Site-ul SSPR a fost spart de hackeri

Site-ul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), instituţie componentă a Guvernului, a fost spart de hackeri, care, la secţiunea „Comunicate”, au postat un mesaj împotriva Cabinetului Boc.

Duminica, in secţiunea „Comunicate” a site-ului putea fi citit urmatorul mesaj: „NE E RUSINE SA TRAIM IN ACEASTA TARA, NU AVEM BANI, MANCAREA E SCUMPA, BIROCRATIA E MARE, PENSIA NU O MAI APUCAM. DEMISIA LUI EMIL BOC – JOS GUVERNUL BOC”.

Mesajul este urmat de indemnul „ROMANIA TREZESTE-TE”  si este semnat „Comunitatea hackerilor romani pentru o Romanie libera”.

La cateva minute, mesajul a fost schimbat tot de către hackeri:

„JOS EMIL BOC, JOS GUVERNUL BOC. DE CACAT SUNTEŢI DE CACAT”

Este adevarat ca hackeri au facut doua greseli in textele pe care le-au postat pe site-ul SSPR dar importanta este, zic eu, ideea.

Pentru ideea si curajul lor eu ii felicit.

Am insa o mare nedumerire.

Nu inteleg de ce hackerii nu au scris nimic si de Basescu Traian?

Nu au inteles ca Basescu Traian este principalul vinovat?

Cred respectivii hackeri ca singurul vinovat este piticul papagal Boc Emil?

Vreau sa ii anunt si pe prietenii mei: Rox, ALM, Brankardierul, Olimpiu, AliosaAna Usca, Caius, Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui IpuRazvan, KinR, Teo, Mirela, Sibilla, Pro Atitudine, Anca Florea, Bibliotecarul, Chat NoirGara pentru noi, Augustin,

Publicitate

18 gânduri despre „Site-ul SSPR a fost spart de hackeri

 1. Eu nu mai inteleg nimic! De ce d-l Ponta a renuntat la ideea de suspendare a lui Basescu!De ce opozitia s-a calmat numai ca Basescu a returnat legea pensiilor Parlamentului? Intrebari ,cred eu legitime!

  1. @popateapa
   Iti dai seama ca nici mie nu imi convine.
   Su eu vroiam sa il vad plecat de la Cotroceni cat mai repede.
   Suspendarea se putea face daca Basescu semna legea pensiilor.
   Cum el a retransmis legea la Parlament, opozitia nu mai are motiv legal. 😦

  2. De ce a renuntat Ponta la ideea de suspendare? Fiindca Basescu i-a luat „jucariile” din mâna! Legea a fost declarata constitutionala si Basescu a retrimis-o in Parlament! Ca motivul este pueril, nu conteaza. Atat timp cat n-a promulgat legea, Opozitia a ramas in offside.

   Cu toate acestea, Opozitia mai are o „arma”, cam „usurica”, deoarece Constitutia nu a prevazut ce hoti pot ajunge la putere: frauda din Parlament. Constitutia spune la Art.76/1: „Legile organice şi hotărârile privind regulamentele Camerelor se adoptă cu votul majorităţii membrilor fiecărei Camere.” Legiuitorul nu s-a gandit sa spuna „mura-n gura”, „majorităţii TUTUROR membrilor fiecărei Camere”, lasand portocaliilor loc de speculatii. Este adevarat ca Parchetul a luat act de sesizarea cu privire la frauda, dar o va lalai pana dupa promulgarea legii pensiilor. Oricum, Boc s-a exprimat clar: legea este constitutionala, mergem mai departe! Respectiv, cu stangul pe toba, spre noi fraude, inainte mars!

 2. am sa continui cu exemple din combinatiilor austro-ungare germane etc. lucruri care ne urmaresc si azi.Si sa nu uitam ca am avut conducatori care au tradat si atunci,conducatori sustinuti atat pe vremea lui ceasca cat si zilele noastre:

  Germania vroia sa mentina un echilibru intre Imperiul Tarist si Imperiul Austro-Ungar si vroia ca destinul Regatului Roman sa treaca neaparat prin Viena, in drum spre Berlin.

