Creste TVA-ul scade TVA-ul scad pensiile nu scad pensiile scad pensiile

Nu stiu voi cum va simtiti dar eu una m-am saturat.

Nu mai pot sa traiesc in acest haos.

ROMANIA ARE NEVOIE DE O OPOZITIE UNITA SI PUTERNICA.

Cine sa se uneasca si cand?

Parlamentarii sunt in vacanta si altceva nu mai vreau sa comentez.

Ce vede Basescu astazi ALB, maine zice ca e NEGRU

Sunt doar 11 zile de cand guvernul Boc 4 a majorat cota TVA.

Dupa nici 10 zile Basescu vine ca o floare, va las pe voi sa hotarati ce floare si ne anunta ca el nu este un sustinator al cresterii TVA si ca in opinia lui a fost o greseala.

Dupa ce Curtea Constitutionala a spus NU reducerii pensiilor cu 15 %, Basescu Traian, care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei, se ambitioneaza sa fure din dreturile pensionarilor. Nu le mai taie cu 15% acum le impoziteaza cu 16%.

Boc Emil este total depasit de situatie.

Asistam la o noua DIVERSIUNE.

De ceva timp s-a lansat ideea ca exista o lupta, o neintelegere intre Basescu si guvern.

Batranetea nu trebuie sa fie sinonima cu saracia domnule Basescu.

Basescu Traian nu mai respecta de mult constitutia tarii.

Cine este pana la urma prim-ministru Romaniei, Boc Emil, Basescu Traian sau Udrea Elena?

De ce nu se starpeste coruptia?

De ce nu se confisca averile celor care nu pot explica sursa lor?

Vinovatii de serviciu au disparut nu se stie unde.

Basescu nu se mai cearta cu Iliescu, Nastase, Tariceanu, Antonescu, Ponta, Hrebenciuc, Vanghelie, Voiculescu si Patriciu.

Basescu are alt dusman acum si anume POPORUL ROMAN si in primul rand pensionarii Romaniei.

„Nimeni nu mai intelege ce e in capul lui Traian Basescu si al lui Emil Boc. Nici ei nu mai stiu ce e cu ei. Basescu face jocuri disperate, iar asemenea schimbari de optica, dupa ce ne-am asumat o pozitie in fata FMI, sunt penibile. In opinia mea, presedintele este sub incidenta articolului 53 din Constitutie privind siguranta nationala. Si el si Boc sunt pericole pentru tara” a declarat vicepresedintele PNL Varujan Vosganian.

Publicitate

67 de gânduri despre „Creste TVA-ul scade TVA-ul scad pensiile nu scad pensiile scad pensiile

 1. Tot ce stie sa faca basescu, stie asta al naibii de bine, este diversiunea. Asta traim si asta vom trai. Cat vom mai trai. Este obositor, asa mi se pare si mie. Daca il asculti pe basescu obosesti. Opozitia ? Care opozitie ?
  Tot ce se intampla vine de la basescu. Decizia in tara asta apartine unui singur om. Care are TOATE parghiile puterii. Nu vad cine ar putea sa ii faca ceva.
  romania este la discretia basescului.

   1. Ne mai trece timpul probabil. Si tinem sa ne facem cunoscuta parerea. Sa nu iti faci cumva vreo iluzie ca prin asta luminam ceva minti. Votantii basescului sunt precum cei din Saucesti, nu au treaba cu net-ul. Nu sunt catastrifc din fire, dar nu vad vreo rezolvare nici macar dupa 2014. Imagineaza-ti cata putere mai poate acumula pana atunci basescu. Despre cum foloseste el puterea banuiesc ca ti-ai facut o ideee deja

 2. Eu bănuiesc ca vrea să ne îmbrobodească,iar cînd ne vede slabi și dezbinați,cauta să semene mai multa zîzanie, și nemulțumire. Ne trebuie într-adevăr un lider care să unească opoziția in ideea de a tăia cele doua capete ale hidrei, Basescianio-PDL-iste

   1. Teo eu am scris pe blogul meu si bune si rele despre opozitie. am inceput sa trimit opiniile mele tuturor dar putini ma învrednicesc cu un raspuns! Am vazut ca esti prietena cu Oana NM. Ia mai spunei din gandurile tale.

