are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale țării sale, fie direct, fie prin reprezentanți liber aleși. 2. Orice persoană are dreptul de acces egal la funcțiile publice din țara sa. 3. Voința poporului trebuie să constituie baza puterii de stat; această voință trebuie să fie exprimată prin alegeri nefalsificate, care să aibă loc în mod periodic prin sufragiu universal, egal și exprimat prin vor secret sau urmând o procedură echivalentă care să asigure libertatea votului.

  Concluzia mea este : Totul este un mare rahat.Nici un politician ,de ori unde ar fi, nu crede in aceste lucruri .Interesul material., economico-financiar,personal si de grup , este singurul lucru care conteaza.Exista o sintagma , des folosita astazi in care acestia cred cu adevarat : “politica este arta negocierii”De fapt asta fac si nu au nici o treaba cu plebea.Nu au nevoie de :coabitare”, au nevoie de fapt de “simbioza”.Si asta nu la nivel national, sau European ci la nivel planetar.Sa- i ia dracul!
  Ultima speranta este decizia CCR.Sper ca macar ei sa faca exceptie de data aceasta.si sa ne dea posibilitatea s-o luam de la inceput.

 3. Toate bune si frumoase,dar nu credeti ca iesitul in strada este cel mai eficient!?! Nu merg atat de departe incat sa cred ca activitatea asta febrila,pe internet,are rolul de a-i tine pe tineri lipiti de scaune,in fata pc-urilor,dar cred ca n-ar stica sa meditati la acest aspect! In strada,fratilor,acolo se rezolva problemele,nu in fata calculatorului de acasa/serviciu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s