Cine il mai crede? – Renunt si la mai mult de un an, numai sa se revizuiasca Constitutia si sa se suprapuna mandatele a spus Basescu Traian

„Daca ei revizuiesc Constitutia si suprapun mandatele, renunt la atat cat e nevoie. Sa fie alegerile in noiembrie 2012!(…) Renunt si la mai mult de un an, numai sa se revizuiasca Constitutia si sa se suprapuna mandatele” a declarat Basescu Traian.

Sa ne amintim cine este cel care ne face acesta propunere:

  • Cel care a promis ca demisioneaza in 5 minute daca este suspendat de Parlament
  • Cel care ne-a promis ca o sa „Traim bine”
  • Cel care ne-a spus ca Romania nu o sa intre in criza
  • Cel care ne tot anunta  ca „sunt semne ca Romania iese din recesiune”
  • Cel care a spus ca Romania nu o sa se imprumute la FMI si a imprumutat tara pe 200 de ani
  • Cel care ne-a spus ca Romania nu trebuie sa scada pensiile si salariile si nu trebuie sa creasca TVA-ul
  • Cel care indrazneste sa ceara solidaritate poporului roman in timp ce politicienii portocalii si” mogulii de bine” se imbogatesc.
  • Cel care a reusit sa ne invrajbeasca intre noi,
  • Cel care ii alunga pe medicii  romani din tara
  • Cel care isi bate joc de profesorii romani
  • Cel care jigneste presa care nu i se subordoneza folosind cuvinte inacceptabile pentru un presedinte de tara „latraii din presa” „tiganca imputita” dar care are pretentia sa fie respectat
  • Cel care a reusit sa izoleze pe plan extern Romania

Cine il mai crede?

Va invit sa cititi si aici:

Boc, Sobaru şi miliţia – Alex Mazilu

Conform unui studiu realizat de ZeList cei mai multi bloggeri sunt tineri, barbati din Bucuresti

Basescu Traian le-a multumit reprezentantilor comunitatilor romanesti din Franta pentru “aportul” de voturi care l-au ajutat sa castige al doilea mandat in 2009 – Ce ar trebui sa le spunem noi, cei care nu l-am vrut pe Basescu Traian presedintele Romaniei si care acum, multumita lor trebuie sa suportam “reformele” lui?

Preaplin lăuntric – Vania

Inocentul – 4 – Ilarie

Poveste – Caius

Cantecul iubirii… -Luna patrata

Germanii ar vrea inapoi la marca, grecii se bat cu fortele de ordine pe strazi. Oare grecii cand isi luau 14 salarii pe an se gandeau la ce va urma? – Razvan

De dragoste – Rokssana

Stiri scurte: 30.06.2011 – George Valah

“Alimentatia alcalina previne si vindeca cancerul” – Simona Ionescu

Cu sufletu’ la gură – Renata

Corifei contra farisei – Florin Matei

THE ROOF IS ON FIRE! WE DON’T NEED NO WATER LET THE MOTHER FUCKER BURN! – Vlad

Tulburari la Atena – Motanul

Preşedintele Traian Băsescu greşeşte la aritmetica parlamentară – Bibliotecarul

Miercurea fără cuvinte – 11 – Veneţia (Wordless Wednesday – Venice) – Cristi Milla

Hârţogăraiele din România – Elisa

Ale dracu cotofene! – Alexandra

Miercurea fara cuvinte..9…Its all fading away…. Androxa

Băsescu ia lecţii – Matilda

A fi preşedinte de ţară nu-i totuna cu a fi comandant de navă, Băsescule! O ţară n-o poţi scufunda fără a fi tras la răspundere! – Mihai Calinescu

Miercurea fără cuvinte – Nea Costache

MIERCUREA FĂRĂ CUVINTE 7 – Zina

Ordonanta de revizuire a tuturor pensiilor speciale – Plano 10

DIALOG LIVE ÎNTRE UN DEPUTAT ŞI UN LIDER SINDICAL  -Roxana Iordache

Miercurea fără cuvinte.Prieteni  -Supravietutor

Am întins-o – Teo

Un nou record mondial – Carmen

Primul cantat al cocosilor -Cutarida

Rateuri portocalii – CEPECA

Aplecati urechea la Mircea Basescu! – Augustin Radescu

Azi, maimuta cotoi ! – Basarica

Blogurile care au “dofollow” activat – Analfabetul

Cele mai penibile lucruri de pe facebook – Daniel Urda

Minciunile lui Traian Basescu… – OCD sector 4

49 de gânduri despre „Cine il mai crede? – Renunt si la mai mult de un an, numai sa se revizuiasca Constitutia si sa se suprapuna mandatele a spus Basescu Traian