    1. @popateapa
     Nu pot sa afirm asta.
     Nu pot sa spun ca sunt prietena cu dansa.
     Nici nu o cunosc personal.
     Am adaugat blogul dansei in blogrollul meu pentru ca asa mi s-a parut normal.
     Cel care mi-a atras atentia asupra blogului dansei a fost Solitarire.
     Daca te uiti pe blogul dansei eu nici macar nu sunt in blogroll.
     Are in schimb liberali declarati 🙂

    2. @popateapa
     Probail ca i-am dat un ping pe care l-a acceptat.
     Este desteapta.
     Am intalnit cazuri de politicieni care le sterg. 😀 😀 😀
     Iti dai seama?
     Ce o fi in mintea lor?
     Ei cred probabil ca imi fac eu reclama cu pingul ala NU CA TRIMIT CITITORII MEI PE BLOGUL LUI.

 3. O s-ti dau un copy/paste daca imi permiti dupa cel mai bun articol citit de mine in acest an:

  7 luni de sărăcie? Poate 7 ani!

  Salariile şi pensiile n-or să mai revină la nivelul din 2008. Niciodată.

  Nu exista nici un motiv sa ieșim peste 7 luni din criză. Daca guvernul promite asta, minte. N-or sa se înghesuie clienții la porțile firmelor românești peste 7 luni. Economia globală n-o sa-si revină. Uniunea Europeana si-a epuizat rezervele financiare in programe anticriză fără rezultat, iar acum abia intra in criză. Reforma sistemului bugetar european si renunțarea la protecția sociala aberantă din ultimii 50 de ani se va face cu suferințe şi violente greu de imaginat azi. In Franța si Italia abia începe haosul manifestațiilor sindicale.

  Țările europene vor avea de ales: sau vor înăbuși cu forța manifestațiile populare si vor limita drepturile cetățenești (Romania a si început) sau se vor cufunda in haos.

  Doar popoarele puternice vor accepta sacrificiile cerute de criza si vor înțelege ca trebuie sa muncească mai mult, pe bani mai putini. Doar ele nu vor ieși inutil in strada si doar ele își vor păstra intactă democrația. Dar până acum, singurii care au înțeles ca trebuie sa strângă din dinți si sa treacă prin criza ca si printr-un război, au fost doar americanii, englezii si germanii.

  România intră în criză cu cele mai mici șanse de supraviețuire ca stat.

  Clasa politică româneasca este complet compromisă. In ultimii 20 de ani, fiecare partid parlamentar a fost la putere de cel puțin 2 ori. Si principala preocupare a fost sa fure cat mai mult. Indiferent de etichetă, toate partidele românești au fost preocupate doar sa întărească puterea statului asupra indivizilor si asupra firmelor private. Așa ca in Romania nu exista cu adevărat vreun partid de dreapta – toate sunt in realitate partide comuniste.

  Populația este si ea dependenta de banii statului. Si nu are chef sa stea pe picioarele ei. Angajații statului, asistații sociali si pensionarii reprezintă circa 8 milioane de oameni – aproape jumătate din populația României. Mai grav este ca majoritatea românilor capabili, harnici si cu inițiativă au plecat deja din tara lor si produc bani in alte tari. Numărul romanilor care lucrează la negru in străinătate depășește probabil 5 milioane de persoane, ceea ce înseamnă ca in Romania nu au mai rămas decât cel mult 16-17 milioane de oameni.

  Dar cel mai grav este ca muncitorii romani sunt printre cei mai leneși, mai prost pregătiți si mai indisciplinați din Europa. În același timp sunt pretențioși si cer mai mulți bani decât fac. Deci nu există nici un motiv pentru ca investitorii (străini sau români) să mai facă afaceri in aceasta ţară. Mai ales că din cauza crizei foamea de bani este imensă, iar tarile se bat pe investitori!

  După criză va fi o altă Românie.

  Așa ca vom ieși din criză doar când toate astea se vor schimba. Alți politicieni, alţi muncitori. Adică alt popor. Poate va dura 7 ani, poate 15. Poate mai mult. Dar e inevitabil.

  Îi aud pe oameni cum zic: chiar vrem sa avem un capitalism sălbatic? Nu își dau seama ca nu mai contează ce vrem. Nu mai contează voința si voturile poporului. Contează doar câți bani are poporul respectiv in buzunar. Iar poporul român e cam lefter. Deci dorințele lui sunt zero!

  România se prăbușește acum in prăpastie. Si e o prostie să zici: chiar vrem să cădem? Nu e mai bine să votăm împotriva legii gravitației?

  România va da faliment chiar daca românii l-ar învia pe Lenin şi l-ar vota să conducă ţara. Si chiar dacă ar alege-o pe Margaret Thatcher.