  Imperiul Austro-Ungar vroia sa domine Chestiunea Dunarii, sa influenteze Balcanii pana la Marea Egee, sa propage catolicismul spre Orient, sa impinga interesul Regatului Roman inspre Balcani. Nu inspre Transilvania. Imperiul Tarist proiecta un mare principat, compus din Bulgaria, Rumelia, Macedonia si Dobrogea. Proiectele geopolitice ale celor trei imperii cuprinzand Romania si Balcanii lumineaza textele politice ale lui Eminescu si unele insemnari ermetice din caietele sale.

  Eminescu scrisese mult despre Chestiunea Dunarii, despre cateva din marile afaceri financiare din Regat, stia de posibilitatea incoronarii lui Carol I peste bulgari, cunostea proiectul tarist al marelui principat din sudul Dunarii, citea presa europeana care ilustra cele mai teribile miscari politice ale timpului sau.

  Acum pare normal ca numele lui sau probleme dezbatute de el in articolele politice sa fie prezente in rapoartele serviciilor secrete imperiale.

  Din insemnarile lui Lupu Kostaki aflam de ce a fost numit P.P Carp ministru la Viena, ce a discutat Lupu Kostaki cu Ion Bratianu, cum s-a desfasurat consfatuirea lui Maiorescu cu junimistii din Bucuresti, apoi de intalnirea lui Carp cu Bratianu, intalnirea lui Carp cu Kalnoky, tratativele dintre von Reuss si Carp, intelegerile dintre Carp si Bismark, cum vedea Bismark viitorul Romaniei, apoi despre intalnirea dintre Carol I si imparatii Germaniei si Austriei si de multumirile lui Bratianu „cu lacrimi in ochi” („Ai faurit Romania; numai acum putem zice ca ea are viitorul asigurat”).

  Bismark: „Nu uitati insemnatatea Marii Negre”

 3. @ Theo,
  Dacă hackerii români au reusit să spargă website-ul Pentagonului de ce n-ar fi reusit să-l spargă si pe al SSRP-ului ?
  Crezi că mesajul postat de Comunitatea hackerilor români pentru o Românie liberă va schimba cumva situatia politică din tară ? Atât de mult i-a afectat pe portocalii postarea incât s-au si grăbit să meargă urgent la Cotroceni pentru a-i jura incă-o dată lui Băse credintă si supusenie vesnică in timp ce moartea vine incet dar sigur pe DUNĂRE ca urmare a accidentului ecologic de săptămâna trecută din Ungaria vecină si prietenă care, acum vreo cinci ani când s-a intâmplat si la noi tot un accident ecologic dar mult mai neânsemnat ,au făcut un mare tărăboi pârându-ne la toate institutiile internationale abilitate . Acum, desi o lume-ntreagă a văzut satele ungare din calea viiturii acoperite nu de mâlul galben cu care eram obisnuiti ci de o pată mare ,de culoare rosie, acidă si otrăvită , guvernul României, să nu deranjeze UNGARIA si pe aliatul său UDMR cooptat la guvernare ca să aibă majoritatea in parlament să-si treacă legile bune lui dar rele pentru ceilalti , tace, in timp ce ministrul mediului român de origine maghiară spune că usturoi a mâncat iar gura nu-i miroase !
  Dacă hackerii n-au spus nimic de Băsescu inseamnă că avem iarăsi de-a face cu o diversiune acum , cu mult mai multe ramificatii.Ce mă surprinde este faptul că nimeni din cei care au postat inaintea mea n-au comentat punctual articolul postat de tine . De ce oare ?

  1. @ALIOSA
   Nu cred ca de frica.
   Comentatorii de aici nu sunt fricosi.
   Poate nu li s-a parut important articolul.
   In ceea ce priveste poluarea care vine de la Unguri sigur ca am aceeasi parere cu tine.
   Este RUSINOASA pozitia guvernului Romaniei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s