  1. ai putea crede ca mai sunt destui care-l cred si l-ar alege maine presedinte iar?
    eu vorbesc atat cu cei anti base cat si pro base si crede-ma cand ti-o zic ca increderea in base e mai mare ca oricand. nu pot intelege ce le-a facut acest om, cum a reusit sa le spele creierul asa bine.
    desi le dai informatii din surse „neutre” ei nu vor sa vada adevarul. tot tu esti comunistul care vrea sa inrobeasca tara.
    e chiar trist.
    daca ii intrebi cine-i de vina pentru ca o duc naspa acum spun ca noi comunistii care nu-l lasam pe base sa isi faca treaba.
    daca-i intrebi cum explica faptul ca fratele lu base si fica acestuia sunt implicati in cel mai mare cartel mafiot din romania, ei iti vor raspunde ca sunt facatorii ale comunistilor.
    indiferent ce ai spune, ce dovezi ai arata base nu e devina in ochii lor. Noi COMUNISTII suntem de vina.
    e trist.

    1. Pai ar trebui sa vedem ce spun sondajele, nu? Iata ce am gasit:
      http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15050419,00.html

      Chiar daca articolul exprima un punct de vedere cu care, poate, nu esti de acord, totusi arata ca increderea romanilor in Basescu este de 17%. Deci nu e mare… Sub 20%. Am dat ca exemplu acest articol pentru ca este de data recenta – 5 mai 2011, dupa cum se poate vedea si vorbeste de „ultimele sondaje de opinie”.

        1. Daca sunt prea multi…? Nu stiu… dar s-ar putea sa nu fie prea multi. S-ar putea ca, statistic vorbind, sa avem o distributie tip Pareto – regula lui 80-20 si atunci se apropie de 20% (adica 17% foarte apropiat de 20%, 3% o marja de eroare, ca sa zic asa). Dar iata mai jos despre Principiul lui Pareto:
          http://en.wikipedia.org/wiki/Pareto_principle

          Se aplica in statistica si inca cu rezultate foarte bune pentru o gama foarte larga de evenimente!
          Spre exemplu, daca vorbim de afaceri: 80% din profituri sau vanzari vin de la 20% din clienti. Sau 20% din cei mai bogati oameni controleaza 82,7% din venituri, pe plan mondial. Este foarte interesant de citit. Deci daca vorbim despre o astfel de distributie si se aplica regula atunci nu se poate spune ca sunt prea multi…

        2. @Theodora
          Cu placere! Da, este interesant intr-adevar! Principiul lui Pareto are o arie larga de aplicabilitate si nu a fost contrazis pana acum (abaterile au fost foarte mici). Uite, spre exemplu, ce spune Wikipedia despre domeniul afacerilor:

          „In business

          The distribution shows up in several different aspects relevant to entrepreneurs and business managers. For example:

          80% of your profits come from 20% of your customers
          80% of your complaints come from 20% of your customers
          80% of your profits come from 20% of the time you spend
          80% of your sales come from 20% of your products
          80% of your sales are made by 20% of your sales staff[10]

          Therefore, many businesses have an easy access to dramatic improvements in profitability by focusing on the most effective areas and eliminating, ignoring, automating, delegating or re-training the rest, as appropriate.”

          Se aplica in multe domenii.

      1. ok sa zicem ca este asa 17%. mereu cand vezi un sondaj trebuie sa te intrebi cine l-a facut, cerut. conteaza foarte mult aceste detalii. daca acel sondaj era cerut de base si oamenii lui procentul era mult mai mare.
        pe mine analiza proprie de foarte putine ori m-a inselat. cum spuneam si in alte comentarii. sper sa ma insel, dar nu cred ca am eu norocul asta.
        basescu la oara acutala este puternic in romania, in ochii romanilor. ti-o spun si de ce. pentru ca romanii nu au inca o alta varianta. este cineva la oara asta in romania care sa se ridice la nivelul lu basescu? daca voi stiti va rog sa imi spuneti ca eu nu vad nici unul. cand va aparea unul destul de puternic lumea se va indrepta spre el. pana atunci hai cu basescu….:d

        1. Da… cred ca intrebarea Theodorei e justificata. Sondajul a masurat cata incredere e in Basescu si nu cata incredere este in liderii USL. Pentru ca daca increderea in Basescu este de 17% asta nu inseamna ca increderea in liderii USL ar fi de 83%, desi probabil ca este mai mare decat increderea in Basescu (adica este plauzibil sa admitem asta). Asa cum, spre exemplu, este plauzibil sa admitem ca increderea in Basescu si PDL a scazut foarte mult din cauza masurilor nepopulare luate de catre Guvern, din cauza slabelor performante ale Guvernului in domeniul economiei, etc. Sa nu uitam ca Basescu s-a implicat in activitatea Guvernului, ca presedinte jucator.