  Diferența este că, după prăbușire, Margaret Thatcher ne-ar scoate din criză in câțiva ani. Lenin – niciodată!

  Sursa:
  http://standard.money.ro/macro/7-luni-de-saracie-poate-7-ani-7453.html
  Mihai Giurgea

  1. Multe traznai mai spune si Giurgea… asta al tau, wtf.
   Mai bogata sau mai saraca… Romania va dainui ca stat si dupa plecarea ciumei portocalii de la conducerea sa.

   1. Articolul asta e mai aproape de realitatea noastra?

    Câți bugetari trebuie concediați, domnule prim-ministru?

    Asta e întrebarea care li s-a pus, la Pro TV, celor doi foști prim-miniștri ai României: Năstase şi Tăriceanu. De ce au fost invitați doar cei doi e limpede: realizatorul a dorit să arate românilor ce alternative au la actualul guvern PDL. Iar PDL oricum a dat chiar prea multe răspunsuri la întrebarea asta (ba 25.000, ba 75.000, ba 100.000, şi de fapt n-a mai fost concediat nici un bugetar; dimpotrivă, chiar au mărit cheltuielile salariale). Năstase şi Tăriceanu stăteau unul lângă altul şi au răspuns tot pe lângă subiect amândoi:

    Adrian Năstase a dat-o cotită!

    Zicând: pe vremea mea au existat doar 900.000 de bugetari, acum sunt 1.400.000. Si a adăugat ca unde existau 2 directori in teritoriu, acum sunt 7. OK, asta înseamnă ca trebuie concediați 500.000 de bugetari? N-am zis asta, a evitat Năstase. De fapt, n-a vrut să zică nimic clar. Şi se vedea că e şi mândru de asta!

    Tăriceanu a fost şi mai aberant:

    Eu n-aş fi micșorat cheltuielile statului, zice, ci aş fi mărit deficitul bugetar. Adică ar fi împrumutat bani ca să plătească salarii si pensii? Nu chiar, a zis Tăriceanu. Aş fi băgat banii în investiții guvernamentale, economia şi-ar fi revenit, veniturile la buget ar fi crescut şi totul ar fi fost ok! Păi, ce investiții guvernamentale ar fi scos România din criză? Șoselele, crede Tăriceanu.

    Șoselele nu scot din criză 20 de milioane de români!

    Hai să uităm că guvernul Tăriceanu n-a făcut în 4 ani, decât 40 de kilometri de autostradă, deși a crescut şi deficitul bugetar, şi avea şi boom economic.

    Însă Germania a cheltuit între 2008-2010, aproape 1000 de miliarde de euro în programe anti-criză: investiții guvernamentale (fix șosele si clădiri) si garanții bancare pentru firmele private. Iar rezultatul a fost zero! Economia germană n-a ieșit din recesiune! Acum câteva săptămâni, Angela Merkel a anunțat poporul german că va începe cel mai dur program de austeritate din istorie şi că va tăia 80 de miliarde de euro din bugetul statului, pentru că „germanii au trăit peste posibilităţile lor”. Șoselele n-au scos din criză şi firmele de nasturi, de publicitate, de haine, de ambalaje, de resurse umane etc. Că nu se mai poate!

    Iar SUA a cheltuit 5000 de miliarde de dolari tot în programe anti-criză similare. Iar rezultatul tot zero este! Pentru simplul motiv că economiile occidentale nu vor re-începe vânzările, fără scăderea masivă a preţurilor. Adică fără scăderea masivă a nivelului de trai!

    Politicienii români şi cei englezi:

    E aberant să compari salariile din Anglia cu cele din România. Dar oamenii trebuie să-i comparăm. Că seriozitatea nu costă bani! Un om serios la Londra, rămâne serios şi la București. Iar o lepră de politruc de pe Dâmbovița, tot lepră rămâne şi la Bruxelles.

    Chiar înainte de alegerile din Marea Britanie, toate cele 3 partide mari au anunțat cetățenii că trebuie concediați 1.000.000 de bugetari. Chiar şi așa, Financial Times i-a acuzat că ascund oamenilor gravitatea situației. Iar acum, după alegeri, ministrul de Finanțe englez a anunțat clar că va tăia 50% cam din toate domeniile (afară de sănătate). Fără nici un „dialog social”. Fără nici o negociere cu sindicatele. Pentru că fără tăieri nu se poate.