        2. te intreb si vreau sa raspunzi sincer: Chiar crezi cu tarie ca cei 2 sunt de nasul lu basescu? sunt ei atat puternici sa-i tina piept lu basescu?
          eu personal nu cred acest lucru. sorry. cand se va supara intr-o zi base va disparea USL si tot ce tine de ei…
          sorry dar asta e realitatea.

        3. @analfabetul
          Sincer da … cred ca impreuna, cei doi il pot invinge … altfle as scrie pe blog retete de bucatarie.
          De ce sa se surpe USL cand care Basescu?!

        4. sondaj IMAS comandat de Patriciu: toti politicienii de varf in scadere! Base la 10% Crin si Ponta undeva la 24-22% fiecare, singurul cu 32% Isarescu, dovada ca romanii in idiotenia lor nu-s capabili sa-l asocieze cu Base si FMI pe acest mascalzone!!!

        5. @Analfabetul
          Greu de spus… Doar o cercetare sociologica serioasa ne poate lamuri cat de cat. Dar, bineinteles, chiar si asa, daca s-ar face sa zicem in perioada asta ar reflecta opiniile si optiunile electoratului din aceasta perioada. Sa nu uitam ca pana la alegeri mai e destul timp si oamenii isi mai pot schimba optiunile si parerile.
          Fara sa ai in fatza rezultatele unei asemenea cercetari sociologice, mi-e teama ca nu poti decat sa spui o parere destul de subiectiva. La anul vor fi alegeri locale si parlamentare. Pana in 2014, cand vor fi alegerile prezidentiale mai e foarte multa vreme si nu poti sa stii ce se va intampla atunci. Ai putea intui, pe baza sondajelor un anumit trend, ca sa zic asa. Deocamdata nu se pune problema Crin Antonescu si Victor Ponta pe de o parte si Basescu de cealalta parte, ci USL-ul si, de cealalta parte, PDL-ul. Deci, ca sa pastram claritatea, ar trebui sa vorbim despre partide/aliante si nu despre oameni propiuzis, la momentul actual.
          @Olimpiu
          Da, am vazut si sondajul acela. Dar iata unul, aparut tot in Adevarul, de data relativ recenta, ca scrie acolo 2 martie 2011, poate mult mai apropiat de realitate…:
          http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Politia-amendata_de_popor_0_436157052.html

          Ai si comenariile unor sociologi cunoscuti. Interesant este ca mass-media e la o cota de incredere (medie) de vreo 50%. Daca ma gandesc la cei care vorbesc despre capacitatea de manipulare a populatiei de catre mass-media, atunci aceasta capacitate ar fi cam la 50%…, apropo de incredere. E posibil… Nu mi se pare mult…In orice caz nu e asa de mare cum te-ai fi asteptat, daca ar fi sa te iei dupa ce spun unii… Cel putin asa mi se pare. Daca ar fi fost o incredere de 70-80% ar fi fost altceva…

    2. @Theodora
      Pai, uite-te si tu la aceasta declaratie a lui Basescu:
      http://www.mediafax.ro/politic/basescu-europa-este-inca-in-criza-povestea-din-presa-ca-economia-si-a-revenit-nu-este-realitate-video-7626534

      Mai precis, voi cita din articolul de mai sus:
      „”Tocmai am încheiat întâlnirea cu şefii de stat şi de guvern din UE (vineri, la Bruxelles, la lucrările Consiliului European, n.r.). Ei probabil ştiu mai bine decât alţii că Europa este încă în criză. Povestea care apare în ziare şi la televiziune
      despre revenirea economiei încă nu este realitate”, a spus Băsescu, la începutul întâlnirii, menţionând că riscul ca economiile să reintre în criză este încă „aproape de noi toţi”.”