    În România, toate cele 3 partide mari s-au făcut că n-au auzit de criză înainte de alegeri, ba chiar au mărit prin lege salariile profesorilor cu 50%! Lege pe care, evident, n-au respectat-o. Iar acum, după alegeri, când România a ajuns pe locul 9 în lume în lista ţărilor cu cel mai mare risc de faliment, tot le e frică să spună clar că trebuie şi tăiate salariile, şi dați oameni afară, şi tăiate contractele statului (inclusiv şpăgile). Toate trei trebuie tăiate. Una singură nu ajunge. Iar banii economisiți astfel, trebuie dați firmelor private – prin reducerea masivă a cheltuielilor sociale şi prin desființarea impozitului minim. Ca să re-pornească economia!

    Profesorul Adrian Năstase e un intelectual mai fin decât profesorul Emil Boc. Iar Tăriceanu e mai bine îmbrăcat. Dar, ca politicieni, toți trei sunt niște lași nenorociți. Tuturor le e frică să spună adevărul, darmite să îl aplice. România n-are ce face cu nici unul din ei.

    Mugur Isărescu a greșit să refuze funcția de prim-ministru.

    Știm acum ce soluții de criză au toți cei care au fost prim-miniștri în ultimii 10 ani. Isărescu a spus-o deja: să se taie pensiile şi salariile la greu şi să se reducă taxele. Dintre toți, el e singurul occidental şi în soluții, şi în caracter.

    Dar în noiembrie l-am auzit cu toții zicând că e „prea bătrân” ca să se mai ia la luptă cu criza. Eu cred că a greșit. Cred că i-a supraestimat pe cei din guvernul Boc, şi a subestimat foamea lor de bani şi inconștienţa lor. În același timp, cred că Mugur Isărescu încă se simte jignit pentru că în anul 2000, când a candidat la președinție, românii i-au ales în turul 2 pe Iliescu şi pe Vadim Tudor. Deși abia îi salvase de la prăbuşire, ca premier. Atunci, România a ratat șansa să devină un stat capitalist modern (şi chiar dezvoltat, cred eu).

    Dar nu mai e timp de supărare. România e la răscruce. Criza din 1929 nu a fost la fel de gravă ca Marea Criză din 2010 – pentru că nu s-a suprapus cu criza sistemului de pensii. Şi nici cu criza partidelor politice. Acum nu mai avem nici lideri, nici bani. Cu riscul să-mi supăr puţinii prieteni care mi-au mai rămas, cred că partidele româneşti riscă serios să fie linșate, peste doar câteva luni. Şi o şi merită!

    Mugur Isărescu ar putea să schimbe acest viitor. Nu vom scăpa de suferințe groaznice (e prea târziu pentru asta), dar măcar vom supraviețui. Majoritatea, cel puțin.

    1. @wtf
     Am aprobat fara sa citesc desi de obicei nu fac asta.
     Imi rezerv dreptul sa te contrazic daca (si sigur se va intampla asa 🙂 ) gasesc ceva cu care nu sunt de acord.

  1. @danut chidon
   Ia uite… a aparut Danut Chidon!
   Chiar ma intrebam de una zi pe unde mai esti.
   Sigur ca da …. si Stefan Cel Mare si Mihai Viteazu si chiar Decebal sunt vinovati 😀

  2. Esti sigur ca nu te cheama Ghidon? Sa stii ca esti rau ghidonat si o sa-ti rupi furca si o sa-ti spargi catadioptrii.

   Uraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1. @KinR
    Danut Chidon, cel putin pe blogul meu este civilizat.
    De asta nu ii blochez comentariile.
    Un cunsocut blogger din Mizil a spus ca pe el in injura… ma rog la mine nu a facut asa ceva.
    Imi citeste blogul (probabil cand are timp) de cand l-am deschis.
    Sunt fara discutie in tabere diferite.

    1. Draga Dora…
     Nu mai zic nimic!

     E o vorba la romanii vechi, aia de-au ramas romani: „Cine-nvata sluga hoata si nevasta curva? Stapanul!”

     Tu ai intrat pe blogul lui Ghidon? Incearca sa intri, incearca sa citesti si mai ales, incearca sa comentezi. Vei vedea ca acest Danut este un ghidon de enduro, capabil a fi ghidonat pe teren accidentat cu cotiere, genunchere si casca din dovleac peste dovleac, sau – mai putin metaforic – mult mai necivilizat decat ti se pare tie ca este la tine pe blog, in primul rand in felul in care scrie si in al doilea rand neacordand nimanui dreptul de a-i comenta dejectiile.

     Sigur ca la tine pe blog tu esti stapanul.

     Nu m-as fi folosit de pagina ta si daca nu vrei sa dai drumu’ la comentariul meu nu-i da. Inteleg ca tie iti apartine blogul tau asa cum blogul lui ii apartine al lui dar daca tu ti-ai propus sa realizezi ceva cu acest blog ar fi bine sa-ti definesti strategii, fiindca nu putem doar sa intram si sa latram la luna ca o haita de maidanezi la adapost.

     Blogul tau e – sau ar trebui sa fie – un adevarat forum. Succesul lui – eu cred ca – obliga la asta si vine din problemele incitante pe care le ridici.

     Marturisesc ca de multe ori m-a contrariat prezenta mare a comentariilor vis-a-vis de aparenta naivitate a modului tau de a intreba sau de a ridica o problema sau alta dar imi dau seama ca voit sau nu detii acea tehnica de succes folosita in marcheting si promotion.

     Ma asteptam ca intrusi ca Wtf, Ghidon, s.a., sa fie doar subiecte colaterale intrate in dezbatere si care sa ne ofere, celor ce vrem acelas lucru ocazia noastra de a fi uniti si nu ocazia lor de a ne dezbina.

     In fine, poate ma insel, poate crezi ca indivizi de teapa astora chiar pot fi educati si ti-ai propus sa faci misionarism. Nu-mi doresc sa fiu ironic si nici n-as vrea sa ma interpretezi in felul asta, dimpotriva, cu tot respecrul si pentru tine dar si pentru ea, cateodata te asemui cu Maica Tereza.
     Bunatatea asta a ta o fi valabila prin gradini pierdute de maslini si mandarini dar nu intr-o societate competitiva capitalista.

     Te respect tocmai fiind sigur ca socialismul din tine nu e de sorginte comunista.

    2. @KinR
     Am intrat la inceput, prin septembrie 2009.
     Stiu ce scrie si de partea cui este.
     Nu am incercat sa comentez si nici nu mi-am dorit niciodata sa fac asta.
     Sa inteleg ca te mira ca ii accept comentariile lui Childon.
     O sa vorbim despre asta odata.
     In ceea ce priveste bunatatea mea este adevarat.
     Sunt o combinatie, reusita zic eu, intre un DRAGON si un PESTE. 🙂

    3. P.S. Un blog portocaliu, la fel ca al lui Ghidon, fara drept la comment, am gasit la alt portocaliu care se declara de extrema dreapta si se autoporecleste (avand probabil in vedere consistenta mucilaginoasa a substantei sale cenusii – proprie reptilelor – „aligatorul”.

     P.P.S. Evident, si acest Comm. e doar o complectare a celui anterior si iti sta la dispozitie.

    4. @KinR
     Pe asta nu il stiu.
     Dar te asigur ca pe toata campania electorala de anul trecut am avut ocazia sa le primesc comentariile pe blogul meu. Sigur ca nu le-am acceptat pentru ca depaseau cu mult bunul simt.

 4. eu nu inteleg de ce il mai bagam in seama pe TB si mai avem timp sa-i ascultam minciunile?!
  stia exact ca TVA se va mari, as pus-o cu gurita lui la o intalnire cu oameni de afaceri si a fost publicata declaratia in Capital inainte de decizia CCR. acum pur si simplu isi urmareste planul de reducere a pensiilor si cum nu le poate amputa pur si simplu , le impoziteaza. despre scaderea TVA??? e o gluma, chiar daca s-ar opera sa zicem la inceputul anului viitor, va fi inutila pt ca efectul s-a produs si inflatia a crescut si nu va reveni prin scaderea TVA, o spun specialisti in economie nu eu.
  la inrebarea ta cu primul ministru: teoretic e Emil Boc, practic TB cumuleaza functii mai multe fiind si presedinte si prim ministru si procuror general si comandant suprem al fortelor armate si presedinte TVR si … ingeneral ce ,,vrea” muschii lui!
  sunt curios ce vor dori la iarna cetatenii romani

  1. @olimpiu65
   Cum Olimpiu, sa nu il bag in seama???
   Pai am mai spus asta.
   Ar insemna sa ma port precum ciobanul din Miroita.
   Stiu ca vin aia sa ma omoare si eu nu fac nimic.