      El vorbeste de „povestea care apare in ziare si la televiziune”… Dar cine a anuntat ca Romania a iesit din recesiune? Nu a fost, oare, Boc? Si atunci…? Ziarele si televiziunile n-au facut altceva decat sa preia ceea ce a zis premierul. Nu Boc a vorbit de celebra crestere economica de 0,5%? Si atunci..?
      http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/emil-boc-romania-a-iesit-din-recesiune.html

      Asa ca nu presa si televiziunile au inventat povestea asta… Si atunci cum ramane cu increderea? Mai poti sa ai incredere…?

      1. @Motanul Incaltat
        Cine a anuntat?!
        El a anuntat la TVR 1 in timpul campaniei electorale din decembrie 2009
        Nu mai pot cu asta …. chiar nu mai pot sa il vad si sa il aud cum isi bate joc de noi

  2. Cele zece operaţii pe creier deschis
    Autor: TUDOR OCTAVIAN 30 iunie 2011

    Un lingvist nord american, Noam Chomsky, a concretizat, într-o formulare pe înţelesul tuturor, cele zece manipulări generale pe care se bazează democraţia occidentală. El le numeşte strategii ale diversiunii, concepute pentru a confuziona şi deturna atenţia mulţimilor americane de la manevrele claselor politice şi finanicare, dar sunt, de fapt, diversiuni cu aplicaţie mondială. Procedura de bază e preluată de la prestidigitatori, care îşi fac treaba canalizând atenţia publicului în direcţii false. Iată cele zece reţete:

    1. Să distragi permanent aten­ţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte mi­no­re, dar cu mare impact emo­ţio­nal. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate.

    2. Să creezi probleme grave, care angajează masiv opinia pu­blică şi tot tu să vii cu soluţii. Un exemplu: să favorizezi violenţa urbană şi apoi să vii tot tu cu gu­ver­narea providenţială care sal­vea­ză naţiunea în temeiul legilor re­presive cerute de popor, cu pre­ţul limitării libertăţilor democratice.

    3. Să aplici treptat toate mă­su­rile dure. Ceea ce ar duce la miş­cări populare, dacă se aplică într-un singur pachet şi dintr-odată, de­vine suportabil, dacă e livrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

    4. Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.

    5. Să te adresezi mulţimilor ca şi cum toţi oamenii au o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre o gândire infantilă care nu face relaţia dintre cauze şi efecte.

    6. Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manevrat.

    7. Să ţii poporul în ignoranţă şi în satisfacţii ieftine, dar multe. Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ide­al de a tâmpi lumea şi a o controla.

    8. Să încurajezi financiar me­dia, aceea care îndobitoceşte pu­bli­­cul şi-l ţine legat de emisiuni şi se­ria­le vulgare ce trag inteligenţa în jos.

    9. Să stimulezi simţământul individual de culpă, de fatalitate, de neputiţă. Omul care nu mai are îndemnul să se revolte, devine turmă şi e uşor de controlat.

    10. Să apelezi la toate cuceri­rile ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp să le discreditezi prin media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

    1. @ALM
      Multumesc!
      Recitesc acum Tehnici de manipulare de Bogdan Ficeac .. asta am gasit in biblioteca mea …. am acces la o biblioteca mult mai mare … o sa ma uit duminica sa vad ce carti mai gasesc pe acest subiect.

      1. Cred, de fapt, ca face pe nebunu’ (vezi ultimele declaratii nesanatoase) sperand ca in loc de celula va primi un salon, ca daca va fi linistit nu-i vor lega manecile la spate si ca inainte sa-i faca injectiile or sa-l lase sa adulmece mirosul de spirt pe vata care nu e Jack Daniel’s dar tot e ceva si pe care, daca asistenta va fi neglijenta, il va putea suge dupa ce va rastulna cosul de gunoi. Frumoasa viata, nu ca la bulau, unde din cocos amant ar putea deveni puicuta amarata.

        http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/06/primul-cantat-al-cocosilor.html

  3. Ca să-l MAI cred, presupune să-l fi crezut vreodată, ceea ce, din fericire pentru mine şi pentru lăuntricul meu, nu s-a întâmplat nicicând. Pentru că pe mine omul acesta nu m-a păcălit niciodată, dă-mi voie, Theodora, fără falsă modestie, să mă felicit.

    1. @Florin Matei
      Te felicit si eu …. nici eu nu l-am crezut … nu l-am votat niciodata nici macar la primaria Bucurestiului
      Intrebarea nu era pentru noi si pentru cei ca noi doi … era pentru cei care l-au votat in 2009

Lasă un comentariu