 5. Cod rosu la Cotroceni!d-nul cotrocenescu a luat-o la tranta cu populatia amarata,eu am speranta ca cei din partidul lui il vor duce la pierzanie sau cum se zice cum te ajuta ai tai nu te f..e nimeni!
  se vorbeste ca blaga trebuie sa ii gaseasca bube in cap la emil si sa scape de el dar nu prin demisie sau democratic ci sa ii regizeze ceva ca sa fie arestat dar piticul a avut profesor bun si si-a luat masuri de precautie si fata de blaga si fata de cotrocenescu.De ce crezi ca blaga era tot cu emil pe la inundatii ?ca sa isi negocieze dovezile.Si vorba lu’ unu asta nu se poate razbuna pe bocescu si da in sarmani!ce om!ce tara,ce suflet!

 6. creste tva-ul, scad pensiile…nu creste tva-ul …pensiile tot scad !!!
  Atentie , Theo…
  De asemenea vor scadea si salariile …. in linii mari se va tinde catre situatia ec din anii ’97 -2000 …

   1. Eu nu vreau să mă cert cu nimeni !
    Eu mă cert cu mine insumi !
    Dar, nu vreau să se-nteleagă că „ dacă ramuri bat in geam si se cutremur plopii….”
    Toate cele bune,THEO !

 7. Acum cand s-au marit deja preturile vrea sa scada TVA-ul, cine a mai vazut asa ceva? doar nu vor fi prosti comerciantii sa reduca preturile, a fost o ocazie buna sa le creasca si le vor mai creste pana la anul, vom trai si vom vedea, care vom mai apuca sa trecem de iarna si sa nu o luam dracului razna psihic, cred ca asta se urmareste exterminarea. E foarte greu de suportat o conducere care ia decizii si apoi constata ca nu au fost bune. Dar, CE NE JUCAM??? Cu cine ne jucam? Sper ca cei care l-au votat pe Base sa deschida ochii mari sau sa-si limpezeasca mintea si sa voteze la jurmatoarele alegeri cu capul nu cu curul, sa nu mai suferim cu totii pentru prostia unora. Nu mai votati fratilor pe salam, galeti si draci cocosati ca tot din banii vostri sunt cumparate, mai bine ganditi de doua ori si faceti o singura data dar bine. Theodora la fel ca si tine sunt foarte nemultumit de situatia actuala, conducerea ameninta ca va impozita somajul, pensiile, alocatia si indemnizatia pentru mame, ba chiar si ajutorul de inmormantare va fi impozitat. In ce tara traim? Am auzit ca un roman a castigat deja la CEDO impotriva taierii salariului cu 25%. Sa mai taie si din averile umflatilor si nesimtitilor care au bagat mana pana la fundul sacului cu bani ai Romaniei si domnul presedinte sa nu mai priveasca asa cu sfidare populatia sau nu mai are nevoie de noi? In 2012 sper din toata inima sa nu mai candideze!!!

  1. @societate
   In mod normal nu mai are dreptul conform actualei Constitutii.
   Daca reuseste sa o schimbe in favoarea lui poate ramane pe viata la presedintie si o lasa si mostenire.

 8. buna!ce zici de scenariul urmator:contractele adjudecate in licitatii ,au fost intocmite si licitate cu tava 19% iar acum cand trebuiesc achitate facturile eliberate vor fi cu 24 %!!cat ii diferenta? e de 5%,normal trebuie achitata suma de pe factura unde in plus apare 5%,ce se intampla cu diferenta?dintre valoarea contractului incheiat si valoarea contractului achitat!cum e in contabilitate se inregistreaza sau nu?sau se trece cu vederea?astept un raspuns competitiv!

 9. Cateodata, in viata, se mai intampla sa ai si noroc. Unii spun ca norocul poate fi si chior. Este o expresie populara care are talcul ei. Paradoxal este faptul ca atat PSD cat si PNL au un mare noroc datorita faptului ca nu sunt la guvernare. Un noroc chior 🙂 .Situatia financiara si economica a tarii este complicata, grea si nu este deloc clar ca, in cazul in care ar fi fost la guvernare, PSD impreuna cu PNL ar fi reusit sa rezolve problema. Pe cand asa, reusesc foarte bine sa creasca in sondaje, in detrimentul PDL, partid aflat la guvernare! Or, manualele de economie ne spun ca activitatea economica evolueaza ciclic, inregistrand cresteri si scaderi periodice. Pe de alta parte, global vorbind, resursele sunt limitate. O guvernare pe timp de recesiune si depresiune economica este de asemenea complicata si grea. Tot manualele ne spun ca in fazele de recesiune, scade consumul si creste somajul.

 10. era sa uit!oare nu e temporara tva ul asta ca sa se faca ghidusii cu profit cedat la cei care executa contractele astfel sa se plateasca datoriile???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s